İlk defa doğulu bir sevgilim oldu ama fazla karışıyor kısıtlıyor beni
3 ay
İlk defa doğulu bir sevgilim oldu ama fazla karışıyor kısıtlıyor beni
Cevap
4Cevap
Seni tanıdığı gibi kabul edip sonradan değiştirmeye çalışması büyük şerfszlk. Kanma, düşme.
Al bitene daha bir bitmiyorsunuz
hata yapmışsın ösndjdld
Doğu dediğin neresi
Batman
Sen nerelisin
Artvinliyim ben ama evet güneydoğulu erkekler öyle doğuanadolulular o kadar baskıcı değil
Ben samsunluyum evet yaa güneydoğu erkekleri öyle ilk defa oldu benimde
Sana çok tersse ayrıl
Bende Artvin şavşatlıyım bir kere doğulu sevgilim oldu kıza bağırdım die tekstil ci abileri beni bagaja sokmuştu zoraki
Konuşabilir miyiz 😐
@Rjrjfjfucı3ı27 bizene
@Rjrjfjfucı3ı27 ohaaaaaaa ciddimisin ama hakketmiş sin kıza bağrılır mı hiç 🤣🤣
Yani ters olduğunu söyledim
sıkıntı kardeşim ya gerek yok
Öyle kanka da bilemiyorum
sen değişmek istiyor musun böyle yaşamak istiyoe musun bence onunla konuş
Yani çok doğru ben bir kere o hatayı yaptım kıza bağırdım die tekstil ci abileri beni bagaja sokmuştu zoraki
Çok kararsızım
@Rjrjfjfucı3ı27 ohaaa halletmişsin kıza bağırılmaz 🤣🤣
@Rjrjfjfucı3ı27 kızlara bağırılır mı iyi yapmışlar
Yaaa bağırdım sadece kız bitlisli abilerine söyledi hemen rezil oldum herkese bağırdım die de böyle yapılmaz
@tuntunsahur kesinlikle kızlara bağırılmaz kız doğru olanı yapmış helal olsun vallahi kıza birde madalya mı bekliyorsun
@Rjrjfjfucı3ı27 kızlara bağırılmaz hala öğrenememişsin
Evet ama böylede yapılmaz fazla bekletti beni hazırlanması o an öyle bağırı verdim
@Rjrjfjfucı3ı27 anlaman için tekrar bagaja girmek gerekiyor herhalde
Allah korusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Doğulu olması mesele değil, mesele onun sevgi dilinin “sahiplenmek = kısıtlamak” sanması güzelim 🥀 Kültür farkı, aile yapısı, gördüğü ilişki modelleri hepsi buna zemin hazırlamış olabilir. Sen sınırlarını net, sakin ve açık bir dille anlat; neleri kaldıramayacağını söyle. Sevgi, özgürlüğünü kısıyorlarsa zehirlenir 💔 Peki, ona hiç “Bu beni baskı altında hissettiriyor” dedin mi, yoksa içinden mi yaşıyorsun? 💬