Hiç arkadaşım olmadığı için size sormak istedim sizce ben ne yapmalıyım susup beklemelimiyim yazmalımıyım?

Yıllarca platonik sevdim ailevi okuldan dolayı açılamadım okul bitirip iş hayatına atılınca dayanamayıp Adım attım 1 yarı arkadaş yarı flört olarak konuştuk yani bir ortamız yoktu sürekli kız ekleyip fotolarını beğeniyordu yani takip ettiği kızlarda hep eskkrtti ya da rahat kızlarda günahlarını Almim diye arkadaşlarımla konuşturuyordum ordan biliyorum tabi ne olduğumuz belli olmadığı için bende hesap soramıyordum saç ma sapan kavgalar çıkarıyordum Benide rahat kızlardan biri olarak gördü öyle olmadımı anlayınca ve aşık olduğumu söyleyince ne aşkı ya dedi sonra bana karşı nazık ve sempatik olmaya başladı.. ona aşık olduğumu bildiği halde arkadaş kalalım dedi sürekli kendi yazar arar buluşmak isterdi toplam 5 aydır konuşuyoruz 5 aydır çok çaba gösterdim gece çalışırdı gidip 5 dakika görüp dönerdim yoğun çalıştığı için o yorulmasın diye onun yanına ben giderdim çok değer verdim ona çok sevdim 3 gün önce büyük bir kavga ettik bana kapat konuyu yoksa silip engelliycem seni kırmak istemiyorum ama sabrım taştı dedi bende anladım birdaha seni rahatsız etmiycem dedim ogünden sonra bir daha yazmadım wp yede girmedim dikkat ettim artık birilerini eklemiyor foto beğenmiyor wp ye girmiyor öyle kendi halinde duruyor neden böyle yapıyor ki
Hiç arkadaşım olmadığı için size sormak istedim sizce ben ne yapmalıyım susup beklemelimiyim yazmalımıyım?