AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Selam naber? Hayat naıl gidiyor? Sağlığın nasıl iş güç falan ?
Sağlığım yok resmen anksiyetem var her gün panik atak geçiriyorum kötüyüm maalesf
Aaaa olmaz öyle. Anksieteni sadece harekete geçerek yenebilirsin ama. Panik atak ileri seviye mi? Gerçi onu da harekete geçerek bastırman lazım yoksa olduğun yerden daralırda daralır daha kötü olursun ama...
Bişeylerle ilgilendiğim zaman gelince daha çok korkuyorum oyuzden bişi yapmak istemiyorum günde 8 bardak kahve hiç bişi yemiyorum akşama kadar sigara içiyorum bildiğin hayatı boşverdim artık
Tutunacak bir şeyler lazım böyle hayat geçmez. Günde 8 bardak kahve içiyorsun ama kahve bu durumunu daha çok tetikliyor. Özellikle kalbe bağlı bir ton sorun çıkarır sana. Biliyorum öyle yap böyle yap demekle atlatacağın bir şey değil. Ama sen istedikçe aşabileceğin bir durum. Hep boş vermişlik varsa atlatamazsın ki öyle...
Bazen çok iyi hissediyorum hayata karşı umudum oluyor ama ataklardan sonra bütün umudum gidiyor ilaç da kullanıyorum doktora gittim ama bilmiyorum elimden tutacak kimse yok ablam var o da sürekli bahsetme diyor sohbet etsek etmiyor kendi sorunlarından bahsediyor sadece beni dinlemiyor geçiştiriyor
Anlıyorum. Bu hayatta tek gerçek dostun kendinsin. Baba abi kardeş yakın arkadaş falan herkes kendi derdinde. Şifayı bir başkasında değil kendinde arayınca insan daha bir huzurlu oluyor gerçekten. Bunu denemediysen bir dene.3 bi kişiymişsin gibi kendine nasıl davrandığına bir bak gözlemle ne kadar haksızlık ediyorsun kendine göreceksindir. Hayatta garip bir denge var. Şifayı başkasında aradığın sürece bulamıyorsun. Ama kendine şifa getirdiğin zaman başkalarının da senle ilgilendiğini görüyorsun. İstersen buna inanç de istersen evren istersen enerji ne dersen de. Bİr arkadaşım çok sevdiği kadınla evlendi. O da hep onda aradı şifayı panik atağı daha da ilerledi. 1 sene önce ayrıldı şimdi neredeyse hiç sıkıntısı yok.
Nasıl iyileşti
Tek kalınca kendisinden başka hiç kimseden yardım ve şifa beklemekten başka çaresi kalmadı. Anladı ki başkalarından yardım beklediği kadar hayal kırıklığına uğruyor, ve bu hayal kırıklıkları da onu bulunduğu durumdan beter ediyor. o başkasından beklediği arayış son bulmadan kendini iyileştiremedi. Ne zaman ki en iyi dostunun kendisi olduğuna kanaat getirdi işte o zaman yenmeye başladı korkularını. Bu hayatta aslaaaa sevgilim yok, derdimi dinleyenim yok diye üzülme. Üzüldükçe kendini üzüyorsun. Sen kendini hoş tut iyi tut göreceksin birileri olacaktır ynaında. * asen sürekli karamsarken balçık gibiyken kimse sana bulaşmaz.
Haklısın doğru diyorsun bugünden başlıyım en azından zor da olsa en azından çabaladım olmadı derim
Çabala ama bak iyice düşün bu konuyu. Hani bir laf vardırya insan kendisini sevmez ise kimse onu sevemez diye. Çok doğru bir söz. Sen kendini sevmedikten sonra kendine acımadıktan sonra kendine bakmazsın. kendin için daha iyiyi istemezsin. Sürekli üzülürsün yorgun ve bitkin hissedersin. Ama bak kendini sev, en güzel kıyafetleri giynirsin makyajını yaparsın çıkarsın dışarı eğlenmene bakarsın pozitif olursun uyuduğun yer bile değişir. Herşeyler herşeyler daha güzel olur. Çünkü önce kendini önemsiyor ve kendine bakıyorsundur. E sen böyle olduktan sonra başkalarının dikkatini çekmen de daha kolay olur. Umarım bu işi ciddi ciddi düşünürsün ve faydasını görürsün.
Sayende kalktım mutfağı toparladım geldim iyi geldi biraz kafam dağıldı
Ehehehe ne güzel. Mesaim bitti eve kaçıyorum dolayısıyla siteden de çıkıyorum bu akşamlık bu kadar. Kendine çok iyi bak sağolasın muhabbet için. Görüşürüz...
Sen saolasın teşekkür ederim Allah razı olsun iyi akşamlar
Kimse seninle normal bir arkadaş gibi sohbet etmeyecek özellikle buradaki erkekler.
Farkındayım
Kızlarla konuşmayı dene diyeceğim ama onlarda erkektir muhtemelen bu siteden her şeyi beklerim.
Yok kimse ya valla bütün gün evde tek başımayım konuşacak kimse yok panik atağım var dışarı çıksam çıkamıyorum kaldım böyle
Benim panik atağım yok ama bende evden çıkmıyorum merak etme dışarıda öyle eglenceli kültürlü insanlar yok.. saçmalıktan ibaret çoğu şey evde kafama göre takiliyorum sende öyle yap. Konuşacak insan konusunda bir şey diyemem benim var konuştuğum kişiler ama tek tük yani 3 5 tane
Bişiler yapmak istiyorum evde yapamıyorum panik atak yüzünden akşamları ablam la babam geliyor bi o kadar bi tane arkadaşım var o da erkek o da çalışıyor arada görüşüyoruz öyle işte
Hmm anladım kız arkadaş ihtiyacın var yani daha çok? Hemcinsin derdinden daha iyi anlar gibi geliyor. Evde bilgisayarın playstation un falan yok mu otur oyun oyna veya kitap oku spor yap. Evde yapılacak bir sürü aktivite var emin ol
Kitap okuyorum sadece onu da panik atak bi kan gündür yoğun olunca bıraktım onun dışında bişey yapmıyorum akşama kadar telefon instagram
İnstabgram da boş geliyor daha çok tıktık kullaniyorum bende editler hoşuma gidiyor. Bilgisayarla oyun oynamak eğlenceli bayağı onu deneyebilirsin ve ya okula kariyere verebilirsin kendini okulun varsa dersine çalışabilirsin.
Hiç biri yok bişiler yapmak istiyorum ama hevesım yok bilmiyorum motivasyonum yok yani bende akşama kadar düşünmekten zevk almıyorum bişilerle ilgilinmek istiyorum ama olmuyor
Aynı bensin valla hem birsyeler yapmak isteyip yapamayacak kadar tembel olmak.. motivasyon istiyoruz ama motive olsak bile 2 gün sürecek. Babandan pc istesene kada dagitirsin belki yeni yollar öğrenirsin
Babamın kendine faydası yok
Evet anlıyorum. Olsaydı zaten şu an bu sitede konuşacak insan aramazdin dertlerini onunla çözerdin belkide
Anne desen annem başkasıyla birlikte belki 1 haftadır konuşmuyoruz etmiyoruz ablam var onda da epilepsi başlangıcı çıktı kız çalışıyor ona da pek bişi diyemiyorum ev geçindirmeye çalışıyor o da baya karışık işte
Senin durumun bayağı kritik ve yapabileceğin hiç bir şey yok anlıyorum seni. Psikologa gidip tedavi olsan ve sonra calismaya başlasan hayat çok daha iyi olabilir
Psikiyatri ye gittim ilaç verdi onu kullanmaya başladım 3 hafta oldu daha bakalım
Biraz bekle o zaman ayrıca psikologa da gitmeni öneririm şu an yapabileceğin başka bir şey yok kendi sagliginla ilgilenmelisin.
Doktoruma sordum piskologa gitmem gerekiyor mı dedim biraz bekleyelim dedi
Doktorun ne diyorsa onu yap dediğim gibi şimdilik yapabileceğin bir şey yok.
Doktor alkol içme dedi 3 tane den fazla ben geçen gün 4 tane bira içtim ondan sonra kötü oldum işte
Ya kızım delimisin ne bu alkol sevdası icmeseydin bari bana dese doktor ağzıma sürmem iyileşene kadar
Bazen o kadar çok ağır bastırıyor ki alkolle en azından bi kaç saat mutlu olmak istiyorum ama bu kadar ağır gelcegını bilseydim içmezdim zaten
Sigara iç onun yerine
İçmem onu
İçme zaten ama alkolde içme zararlı
Yok daha içmem zaten 4 tane bira içtim 2 3 gündür panik atak yaşıyorum daha tövbe
İyi bari akıllanmışsın.
Evet
Geçmiş olsun
Sayfada kim var kim yok herkes burada
Neden yokki
olur edelim
artık var be üzülme valla
Tabiki ederim seve seve
18 kişi yazmış edersin bence ama dikkat et
Tabiki
edemem maalesef ki
Sorun ne canim?