Küçüklüğümden beri biraz dışlanan biraz ön planda olamayan birisi oldum. Ailem hep birileriyle kıyasladı kendimi hep eksik hissederek büyüdüm. Hep ezik gibi hissettim nadir anlar dışında bu yüzden de hep içimde yaşadım kitaplar okudum. Kendimi çirkin gördüm, yetersiz ama şimdi dönüp geçmişteki fotoğraflarıma baktığımda çok güzel olduğumu görüyorum herkesin arasında parladigimi felan ama o zaman öyle hissettim ve kimse de aksini iddia edecek bir şey yapmadı. şu an bir üniversite okuyorum ve hep eksik yanlarımı görüyorum. Bir sevgilim var ama bana değer verdiği için onunla olduğumu düşünüyorum çok iyi birisi çok yakışıklı kızların belki de hayali ama ortak bir noktamız dahi yok. Şu zamana kadar dostluklar biriktirmem gerekirdi ama olmadı tüm dostluklarim 2 3 sene içinde yok oluyordu. Bir çoğu anlayamadığım şekilde beni kıskandı ve bir nedeni de yok. Ortamlara girince de kötü bakışlar alıyorum bazen bu bakışların sahipleri beni çok beğendiğini söylüyorlar imrendiklerini ve suzduklerini o zaman bir nebze rahatlıyorum ve demekki seviyorlar ondan diyorum. Küçüklüğümden beri güzelliğime takigim. Ve bugün kendimi inanılmaz yalnız hissettim herkesin sevdiği dostları var oturup sabahladiklari birbirlerinin omuzlarında agladiklari benim çevrem de var ama varken o kadar yoklar ki kendimi yalnız hissediyorum. Sevgilim otoriter beni kıskandığı için erkeklerle arkadaşlık düzeyinde dahi konuşmuyorum yoksa hayatımız cehenneme dönüyor, onun istemediği şeyleri de giymiyorum (açık giyinen birisi değilim salaş tarz takılıyorum ona rağmen istemediği şeyler oluyor ) ve ne zaman biriyle tanışsam sevgilim de tanışıyor ve nedense o kız benden uzaklaşıyor. Ve aslında iyi bir kızım minyonum tatlıyım anlayisliyim kimseye hayatım boyunca kazık atmadım ama çok kazık yedim. Ama kendimi çok ezik hissediyorum bazen nefes almak bana çok zor geliyor. Eğer siz de kötü hissediyorsanız hissetmeyin ben de buradayım 🫶🏻 sadece yazmak istedim içimi bir yerlere dökmek bu kadardı herkese iyi geceler 🫶🏻
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yıllarca aileden çek, sonra da ailen gibi bir sevgili yap ailenden kalan bayraği sevgilin alsın bi yirmi sene de hayatına o sıçsın. harika
Galiba böyle kızların kaderi de bu oluyor. Karşıma çıkan her erkek suanki sevgilimden daha berbattı ve toxiclerdi. En azından beni dinliyor diyorum sadık bilemiyorum artık bir beklentim yok bana birinin sadık olması kötü anımda beni dinleyip sarılması yetiyor. Ailemden göremedim bu yüzden bir başkası bunu yaptığında iyi hissediyorum. Gerçek dostlarım yok hepsi arkamdan konuşan çıkarcı kişiler en azından sevgilim içten başka neye siginabilirim bir fikrim yok
Niye bir şeylere sığınma gereği duyuyorsun? Aile olmadı arkadaş o da olmadı sevgili.. Böyle hayat mı olur. Kendi kendine niye yetemiyorsun, yoksunluk çeken madde bağımlıları gibi sürekli birilerine ihtiyaç duyman hayatın boyunca seni insanlara muhtaç kılar ve sürekli değersiz bir insan yapar.
Haklısın ama zaten hayatım boyunca eksik hissettim kendimi. Kötü bir çocukluk
Ama artık çocuk değilsin. Güçsüzlüğünü bir ömür boyunca çocukluğuna bağlardan yetişkinliğin de yaşlılığın da ezik geçer.
Haklısın ben de zaten insanlara değil kitaplara sığındım ama şu da var bazen karşına birini alıp içten konuşmak istersin derdini dökmek iyi gelir. Ne bilim bir dostunun olması güzel şeyler bence
Ama sevgilin sana o fırsatı vermiyor. Ömrün boyunca sadece onunla konuşabilesin, ona bağımlı olasın arkadaşın eşin dostun olmasın istiyor.
Yalnız bir şeyler yapmayı seviyorum ama her şey de yalnız olmuyor yanlış anlama bağlanıp kimseye kalmam bir yanlışını görünce basar giderim. Sevgilimi tolere etmem karşılığında benim için çok sürünmüş olmasından ben birini sevemedim ve gerçekten onun sevdiğine inanıyorum ve bilmiyorum ya bağlanmak değil ama bazen de insan gezmek eğlenmek ister ben sosyal bir kızım ama bir şey var ve ne ben çözemedim kalabalık içinde yalnizim bir kitabım biterse mesela bir dostum gitmiş gibi hissediyorum. Ve hayatta tanıdığım kimse benim için bir kitap olamadı
Gerçekten bunu mu istiyordur? O zaman ona seviye koymam gerekecek
Bir insan niye bunu ister ki
Seni kontrol etmek için. Hayatından bir gün çıktığında bir daha toparlanamayasın, her şeyini kaybetmiş gibi sudan çıkmış balığa dönesin diye.
O zaman epey yanlış düşünüyor çünkü ben ruhumla epey özgürüm kendisi de biliyor bir kere çekip gitmiştim de çok peşimden kosmustu
Hadi bakalım
En azindan sevgilin var. herkesin bi tutunacak noktasi vardir illa ki... cok nadiren gercekten hicbir seyi olmyan insanlar oluyor... sen onlardan degilsin
Evet var ama sürekli oyun oynuyor çevresi de var ben onu bilemiyorum hani onunla yaptığım bir etkinlik yok hepsine hayır diyor ve bu kötü hislerimi açtığımda bana acıyor benimle kendi zevklerini yapmak istiyor onunla oyun oynamami onun yaptıklarını yapmamı ve onu üzmemek adına yapıyorum ama bunları sevmediğimi dediğimde denememekle suçluyor var ama o bile anlamıyor beni bir gün bu kadar var ama yok olacağımızı düşünmezdim. Yanlış anlama beni seviyor ama bizim güzel bir anımız yok nötr bir hayat. Benim tipimi beğendiği için benimle oldu ve hiçbir konuda aynı değiliz ve bazen korkuyorum acaba bir gün tipimi kaybedersem benimle olur mu diye düşünmüyor değilim dışı seni içi beni yakar bu sadece küçük bir anlatisti kendimi bir çukura düşüyormuş gibi hissediyorum keşke bu sahte çevrem yerine kalıcı dostluklar inşa edebilseydim çok çabaladım ama bir şey engel oldu ne olduğunu da çözemedim
Ne kadar güzel bir şey ilk kez gördüm teşekkürler yalnız değilim:)
🥲🥲🥲
Üzülme sende mutlu olcan
Sen de öl
Sen de ol
Yok ben olamaam 😪
Ben olursam olursun sen de
Ne alaka
Ben olursam herkes olur çünkü
Soruyu okuyamadim çok uzun bee ama dertleşebirz