Neden hic sekmiyor? Yeni biriyle görüşmeye başlayınca eskisinin hortlamasi?

Şimdi karman cormanim. Eksiiyle ayrılalı 5 aya yakin oldu. Daha gecen hafta ağlıyorum onsuzluktan öyle anlayın halimi. Çok özledim onu ah bir sarılsam boncuk gozlerine bakabilsem opebilsem mode on. Evlilik aşamasına gecemedik bir türlü. Yazmadim o da yazmamıştı. Son bir haftada bir selamla baslayan garip bir durum gelisti başka biriyle. Sadece yeni bir insan tanirim diye bulusma teklifine evet dedim çünkü aşırı farkli dunyalarin insaniyiz onyargisi vardi. Eleman onyargimla hic uyusmadi resmen bozguna ugradim. Hala guven vermiyor ama elde etmemis oldugundan supheleniyorum. Bu sırada eski sevgilimin icine mi dogdu nedir bir sebepten iletisime gecti benimle. Saka gibi simdi bu iki elemanin adi whatsappimda alt alta. Biri yaziyor uste cikiyor biri yaziyor o üste çıkıyor. Yemin ederim kafayı yicem. Eski sevgilim benim icin sevgi demek. Ona yanlis yapmak asla istemiyorum diyorum ama dur diyorum ya siz ayrildiniz. Ve cocuk tekrar barisalim demiyo ki sana. Ya derse diyorum zilli misin sen digeriyle kes konuşmayı diyorum. Digeri de çılgın, onun anlami heyecan. Bu nedir ya valla nedir. Huzurlu ve mutlu olmak cok mu zor.
Neden hic sekmiyor? Yeni biriyle görüşmeye başlayınca eskisinin hortlamasi?