Aşk İlişkileri Bu kız aşırı güzel oldugu İcin mi kıskanıyorlar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Çünkü onu kı&kanıyo sunuz Güncellemeler+1 yıl Burdan biri butun guzel diyenleri eksilemis o kimse cok fazla alamasın ben herkese artı vericem kosende agla canım fazla ses cıjarma ama Bu kız aşırı güzel oldugu İcin mi kıskanıyorlar? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Bu kız kim tanıdık biri mi? Kıskanılmayı nereden çıkarttın. Muhtemeldir kıskanılır, güzel kız ama Allah çirkin şansı versin diye de bir söz var 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne diyon kanka Yorumla
grkmmm9 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sağlam bir vücut yapmış olsaydım ve paramda olsaydı kesinlikle bu kızı tavlardım veya çalışırdım. :D 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Bu kız turk kızlarından daha guzel maalesef degilmi Yorumla grkmmm9 +1 yıl Evet de bu sorun edilecek bir durum değil senden de aynı etkileşimi alsaydım aynısını sana da yazabilirdim. Yorumla Soran +1 yıl Alamazsın maalesef hxhhxhxhx😄😄 Yorumla grkmmm9 +1 yıl Sen kendini kutuya kapatırsan tabii alamam :D Yorumla Soran +1 yıl boş ver cirkin kizlari katya gibi guzel kizlari pesinden git hayallerinden vazgeçme asker! O7 Yorumla grkmmm9 +1 yıl Tamamdır komutanım. 😂🤣 Yorumla
Yesimcik__ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Kim olduğunu bile bilmiyorum ama aşırı güzel değilmiş bence normal güzel 1 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. çok da aşırı değil ya dışarda birsürü bunlardan artık 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Dısarda birsuru mu? Neyi disarda birsuru tam olarak ben disarda lensli platin sacli ordek dudakli 150 kizlsr goruyorum ama sen rusyadaysan bilemem Yorumla _sencenasıl_ +1 yıl valla ankaradayım aha şimdi çıkıyım bahçeliye bunun gibi veya daha güzel en az 10 kız görürüm. sen gözünde büyütmüş olmayasın Yorumla Soran +1 yıl Ankara'da dogal turuncu sacli ela gozlu beyaz tenli 1.80 kız mı dolu mk? Yorumla _sencenasıl_ +1 yıl güzellik kısmından bahsediyorum. şekil farklı olsa da baktığın zman aynı şekilde gmz doldurmaktan bahsediyorum. Yorumla Soran +1 yıl tamam ben gormuom sen gormeye devam et 150lileri Yorumla _sencenasıl_ +1 yıl boyla ilgili bir hassasiyetin mi var? sen neden bu kadar taktın başka bir kızın ne kadar güzel olduğunu? Yorumla grkmmm9 +1 yıl Güzel de geç be abiciğim bu kız kadar iyisi öyle kolay kolay bulunmaz her kız güzel olsaydı güzellik kavramı ortaya çıkmazdı. Yorumla Soran +1 yıl @grkmmm9 bu kızdan dısarda birsuru yok cok nadirler değilmi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Valla kizlar kıskanır biliyorum o durumu bu kiz da tatli bi kiz kiskanilir.. aman boş ver insanları bu kadar takmayin ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen haklisin Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Bu kadın aşırı güzelse bende NATO genel sekreteriyim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tmbegenme kayayı ben aşığım Yorumla
Gizliliğininönemi Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yani pek güzel değil hem kısa boylu başka bişeyden kıskanılıyor olabilir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kız 1.80? Yorumla Gizliliğininönemi +1 yıl Resimde çok kısa gibi duruyor Yorumla Soran +1 yıl Olmadığını ogrendin🥰 Yorumla Gizliliğininönemi +1 yıl Ondan olabilir o zaman haklısın Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bilmem ama gerçekten çok güzel 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet gercekten kıskanıyorlar ukraynali diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ama tabi kendini beğenmiş burnu havada bulunmaz hint kumaşı zannetmiyorsa ayrı ama değilse ben bile çekmem Yorumla Soran +1 yıl Asla oyle bir kiz degil cok sempatik yardimsever hayvansever Yorumla Cevap sahibi +1 yıl güzel bişi ve bi insanı etnik kökenle yorumlamak çok yanlış olur ama eşsiz iştah kabartıcı ömürlük bir güzelliği var yani Yorumla
TheButcher36 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı. Kızlar kıskanmakta haksız değiller bence😂 1 0 Yorumla
eL_mACOo Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Evet çok güzel 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet beğeniyorum bu kızı 1 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl tnaımıyorum ki.. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Guzelliği için demiştim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu kız kim ki 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Katya sitak guzelmi Yorumla Soran +1 yıl Orspum benim Yorumla
aysin7575 Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence aşırı güzel değil 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Öyle gereksiz kıskançlıkları yok 0 0 Yorumla
tequilainbottle Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl bu mu güzel :ddd 0 3 Yorumla Soran +1 yıl annendennguzel Yorumla tequilainbottle +1 yıl aciz :D Yorumla Soran +1 yıl Su gibi. Kiz Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Alakası yok. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zevsksiz Yorumla
gencbilge0034 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Hor kullanmışlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasi yani Yorumla
Pinokkyo Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl kim kiskan miş 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Kızlar Yorumla Pinokkyo +1 yıl hee kendinden güzeli kiskanmalari normaldir. bu kız evet güzel bence o burun a taktiği olmasa on numara 5 yıldız güzelliği var. Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla Pinokkyo +1 yıl resimdeki sen misinn peki Yorumla Soran +1 yıl Olm sacmalama bu kadar guzel olsam dunyayi fethederim Yorumla Pinokkyo +1 yıl 😂😂 senden güzelsin de bizi kekliyorsun. Yorumla Soran +1 yıl Yok vallaha bee Yorumla Pinokkyo +1 yıl anladım sen kendini beğen boş ver gerisini kızları anlamak zor kıskançlık konusunda senin dediğin gibi çok var 😂😂🙃🙃 Yorumla
Fulyanna Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kim kıskanıyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kızlar Yorumla
_sos32_ Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Onun güzelliği onu ilgilendirir beni değil :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ağlama canııııııııım Yorumla _sos32_ +1 yıl Sana inat gülüyorum canım :) Yorumla
XIARESIX Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kim bu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Katya sitak Yorumla XIARESIX +1 yıl Güzelmiş Yorumla
_Zuen_ Takip Et Yoda Yaş: 85 , eic 100% +1 yıl niye kıskanak ki :d 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Senin sülalendeki kızlardan 10 kat daha güzel o yüzden Yorumla _Zuen_ +1 yıl kız olsam belki kıskanırdım :d ayrıca benim sülalemde ki kızları ne zaman gördün de bu kanıya vardın? :d Yorumla Soran +1 yıl Cunku sülaleler cirkin oluyor Yorumla _Zuen_ +1 yıl ne diyim :d umarım zamanla bu düşünceden kurtulacak seviyede akıllanırsın ehehhe Yorumla Soran +1 yıl Kız guzel bos yapmay Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Cok gusel 1 0 Yorumla
Masörrr3169 Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Bumu aşırı güzel 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Fazlasıyla Yorumla Masörrr3169 +1 yıl Abartma bence Yorumla Soran +1 yıl Aynen dunya guzeli asiri guzel biraz az kaçti Yorumla Masörrr3169 +1 yıl Ya abartmayın ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Bu kız kim tanıdık biri mi? Kıskanılmayı nereden çıkarttın. Muhtemeldir kıskanılır, güzel kız ama Allah çirkin şansı versin diye de bir söz var
Ne diyon kanka
Sağlam bir vücut yapmış olsaydım ve paramda olsaydı kesinlikle bu kızı tavlardım veya çalışırdım. :D
Bu kız turk kızlarından daha guzel maalesef degilmi
Evet de bu sorun edilecek bir durum değil senden de aynı etkileşimi alsaydım aynısını sana da yazabilirdim.
Alamazsın maalesef hxhhxhxhx😄😄
Sen kendini kutuya kapatırsan tabii alamam :D
boş ver cirkin kizlari katya gibi guzel kizlari pesinden git hayallerinden vazgeçme asker! O7
Tamamdır komutanım. 😂🤣
Kim olduğunu bile bilmiyorum ama aşırı güzel değilmiş bence normal güzel
çok da aşırı değil ya dışarda birsürü bunlardan artık
Dısarda birsuru mu? Neyi disarda birsuru tam olarak ben disarda lensli platin sacli ordek dudakli 150 kizlsr goruyorum ama sen rusyadaysan bilemem
valla ankaradayım aha şimdi çıkıyım bahçeliye bunun gibi veya daha güzel en az 10 kız görürüm. sen gözünde büyütmüş olmayasın
Ankara'da dogal turuncu sacli ela gozlu beyaz tenli 1.80 kız mı dolu mk?
güzellik kısmından bahsediyorum. şekil farklı olsa da baktığın zman aynı şekilde gmz doldurmaktan bahsediyorum.
tamam ben gormuom sen gormeye devam et 150lileri
boyla ilgili bir hassasiyetin mi var? sen neden bu kadar taktın başka bir kızın ne kadar güzel olduğunu?
Güzel de geç be abiciğim bu kız kadar iyisi öyle kolay kolay bulunmaz her kız güzel olsaydı güzellik kavramı ortaya çıkmazdı.
@grkmmm9 bu kızdan dısarda birsuru yok cok nadirler değilmi
Valla kizlar kıskanır biliyorum o durumu bu kiz da tatli bi kiz kiskanilir.. aman boş ver insanları bu kadar takmayin ya
Aynen haklisin
Bu kadın aşırı güzelse bende NATO genel sekreteriyim
Tmbegenme kayayı ben aşığım
Yani pek güzel değil hem kısa boylu başka bişeyden kıskanılıyor olabilir
Kız 1.80?
Resimde çok kısa gibi duruyor
Olmadığını ogrendin🥰
Ondan olabilir o zaman haklısın
bilmem ama gerçekten çok güzel
Evet gercekten kıskanıyorlar ukraynali diye
ama tabi kendini beğenmiş burnu havada bulunmaz hint kumaşı zannetmiyorsa ayrı ama değilse ben bile çekmem
Asla oyle bir kiz degil cok sempatik yardimsever hayvansever
güzel bişi ve bi insanı etnik kökenle yorumlamak çok yanlış olur ama eşsiz iştah kabartıcı ömürlük bir güzelliği var yani
Kızlar kıskanmakta haksız değiller bence😂
Evet çok güzel
Aynen
Evet beğeniyorum bu kızı
tnaımıyorum ki..
Guzelliği için demiştim
Bu kız kim ki
Katya sitak guzelmi
Orspum benim
Bence aşırı güzel değil
mikilir
Yani
Gerçekten güzel ya
Güzelmiş
Büyük ihtimalle.
Bunun için can alır can veririm
Çok güzelmiş cidden
Evet
Öyle gereksiz kıskançlıkları yok
bu mu güzel :ddd
annendennguzel
aciz :D
Su gibi. Kiz
Alakası yok.
Zevsksiz
Hor kullanmışlar
Nasi yani
kim kiskan miş
Kızlar
hee kendinden güzeli kiskanmalari normaldir. bu kız evet güzel bence o burun a taktiği olmasa on numara 5 yıldız güzelliği var.
Aynen
resimdeki sen misinn peki
Olm sacmalama bu kadar guzel olsam dunyayi fethederim
😂😂 senden güzelsin de bizi kekliyorsun.
Yok vallaha bee
anladım sen kendini beğen boş ver gerisini kızları anlamak zor kıskançlık konusunda senin dediğin gibi çok var 😂😂🙃🙃
Kim kıskanıyor
Kızlar
Onun güzelliği onu ilgilendirir beni değil :)
Ağlama canııııııııım
Sana inat gülüyorum canım :)
Kim bu
Katya sitak
Güzelmiş
niye kıskanak ki :d
Senin sülalendeki kızlardan 10 kat daha güzel o yüzden
kız olsam belki kıskanırdım :d ayrıca benim sülalemde ki kızları ne zaman gördün de bu kanıya vardın? :d
Cunku sülaleler cirkin oluyor
ne diyim :d umarım zamanla bu düşünceden kurtulacak seviyede akıllanırsın ehehhe
Kız guzel bos yapmay
Cok gusel
Kız çok iyi
Evett aşırı güzel
Bumu aşırı güzel
Fazlasıyla
Abartma bence
Aynen dunya guzeli asiri guzel biraz az kaçti
Ya abartmayın ya
Neyı guzel?
Saçını gözünü yüzünü fiziğini tenini