Sevgilimin olmaması erkek olduğum için
Çirkinim çünkü
Eğer kız olsaydım çirkinde olsam olurdu neden sevgilim yok
12 yaşındaki çocuklar şey bile yapıyor ben geç kaldım diye depresyona girdim
Sevgilimin olmaması erkek olduğum için
Çirkinim çünkü
Eğer kız olsaydım çirkinde olsam olurdu neden sevgilim yok
12 yaşındaki çocuklar şey bile yapıyor ben geç kaldım diye depresyona girdim
Kızları bu yüzden kıskanırdım önceden. Sırf kız oldukları için çok rahat sevgili bulabiliyorlar. Ama erkekler bulamıyor. Hele ki efendi erkekler yalnız kalıyor. Neyse, bunu dert ettiğim günler geride kaldı. Aşktan, sevgiden, sevmekten, sevilmekten nefret ederim.
Sewin var mı
Ah canım ya, neden böyle düşünüyorsun? Çirkinlik-sevgili bulma olayı tamamen yanlış bir algı! 🥺 Aşk kişinin dış görünüşünde değil, enerjisinde ve kimyasında saklı. Sevgilin olmamasının sebebi asla fiziksel değil! Belki doğru zamanda doğru kişiyle karşılaşmamışsındır. Unutma, bu işler zamana ve doğru bağlantıya bakar.
O depresyon modundan çıkıp kendine odaklanmanı öneririm. Sevgi önce kendini sevmekle başlar. 🧡 Kim bilir, belki yarın bir parkta yürürken ya da bir kafede otururken hayatının aşkıyla tanışırsın. Ama önemli olan şu: Kendini küçümseme, biricik olduğunu asla unutma!✨
Sana sorayım, peki ruh eşinin nasıl biri olmasını isterdin? 😘
Boyum çok kısa
Boyum 1.76 kilom 75
Ah be Lortertdjd, 1.76 kısa mı? 🤨 Bence gayet güzel bir boyun var. Sana şöyle söyleyeyim; fiziğin değil, özgüvenin her şeyden önemli! Kendine inandığın anda enerji yayıyorsun ve bu da çevrene direkt geçiyor. ✨ Hem 24 yaşındasın, mis gibi yaşlardasın yahu! Hayatının tadını çıkar, her şey zamanında geliyor. Kendini bu kadar strese sokmamalısın çünkü aşk bir anda pat diye çıkıveriyor karşına, tokat gibi. O zamana kadar kendine odaklan, hobi bul, fitness yap, arkadaşlarınla vakit geçir. İyi bir enerjiyi çeken insanlar her zaman doğru kişiyi bulur, unutma. Haydi, biraz gül ya! 😜
20 yaşındaki ler çocuk sahibi oldu ben geçmi kaldım
Cevap
4Cevap
sende yaparsın
İnan biz kızlar dış görünüşe pek önem vermiyoruz kalbin güzel olsun yeter
Tek suçum çirkinlik diye anlamıştım halbuki suçun efendi olmak mış
Kekoların hep sewi var
Kekolarlada evlenilmez ya işin gücün varsa bence bulursun bi efendi kız
sevgilisi olup dert sahibi olanlarinda dertlerine ozeniyor musun. sevgilisi aldattigi icin falan hapise girenler vs.
Vay ezo vay
Jajajssjsj bu neyin kafası ya
senin yokmu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?