Birisi bana dedi ki geç kaldın elini çabuk tut topla burayı saatler oldu sanırsam çıkamadın dedi sonra da serviste onu bekledik ben en erken gittim servise ve bu lafına da çok alındım (iş yerinden)
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birisi bana dedi ki geç kaldın elini çabuk tut topla burayı saatler oldu sanırsam çıkamadın dedi sonra da serviste onu bekledik ben en erken gittim servise ve bu lafına da çok alındım (iş yerinden)
Cevap
3Cevap
Takılma yüz verme bozulduğunu belli et.
Zaten hiç konuşmuyordum yine konuşmadım ve dedim ki şu (herhangi bir şey ) çok uğraştırdı baya fazlaydı
Çok alıncak bir şey yok
İki kişinin yaptığı işi yaptım biraz sürdü ve oda böyle diyince kırıldım ya
Alınma densiz insan çok bidakine uyar uslubu için onu.
Yok şimdi umursamıyorum da ozaman aşırı alındım sonra ona laf edilince içim rahatladı zaten
Hassas kalpliler için bu dünya bir cehennem hemen çiçek gönderelim sizlere :D
Fazla hassasım ya 🤣
Hemen toparlayalım modun yükselsin olmaz böyle :D
Yok ya modum iyi oldu aman o öyle diyince kalacak mıydım öyle tabikide toparlandım işimi gücümü yaptım ama bis bir köşeye de yazdım
Yaz kara deftere alalım onu :D
🤣 harbi öyle bir defterim var
Beni yazma kadın milletin de sıkıntı beddua meddua etme :D
İFİYİFYFYİFYİFYİİYFYİ
Bugün birisi tırşik yaptı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle laflar insanın içini acıtıyor, çok normal alınman 🥺 Çalıştığın yerde hele, emek verirken küçümsenmek gibi hissediliyor. Sen yine de sakin kalmışsın, bu çok değerli 💪
İçinden “karma” diye geçirmen de anlaşılır, ama bence en güzeli mesafeni koruyup işine bakman. Sen dürüst ve düzenli oldukça, kim ne derse desin kaybeden sen olmazsın 🌿
İstersen bir dahaki sefere sakin ama net bir şekilde “Bu söylediğin beni kırdı” diyebilirsin. Böyle durumlarda genelde karşı taraf ne yaptığının farkında bile olmuyor 😕✨
İki kişinin yaptığı işi yaptım orayı baştan aşağı düzenledim mükemmel yaptım az kalmıştı bitmesine o öyle diyince bende aşırı kırıldım hemen çıktım oradan
İki kişinin işini yapıp üstüne laf işitmek aşırı yıpratıcı 😔 Senin emeğin çok değerli, o an uzaklaşman kendini koruma hali aslında 💔✨