bugün bir çift gördüm içime dokundu ya. kız baya kiloluydu hemen hemen benim kadar ama yanındaki çocuk uzun boylu ve taş çatlasa 80 kg falandı. sıkı sıkı tutmuştu kızın elini tam önümden yürüyorlardı. içerledim valla demek ki olabiliyormuş dedim. var mı acaba gerçekten böyle çiftler?
Cevabın nedir?
Seni kilonca seviyorum. ağırlığınca yer kaplıyorsun kalbimde demelerini beklememek lazım. kalptir bu ne zaman nereye konacağı belli olmayan aşktır bu neyi nasıl seveceğini yargılamadan kendini kaptıran. hani hep sorulan sorular vardır ya bekaret olamdanda aşkmı olur yok sivilcem varken bakarlarmı yok kafamdaki sinek bana aşıkmı diye. bunlara cevap budur. en güzel aşk karaktere insanlığa yüreğe ve tabiki aşka olan aşktır. iyi geceler
06 Yorumla
Soran+1 yılkarakteri bilmen içinde dışını beğenip tanımaya karar vermen gerekir. sözde güzel bu sözler ama iş uygulamaya gelince herkes gördüğüne aşık oluyor
Soran+1 yılçok az bir azınlık ama o. ben bile kırk yılda bir gördüm öylesini
Soran+1 yılona bakarsan dünyada da eşitlik ve adalet olması gerekiyor olması gereken o ama uygulayan yok. herkesin dilinde sadece
En İyi Cevaplar
Benim eski sevgilim 84 kilo bana dönsün diye peşinde köpek oldum resmen!
412 Yorumla
Soran+1 yıl:D ciddi misin
Soran+1 yılherkes senin gibi düşünmez ama işte
Soran+1 yılyalnız kalmanın ne kadar kötü olduğunu kimse bilemez. ve hiç kimse yalnız kaldıkça kendini sevemez
Soran+1 yılçirkin değilim yaa :D kiloluyum ama kendimi her zaman güzel bulurum. ama bu devirde şişman oldun mu direk çirkin diyorlar işte.
Soran+1 yılteşekkürler
Ya arkadaşım nasıl bir mantıktasın bende kilolym hastalğmdan dolayı kilo veremiyorum ama 3yıl ilişki yürüttüm şu an ayrıldığım kişiylede 8ay çktm en ksa ilişkim bu sevileblr yani sadece dş grünüşle olsaydı uzun süremezdi ilişkiler illede zayıfa zayf diye bişey yk benim tm sevgililerim zayf ve uzun byluydu nerdeyse yani akıl yapınızı değiştirin kader diye bişey var herkes kendiyle aynı yapıya sahip biriyle evlenmiycek sonuçta ;)
00 Yorumla
+1 yılBenim bir arkadaşım var 1.55 boyunda kilosu da 90larda ve sürekli sevgilisi var hiç olmadığı günü görmedim. Biri gidiyo diğeri geliyo yüzü güzel bakımlı falan ama kg problem değil demek ki erkeklere göre. Sevgililerinin tipleri de fena değil en azından yüzüne bakılıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılhadi canım 90 larda değildir
- +1 yıl
belki değildir ama baya şişman tam bilemiyorum şimdi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
62Cevap
Niye olmasın ki?
Gizli olduğun kadar, kıskançsın da... :D1611 Yorumla
Soran+1 yılinsanın hasretini duyduğu şeyi başkalarının rahatlıkla yaşadığını görünce ister istemez imreniyor :)
- +1 yıl
Güneş ışıklarını emsiğinden normalinden daha bir zekalı 😪
Şimdi tüm site var der ama çok zor bulunur öyle gerçekten seven sevmek oyuncak değil lafla torba dolmuyo
613 Yorumla- +1 yıl
Dimi mayke katılıyorum sana :)
Soran+1 yılzaten bende kırk yılda bir denk geldim öyle bir çifte. hem hoşuma gitti hem içime birşeyler çöktü
- +1 yıl
Rica öküzcüm:)
@Mayke
+verdim - +1 yıl
İyi gğnüme denk geldin
Ayy başkaı - vermiş yaZık sana:)) - +1 yıl
Bende - verdim şşşşş aramızda kalsın sır))
@Makyke
Soran+1 yılnoluyoo burada yaa :D :D
+1 yılNiye şişman bir kızın ya da şişman bir erkeğin yanında sevgilisi olduğunu görünce yadırgarsınız ki? Emin olun o şişko dediklerinizin sizden bir farkı yok. Onunda sizin gibi kaşı, gözü, ağzı, burnu var. Hadi onu geçtim niye kilolu insanları ötekileştiriyorsunuz? Bence kilolu bir insanın yanında zayif bir sevgilisi olduğunu görüp yadırgıyorsanız bu o insanı ötekileştirdiğiniz anlamına gelir. Şahsen bende kilolu bir erkeğim ve kızlarla aram şu an gayet iyi. Bu kafada bitiyor dostum. Doğru insanı bulmak lazım.
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah için şu soruyu okuyun ve doğru anlayın artık yaa. bende şişmanım. bana laf giydirmeye çalışmayın. imrendiğim bir durumu paylaştım
- +1 yıl
Eğer öyle bir lüzumsuzluk yaptıysam mazur gör. Ben sadece genel olarak söyledim.
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Böyle ilişkiler olsa da uzun ve keyif verici olmaz her 2 taraf için de. Sakın buna aldanıp kilolarınla barışık bir hayatı tercih etme derim. Hem sağlık hem de güzelliğin için o kilolar gitmeli.
11 Yorumla
Soran+1 yılfarkındayım tabi ki sagol.
ben de öyle bir cift görmüştüm kız baya kilolu erkekse gayet idealdi. yanımda da erkek arkadasım vardı. bu cocuk bu kızla nasıl cıkıyo bir baksana demişti. ben de belki de kız cok iyi biri ya da cok zeki neden öyle düşündün ki dedim bence yetmez dedi. erkeklerin bircogu fiziğe önem veriyorlar malesef
03 Yorumla
Soran+1 yılbenimde sosyal çevremde erkek arkadaşlarım hep çok iyi biri olduğumu çok zeki olduğumu söylerlerdi ama iş çıkmaya gelince tercihleri asla ben olmazdım. erkek arkdaşın doğru söylemiş iyilik falan tek başına yeterli olmuyor çoğu kişi için.
Soran+1 yılçalışıyorum zaten
+1 yıl82 kiloyum ve sevgilim var. tanıştığımızda 88 kiloydum. epey fazla yani. kiloyla alakası yok bu işlerin :)
23 Yorumla
Soran+1 yıldemek ki bana hep kiloyla alakası olanlar gelmiş
- +1 yıl
beni de beğenen nadir öyle tutup da 10 kişiden çıkma teklifi aldığım yok ama böylesi daha iyi. görüntüm için değil kendim olduğum için sevildiğimi biliyorum :)
Soran+1 yılne mutlu sana :) mutluluğun daim olsun inşallah :)
+1 yılneden olmasın herşey görsellik mi? insan sevdikten sonra bırak kiloyu neleri neleri kabul eder yeter ki gerçekten sevsin... kilo dediğin nedir ki... çok basit şeylere takılıyosunuz..
25 Yorumla
Soran+1 yılbasit mi? benim minibüste bile yanıma oturmuyorlar neresi basit bunun?
- +1 yıl
yanına oturmayanların basitliği öyleyse o... gönül sevdikten sonra istersen 150 kilo ol kimim umrunda.. yeter ki o sevgiyi hak edecek kadar beyaz ol..
Soran+1 yılbeyaz olarak kalırım sadece bir köşede. vücut beğenildimi beyazlık karalığa bakmıyo kimse. neler evlendi biliyoruz
- +1 yıl
amacın koca bulmaksa çok rahaat bulursun ama mutlu olmaksa amacın bu kafayla zor...
Soran+1 yılkafayla alakası yok. koca bulmakla da gerçekler bunlar
+1 yılvar. Hatta biri var kiz asik diye cocuk beni reddetti. onlar asik saf kiz numarasini iyi yapiyolar evde olduklari icin surekli calisiyolar rollerini
15 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım çocuk seni şişman kız onu sevdiği için mi red etti
- +1 yıl
kiz var bitane sisman ama hslandgm cocugu seviyor. ben baglanmiyorum diye cocuk onu secti. kiz sisman ama gormelisin. ilerde aldatacagi kesin yani. oyle iste :)
Soran+1 yılşişmanlar kesin aldatılır dimi :)
- +1 yıl
cocugy tanidigmdan oyle diyorum. aldatir muhtemelen.
Soran+1 yılanladım
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Buyur cano
Kanıtlanmis
www.kizlarsoruyor.com/.../q1780817-siz-olsaniz-ne-yapardiniz-acaba-tam-tersi-icin-kizlar-siz-ne12 Yorumla
Soran+1 yılyok ben bunların sevgi için bir arada olduklarına inanmıyorum. çoktandır var bu çift. hatta kız videolar bile çekiyor
olmaması için bir sebep var mı? Sevgi bu sonuçta kilo ile mi endeksli?
14 Yorumla
Soran+1 yılbilmem kaçıyorlar erkekler genelde kilolu kızlardan
Soran+1 yılvay be ben 95 kiloyken hep red edildim. kimse yanıma bile yanaşmazdı
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski halimde 90kiloydum ve 64 kilo bir çocukla 2sene çıktım :)
38 Yorumla
Soran+1 yılbayağı sevgiliydiniz yani :)
Cevap sahibi+1 yılBaya baya hemde :) Arkadaşımdan dönerken beni alıp 2adım olmasına rağmen evime bırakıyordu işte Uyandığında anında mesajlar falan sonra her sabah 20dakika önce çıkıp buluşurduk :) Ay çok güzeldi o günler ya özeldi benim için yeri çok ayrıdır ilk aşkımdı da :)
Soran+1 yılne güzel şeyler yaşamışsın şükret :) ben bu dediklerini yaşamak için senelerdir gözyaşı döküyorum :)
Cevap sahibi+1 yılBende anı olarak kaldı şu an başkasını seviyorum ve cidden 30kilo verdim zamanla da ama o çocuk ne hikmetse bana güvenmiyor diyebilirim her zaman bir yalan söylüyorsun tarzı, mesaj atmıyor falan. Anlamıyorum ben eski halim olsa o senin bazı yorumlarda dediğin gibi hiç bakmazdı bana ama açıkça beğendiğini dile getirdi
Soran+1 yılaaa delinin zoruna bak niye güvenmiyomuşki
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ki akrep burcu işte hep bir güvensizlik var
Soran+1 yılgüvenmeden olmaz ama çok zor
Cevap sahibi+1 yılİşte anlayış gösteriyorum ama hala bir güvensizlik
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer herkes ruhsuz, kalpsiz birer varlık olsaydı ya da kasaplar gibi et-kilo-yağ oranlaması yapsaydı evet kimse evlenmezdi onlarla. Lakin bizim ruhumuz var, hissettiğimiz şeyler var. Aslında hepimiz ruhumuzun kalan parçasını arıyoruz. Bazılarımız farkediyor bunu 'şişman' bir bedenin değil ruhun önemli olduğunu mutlu oluyor. Bazıları farketmiyor güzel bir bedenle mutsuz oluyor. Mesele tam olarak bu aslında.
14 Yorumla
Soran+1 yılruhla ilgilenen çok kısıtlı bir kesim var maalesef ama
Cevap sahibi+1 yılmutlular mı diye bakmak lazım..
Soran+1 yılaslında mutlular ama kendilerine sorun yaratıyorlar rahatlıktan
Cevap sahibi+1 yılOlabilir..
Hersey fizik degilmis demekki boyle insanlara can kurban , tipleri için uzak duran kızlardan nefret ederim onu oyle kabul etmek helal olsun valla çocuğa
13 Yorumla
Soran+1 yılçok az kişi var ama o çocuk gibi. onun gibilere de zaten gözü bozuk ya da başka bir amacı var diye bakılıyor :/
Soran+1 yılbana sık rast gelmiyorlar o zaman
en yakın arkadşaım baya bir kilolu ama sevgili var hemde ince bişey iki senedir çıkıyorlar öenmli olan şişman olman değildir sonuçta önemli olan bir erkekle kafa yapının uyuşması ve içinin güzel olması
01 Yorumla
Soran+1 yıl90 üstü var mı?
Gizli Üye(30-35)+1 yılPişman dıye okudum :(
Sevgı kıloya bakmıyor canım33 Yorumla
Soran+1 yılsevgi bakmaz da erkekler bakıyor maalesef :(
Cevap sahibi+1 yılBulursun inş
Zayıflamayı dene
Gizli Üye(36-45)+1 yılVardır illa ki neden olmasın kilo bir kusur değil zaten
12 Yorumla
Soran+1 yılşimdiki zamanda herkes dal gibi olunca
- +1 yıl
Ya aynen herkes dal gibi :(( nefret ediyorum
Bu devirde şöyle böyle diye sızlanacağına kilo versen milleti incelemezdin. Herkesin zevki farklıdır. Gizliden sorduğuna göre özgüven de yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılözgüvenim olsa böyle bir sitede işim ne. gider dışarıda hayatımı yaşarım.
- Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yıll*n seviyosa tabi olur. Niye yadırgıyosunuz ki? Herkes ben güzelim, o şişman ama onun yanında çok taş bir çocuk var diye düşünüyor. Yapmayın ablacım böyle hiç gerek yok insanları düşük görmeye.
12 Yorumla
Soran+1 yılben düşük görmüyorum. beni düşük görenler utansın.
- +1 yıl
Bişver be yüzsüzdür onlar utanmayı bilmezler.
- 13 Yorumla
Soran+1 yılbunları çoktan beri biliyorum. kız morbit obez bence bunların ilişkisi başka bir şey
+1 yılGünümüz problemi dış görünüşe önem verilmesi oldu maalesef.. insanları önce kalbiyle sevin sonra dış görünüşüne göre karar verin.. hayatta herşey maddiyat değildir..
00 YorumlaAşk dış görünüşle yaşanmaz. İnsanları ırklarına göre ayırıyordunuz şimdi birde şişmanlar ve zayıflar diye iki gruba mı ayırdınız?
14 Yorumla
Soran+1 yılayıran ben değilim. bende oldukça kilolu biriyim. ayrılan benim.
Soran+1 yılne yani kıskanıldığım için mi ayırıyorlar beni
+1 yılkısa boylu kızları çok seviyorum güzellik önemli ama 153 boya o kadar guzellik sığmadığı için göbek kalça ve bolca göğüs olarak taşıyor vücuttan 😍
00 Yorumla
+1 yılVar tabi niye olmasınki arkadaşım aşırı şişman, tabiri caizse taş gibi nişanlısı var:)
02 Yorumla
Soran+1 yılaşırı dediğin ne kadar? 90 üstü mü?
- +1 yıl
Yani 90 ın ne üstü ne altı diyebilirim hatta belkide üstü ama bir bakımlı süslü ki anlatamam bende yok o eda işve :D
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. bende dün liseden tanıdığım bir şişko kızın yanında zayıf ve yakışıklı bir erkek gördüm...
ve dedim bu hayatta heran herşey olabilir.24 Yorumla
Soran+1 yılne kadar şişko?
Soran+1 yılooo hemde boyu da kısaymış. olan oluyor demek ki.
sen aşkın fiziksel bir şey olmadığını anlamadığın sürece, bu konuyu da anlamazsın uğraşma
01 Yorumla
Soran+1 yılanlamayan ben değilim. erkekler
vardır yaa gercektne kzı kılolu ama guzel gayet kılolu olub guzel ınsanalr var cogu erkekte bakyor sendemi kılolusun bnde kıloyum emselaa :D
01 Yorumla
Soran+1 yıloff kimse sorumu okumuyor :) kiloluyum tabi ki :)
+1 yılBen 22 kiz arkadasim 20 yasinda. Benim boyum 1.76 60 kg yim. Sevgilim 1.60 boyunda 65 kg. Cok sevdigim icin kg hic onemi yok
01 Yorumla
Soran+1 yılaman ne kiloluymuş
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞişman insanları aşağı gördüğün sürece daha çok içerlenirsin. bir kerede insanların fiziksel özelliklerini boşverin ve kişiliğine odaklanın.
01 Yorumla
Soran+1 yılbende şişmanım hemde fazlasıyla :) sen yanlış okudun galiba soruyu :)
Onlar insan değilmi demekki neymiş "önemli olan iç güzellik" :))
24 Yorumla
Soran+1 yılpek insan gözüyle bakılmadı bu zamana kadar
Soran+1 yıldışı beğenilmeyenin içine bakılmıyor
Evlenen bile var. Evlenebileceğine ihtimal bile vermezsin ama evleniyorlar. Hayırlısını iste. Ötesini ALLAH bilir.
017 Yorumla
Soran+1 yılgeçenlerde gazetede gördüm evet evlenmişler ama çok çok nadir işte
Soran+1 yılama tabi şişman tanımı da önemli burda. 70 kilo olanları da şişmandan sayarsan evet öyle var
Soran+1 yılçok geniş bir çevren var demek ki. ben bile yıllar sonra ilk defa denk geldim
Soran+1 yılsoruyu okumadın mı :((
Soran+1 yıl1.70 boya üç haneli rakamlara geçtim artık
Soran+1 yılfazlasıyla
Soran+1 yılyaş 24
Soran+1 yıldenemez olur muyum denedim tabi ki. şu anda diyet yapıyorum zaten
Soran+1 yılamin
niye olmasin bea? hayret bisey
19 Yorumla- +1 yıl
sunu da eklemek isterim, gercekten sevgiyi, aski taniyan bir insan, bunun ne demek oldugunu anlar. Görsellikte baslayan, hatta bazen takili kalan iliskiler, insanlar birbirini taniyinca öyle degisik bir boyuta tasinir ki, hayret edersin.
Zayif ve fistik gibi bir kadinla tanisip da bir zaman sonra nasil "amaaan manyakmis bu ya" diyenler oluyorsa, sisman bir kizla tanisip "aa bu da ne kadar sisman" dedigi halde bir zaman sonra "vay canina, cok etkilendim!" diyenler de oluyor.
Soran+1 yıltanımaya fırsat verirse olur
Soran+1 yılgenelde o tanıma fırsatını verenler ağır abazanlar oluyor. onları da katarsak çıkan sonucun çeyreğinden azı bence normal olarak fırsat verenler
- +1 yıl
abazalar konusunda haklisin.
pekii, normal kiloda oldugu halde kendinden çok daha sisman biriyle aldatilan kadinlar hakkinda ne düsünüyorsun? (buna da defalarca sahit oldum)
sadece degisiklik aramistir dedim ama normal kilodaki kizi birakip kilolu kizla iliski yasamaya basladi?
hatta tanidiklarimin bir tanesi zayif kadinlari igrenç buluyor, o da bir enteresan...
benim çevremde niye bu kadar çok var bu olaylar? Almanya'da yasiyorum ondan mi acaba? Hmm...
Soran+1 yılavrupa da farklı her şey. bizimde ingiltere de tanıdıklarımız var ve 100 kilonun üzerinde kızlarla evlenicekleri biliyorum. bizimkiler oraya gidince şaşırınca bizimkileri yadırgıyorlarmış
- +1 yıl
demek ki milletce bagnaz oldugumuz kadar yüzeyseliz de. bazi seyleri asamadik gitti... neyse. gercek aski yasadim ya ben yillarca, canim sevgilimle, aramizda büyük kilo farki vardi ama ölene kadar da ayrilmadik birbirimizden. Çok sevdik, darisi sisman zayif, uzun kisa, siyah beyaz herkesin basina...
Soran+1 yılkaç kilo kadar fark vardı ki?
Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı. Olabilir neden olmasın herkes dış görünüşüne göre sevgili seçmiyo kendine
01 Yorumla
Soran+1 yılçoğu erkek öyle seçiyor maalesef
iki sevgilim oldu tombik tombik. tatlı kızlardı lan.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her topal satıcının kör bir alıcısı vardır, sıkma canını;)
02 Yorumla
Soran+1 yılçok iğrenç bir laf bu. lafıda kullananları da sevmem. körlük topallık beyinde maalesef
Olur neden olmasın ki. aşkın gözü kör diye boşa demiyolar
14 Yorumla
Soran+1 yıllafta kör ama kimse yanında şişman birini istemiyor
Soran+1 yıl24 yaşındayım bu zamana kadar denk gelmedim sevene. herkes gördüğünü seviyor
Kilolu sevmem evet ama benle beraber olduktan sonra kilo aldıysa bırakmam
19 Yorumla
Soran+1 yılhayır senden önce kilolu olması konu
Soran+1 yılyüzde 99 senin gibi zaten dert etme :)
Soran+1 yılmerak etme canavar değiliz kimsenin üzerine atlamıyoz :D
Soran+1 yılhaklısın
- +1 yıl
Ne kadar zayif olmali mesela 165 boya kac kilo olmali 40 mi?
+1 yılvardır neden olmasın kilo o kadar önemli değil bence hemde can boğazdan gelir (:
10 Yorumlae görmüşsün işte varmış neden soruyorsun daha :< kız şaşkın ve gözlerine inanamıyor arkadaşlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok uzun zaman sonra gördüm. acaba bana mı denk gelmiyor diye sordum :/
sorsan bisürü kriter sayabilirim ve sözde kimseyi beğenmem. ama geçmişime bakınca çok farklı çeşitte tipler olmuş hayatımda
00 Yorumla
+1 yılniye olmasın abartılacak birşey yok gönüller bir olunca
02 Yorumla
Soran+1 yıldışı beğenilmeyenin gönlüne bakılmıyor maalesef
- +1 yıl
şu an ki durum bu doğrudur ama gönlüne bakmasını becerebilmişdir demek ki o
Aşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı. günümüzde artık şişman zayıf ayrımı kalmadı herkez evlenio bea
02 Yorumla
Soran+1 yılkalmadı mı :D :D iyi güldürdün :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki şişman, ama bide tribi varki, metrekare başına 3 kg trip atıyo
45 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHanımköylüyüz olsun o kadar :)
Soran+1 yılne kadar şişman ama. şimdi bir de 60 kilo olan kızlara şişman diyorsunuz ben ondan bahsetmiyorum
Cevap sahibi+1 yıl60 küsürdür,
Soran+1 yıltahmin etmiştim
- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir kanka niye olmasın
15 Yorumla
Soran+1 yıllafla olabilir tabi
- +1 yıl
Niye ergenken benimde vardı , boyum 184 şu an ergenken ne kadardı hatırlamıyorum ama uzundum.
- +1 yıl
Beni niye eksiliyorlar anlamış değilim
Soran+1 yılal ben artı verdim
Kanka sisman diye onda naden yok mu yani biraz kokar ama araba fircasiyla temizle gir nadene hemen:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim ablam kilolu. Gerçi sevgilisi de kilolu ama bundan önce fit sevgilileri de olmuştu. Kızın yüzü çok güzel bazen ben bile imreniyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yıl65 70 kilodur
Cevap sahibi+1 yıl80 olmuştur
Ne yalan söyleyeyim benden daha güzel. Saçları da poposunun altında. İri gözlü, kalın dudaklı, minik burunlu, hafif kavisli kaşlar, pürüzsüz cilt, güzel dişler.. Erkek olsaydım bende ablamı seçerdim yani.
Sen hiç 5 yıl facebook kullanıpta o ilişki durumunu dehiştirememek nedir bilirmisin?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizim üniversitede vardı ikisi de tombiş tatlı bir çifttiler :)
00 Yorumla
+1 yılbir türlü anlamıyorsunuz ki kilo güzellik falan hikaye dürüst ol sev anla yeter bir erkek için
01 Yorumla
Soran+1 yılonun için hep kasarlar evleniyo temiz kızlar evde kalıyo
Sevgi fedakarlık ister. Diyet... :P
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle
Neden olmasın ki sismanım ve sevgilim var 4 yıldır cıkıyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılkaç kilosunki
Gizli Üye(30-35)+1 yılvar tabibende gördükçe şaşırıyorum ama çok güzel aşk bence kalpte yaşanmalı zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılbu devirde çok zor
Gözlerinle görmüşsün pampa gözlerinin sana bir oyunu mu yoksa bu
00 Yorumlaask engel tanımaz erkekler (bazı istisnalar haric) fizikten önce deger verdigi seyler vardır
00 YorumlaSadece My Mad Fat Diary de olur saniyodum.
29 Yorumla- +1 yıl
MMFD♥
- +1 yıl
Rae ♥♥♥♥♥ ;)
Soran+1 yılo diziyi ağlayarak izledim ben :) gerçek yaşamda öyle bir şey yok. her şey lafta :)
- +1 yıl
Bende aglayarak izliyom
Soran+1 yılbak bunu bilmiyodum. tabi aşk olmasa izlenmezdi o kadar.
Soran+1 yılanca ağlanır zaten
Olamaz miiii? olabilir :D
22 Yorumla
Soran+1 yılçok nadir
Nie olmasın ya şişman olunca ne oluyoki sende ya
110 Yorumla
Soran+1 yılherkes kaçıyor
Soran+1 yılorası öyle de insanın gücüne gidiyor çok.
Soran+1 yılben kendimi hep güzel bulurum. çoğu kızdan güzel yüzüm var ama şişman olduğunda direk kilon dikkat çekiyor başka yönlere kimse bakmıyor
Soran+1 yılsağol ama kimseyle konuşacak psikoloji de değilim
Soran+1 yılkusura bakma kişisel değil. sağol
neden olmasın? gönül bu, ota da konar b. ka da...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen. Boyum 165 kilom 47 evet biraz fazla kilom var ama sevgilimde var. Ama vericem su fazla 7 kiloyu bir kac ay içinde
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkekler biz sismanlari gormezden geliyo biliyorum benimde basima geldi hoslandigim cocuk beni degil en iyi arkadasimi secti o iste 43 kilo idi malesef sismansin dedi bana eskiden. Zayıf kizlardan nefret ediyorum bende
Soran+1 yıl:)))
Cevap sahibi+1 yılAh bide su 7 kiloyu vereblsem. Ama varya sisman kizlari sevneyen erkeklerden nefret ediyorum. Hani yanlarinda 35 kilo kizla dolanirlar ya. Bende onlara ters ters bakarim bide derler ki kiz dedigin ele gelecek derler. En guzel kizlar sisman kizlardir
- +1 yıl
Lutfen nolur kilo verme, senin kilon gayet iyi, hatta zayifsin bile.. Yani kilolu degilsin imkani yok, bir kac kilo alsan bile iyi olur. Ben 158 boyundayim ve 52 kiloyum, gayet saglikli gozukuyorum.. Hep zayif oldugumu duyarim.. Senin kilo vermene gerek yok lutfen!!!
Cevap sahibi+1 yılYa ama ben kendimi sisman goruyorum :( sismanim gercekten ha 100 kilo ha 47 bence fark yok
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kız zenginse mümkündür.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsizin gibi herşeyi dış görünüşte arayan bağnazlar çok.
insanın kendine özgüveni olduktan sonra nolursa olsun mutlu olabilyor...07 Yorumla
Soran+1 yılsoruyu oku önce kim bağnaz öğren.
Cevap sahibi+1 yılonların nasıl sevgilisi olur'a getiriyorsun konuyu bu bağnazlıktan başka birşey değil...
Soran+1 yılbenimde oldukça kilolu olduğum kısmını atlamışsın. neyse sana laf anlatamam
Cevap sahibi+1 yılhemen hemen benim kadar yazmışsın ben yaş olarak düşündüm onu k bakma ama konuya yine baktığımda kendine özgüvenin olması gerek biraz umursama sen busun seni seven böyle sevsin ;)
Soran+1 yılo kızla aynı kilolardayım demek istemiştim. onu bulan bulmuş o yüzden ona imrendiğim için yazdım
Cevap sahibi+1 yılmerak etme seninde karşına biri çıkacaktır elbet hiçbirşeyin mutluluğuna engel olmasına izin verme özgüvenini kaybetme kendinle barışık ol ama sağlığın içinde olsa zayıflamaya çalış :**
Soran+1 yılteşekkürler. çalışıyorum zaten
- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026