Ayrılmak istiyorum peki ya sonrası?

Merhaba arkadaşlar ben 3 senelik evli 9 aylık kızı olan bir hanımım sürekli eşimin beni aldattığından şüpheleniyordum kuşkulanıyordum bir çok kere de açığını yakaladım wp mesajları olsun başka actigi sosyal medya hesapları olsun her seferinde inkar etti arkadasima verdim ben konusmadim bilmem ne bir suru bahane üretti ben inanmadim hic bir zaman guvenmedim de seviyordum deger veriyordum ama gecmiste o kadar seyler yasadim ki esime hic guvenemedim inanamadim denedim ama her acigini yakaladigimda ona guvenmem imkansiz oldu artik yeni actigi gmail hesabinda twitter hesabi actigini ogrendim hatta bugun acilmis ve bir kac saat once giris yapildigini fark ettim uygunsuz sayfalari takip ettigini gordum moralim cok bozuldu ayrilmayi kesin kafama koydum artik ama ayrilsam ne yaparim bilmiyorum ailemde bana destek cikmaz cunku kacarak evlendim o kapinin bana kapali oldugunu biliyorum ev kira maddi durumum kotu calisma imkanim yok ne yapacagim bilmiyorum esime cok kirginim onu diger erkeklerden farkli sanmistim ama yanildigimi anladim ben şimdi ne yapacagim? Kizim daha cok kucuk benim moralim cok bozuk?
Ayrılmak istiyorum peki ya sonrası?