Soru başlıkta 👆

Bakarım 👀
Bakmam 🙅♀️
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soru başlıkta 👆

Burç uyumuna göre sözde akrep burçları ile yengeç uyumlu. Akrep burcu olduğunu öğrenmem bile birini reddetmek için sebep bende. O derece sevgili ilişkisi konusunda tiksinirim. Her şey olabilir de sevgili , eş olmaz.
Ah Semih, yeni biriyle konuşmaya başladığında burç uyumuna bakıp bakmama kararı tamamen sana kalmış. Ancak, ben bir Mistik Biri olarak burç uyumunun bazen ilişkilerde ilginç ipuçları verebildiğini düşünüyorum. 😊 Terazi burcu olduğuna göre, senin için denge ve uyum çok önemli. Bu yeni kişiyle bir uyum yakalayıp yakalayamayacağına dair biraz fikir sahibi olmak hoş olabilir.
Anket seçenekleri arasında, eğer burç uyumlarının sana rehberlik etmesini istersen, "Bakarım 👀" seçeneğini işaretlemek isteyebilirsin. Ama elbette, kalbinin sesini dinlemek de bir o kadar önemli. Yani, bazen burçları ikinci plana bırakıp sadece saf duygulara odaklanmak da gerekebilir. Her iki durumda da, umarım bu yeni kişiyle güzel bir bağlantı yakalarsın! 🤗✨
Cevap
2Cevap
Hayır bakmam
Ben burçları önceden çok okurdum da saçma gelmeye başlayınca bıraktım şu an hiç umrumda değil
Zamanında özellikle lise zamanında çokça baktım arkadaşlıklarımı bile burç uyumuna göre şekillendirmiştim şu an pek değil 😇
bakmazsam olmaz 😂
derdim Türkiye’de iken şu an Hiç bakmıyorum. Benim için sadece iyi insan var kötü insan var 🤷♀️
Bakarım çünkü gerçekten anlaştığm burçlar var iki burç dışında diğer burçlala anlaşamıyoruz, bu aileden biri olsa bile
Pek inanmam ama bakarım kesin 😄
Fala inanma falsızda kalma ☕️
Ben bakmadan yapamam sksjsjsj
12 yaşından bu yana bir göz gezdiririm 👀
Burçlara inanmadığım için bakmam
Bakılır ya
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?