Arkadaşlar bugün çok kötü bir deneyim yaşadım siz de yorum yaparsanız sevinirim?

Arkadaşlar bugün bir tane çift gördüm adam zihinsel engelli evlendikten sonra asker olmuş Gazi olmuş zihinsel engelli ama kadın onu bırakmamış bütün ihtiyaçlarını görüyor her neyse ben de sevgilime dedim ki böyle bir şey olsa ben de sana bakarım asla bırakmam ki benim içimdeki sevgiyi bilen bilir Okyanus kadar neyse sevgilim bana karşılık olarak ters bir tepki verdin yok aileler izin vermez bilmem ne evlenmemize böyle kötü şeyler konuşmayalım bana demedi ki sen bu durumda olsam ben sana bakarım demedi arkadaşlar ben %100 net bir şekilde ben sana bakarım dedim o bana bunu diyemedi belki diyeceksiniz ki abartıyorsun büyüttüğün şeye bak ama arkadaşlar dünyanın bin türlü hali var hayatıma aldığım adam aslında ben yarın bir gün trafik kazası geçirsem beni bırakırmış
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar belki inanmayacaksınız ama gerçekten gözlerim doldu benim içimdeki hani sevgiyi bilemez kimse ya benim var ya gözüm dolar ya yanımda kanlı canlı olsun Ben onun eli olurum kolu olurum ve insanların ben yapamam demeleri zoruma gitti yani ben ona bakarım yani mamak'a veririm öyle yoksa eli olurum o yeter ki benim gözümün içine aşka baksın yani kendimi şu an tutamıyorum ağlamak istiyorum
Arkadaşlar bugün çok kötü bir deneyim yaşadım siz de yorum yaparsanız sevinirim?