Size soru sormayacağim biraz berbat bir hayatımdan bahsedeceğim belki kötü bir gün geciriyorsunuzdur size teselli olurum ne dersin?

Küçüklüğümden beri biraz dışlanan biraz ön planda olamayan birisi oldum. Ailem hep birileriyle kıyasladı kendimi hep eksik hissederek büyüdüm. Hep ezik gibi hissettim nadir anlar dışında bu yüzden de hep içimde yaşadım kitaplar okudum. Kendimi çirkin gördüm, yetersiz ama şimdi dönüp geçmişteki fotoğraflarıma baktığımda çok güzel olduğumu görüyorum herkesin arasında parladigimi felan ama o zaman öyle hissettim ve kimse de aksini iddia edecek bir şey yapmadı. şu an bir üniversite okuyorum ve hep eksik yanlarımı görüyorum. Bir sevgilim var ama bana değer verdiği için onunla olduğumu düşünüyorum çok iyi birisi çok yakışıklı kızların belki de hayali ama ortak bir noktamız dahi yok. Şu zamana kadar dostluklar biriktirmem gerekirdi ama olmadı tüm dostluklarim 2 3 sene içinde yok oluyordu. Bir çoğu anlayamadığım şekilde beni kıskandı ve bir nedeni de yok. Ortamlara girince de kötü bakışlar alıyorum bazen bu bakışların sahipleri beni çok beğendiğini söylüyorlar imrendiklerini ve suzduklerini o zaman bir nebze rahatlıyorum ve demekki seviyorlar ondan diyorum. Küçüklüğümden beri güzelliğime takigim. Ve bugün kendimi inanılmaz yalnız hissettim herkesin sevdiği dostları var oturup sabahladiklari birbirlerinin omuzlarında agladiklari benim çevrem de var ama varken o kadar yoklar ki kendimi yalnız hissediyorum. Sevgilim otoriter beni kıskandığı için erkeklerle arkadaşlık düzeyinde dahi konuşmuyorum yoksa hayatımız cehenneme dönüyor, onun istemediği şeyleri de giymiyorum (açık giyinen birisi değilim salaş tarz takılıyorum ona rağmen istemediği şeyler oluyor ) ve ne zaman biriyle tanışsam sevgilim de tanışıyor ve nedense o kız benden uzaklaşıyor. Ve aslında iyi bir kızım minyonum tatlıyım anlayisliyim kimseye hayatım boyunca kazık atmadım ama çok kazık yedim. Ama kendimi çok ezik hissediyorum bazen nefes almak bana çok zor geliyor. Eğer siz de kötü hissediyorsanız hissetmeyin ben de buradayım 🫶🏻 sadece yazmak istedim içimi bir yerlere dökmek bu kadardı herkese iyi geceler 🫶🏻
Size soru sormayacağim biraz berbat bir hayatımdan bahsedeceğim belki kötü bir gün geciriyorsunuzdur size teselli olurum ne dersin?