Arkadaşlar üniversite bitti işe girdim. Evden çalışıyorum. Sosyalleşmek için insanlarla tanışıyorum ya da dernekler vs gidiyorum ama kadınlar çok soğuk ya da üşengeç. Bir buluşuyor bi daha buluşmuyor ya da arkadaşlıkla görüşmeyle ilgilenmiyor. Erkekler hani fiziksel olarak beni beğeniyor ve flört olarak daha hevesli vs olduğu için hergün bir erkek çok rahat buluyorum buluşacak. Evde yalnızım. İş zaten dedim evden. Ondan hiç sosyalleşip rahatlayabileceğim bir ortamım yok. Anca işte bu erkeklere kalıyorum. Başka ne önerirsiniz. Resmen kız arkadaş bile bulamıyorum normal ya. Erkeklerle de arkadaş gibi buluşuyorum ama onlar tabii olayı flörte vs çevirmek istiyor çeviriyor ben de işte mesafe koyuyorum.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Flörte çevirmeyecek birini bulup onunla kanka olursan sorun çözülür gibi. Bı de herkes çalışıyor uygun saatler sorun oluyordur
İşte bilmiyorum şu an iki tane var ikisi de sarkıyor. Sadece kahve içiyoruz dışarda işte zaten ev sinema moduna girmem
Gerc krem biraz şans lazım doğru insanlarla karşılaşınca sarkmıyorlar umarım doğru arkadaşları bulursun
Evet
Senin biraz kendine vakit ayırman gerekli kendine vakit ayırmıyorsun belli ilişkine bile engel
Hayır gayet ayırıyorum. Sıkılıyorum sonuçta insana da ihtiyacım var.
Tabiki konuşa konuşa anlaşacaksın insan moloton hayattan sıkılır
Öyle. Sonuçta onların da mesela hiç arkadaşı yok. Onlara da iyi geliyor benle sohbet. Zaten sohbet edemediğin insanla sevgili olunmaz ki. Başta bir sohbet sonra yakınlaşma vs olmalı. Ama insanlar yakınlaşma için çok fazla aceleci.
Tabiki insanlar konuşa konuşa anlaşacak kafalar uyuşacak insanın içi kıpırdayacak onsan sonra her şey zamanla ama çoğu insanın içi bitmiş ikinci kafa ve beyin çalışınca başka bişi düşünmüyorlar
Telegram sohbet grupları var orada sosyalleşebilirsin
Atar mısın linkini
Erkeklerle normal iletişim kurmayı beceremiyorsun demektir.
Hayır ne alaka tamtersi normal sohbet ediyorum onlar hep flört derdinde.
Aynı şey zaten. Çiftntaraflı bunlar.
Bir duruş göster ve taviz verme
Zamanla ayak uydururlae
Öyle yapıyorum zaten hiçbiriyle daha öyle bi yakınlaşmadık. Ama onlar işte flört etmeye çalışıyor o konuya girmeye ya da dokunmaya filan.
10 senedir yaşadığım dert bu.
Oh sonunda benden birisi. Anlatsana.
Anlatılacak bir şey yok, seninle aynı durum ve çözülmüyor.
Napıyorsun peki
Ben de 27 yalındayım
sade arkadaş hepsinden değerli
Bence de
aşksız ama çok değerli
yaş doğru mu
buluşma warmı
Normal arkadaş daha iyi bence kafa dengi olursa
Ben de onu arıyorum da işte bulamıyorum.
Bulunur bu zor bir şey değil birini tanımak için onunla sohbet edersin ahlakı güzelse sana uyum saglarsa fedakâr biri ise al sana arkadaş
Aynen öyle işte bakalım şimdi iki kişi var da diğerleri çöp
Mutlaka birini tercih edersin 😊
Bulursun İnşallah. 🙂
İnş
Eğer konuşmak dertleşmek isterseniz her zaman dinlerim 🙂
Kaç yaşındasın eğitimin hobilerin ne. Belki arkadaş oluruz.
29 yaşındayım. Hobilerim puzzle yapmak, doğa yürüyüşü, kitap okumak. Eğitimim 2 ön lisans 1 lisans mezunuyum
Kararınıza saygımlıyım 🙂
İyi akşamlar 😊
Sence fiziğine karakterine ve genel seks performansına hakaret edilen erkek üzülüyor mudur kafasına takıyor mudur.
Tabikide üzülüyor ve kafasına takıyordur. Sonuçta rencide edilmiş
Bilmem çoğu sessiz kalıyor da çünkü ondan.
Nadir hani cevap verip patlıyorlar.
Mesela biri vardı böyle lafta çok zengin popüler filan çapkın bir çocuk. Bana yıllarca sarktı. Ben de diyordum öf ne abazasın vs bu da ne ya ne alaka seks mi dedim benim sexe aç gibi halim mi var siye lafı çeviriyordu. Sonra diyordum evet baksana yalvarıyorsun seks yapmam için. Yoo yapmazsan yapma gilan yapıyordu. Neyse sonra bu yine yazdı etti filan ben de dedim hadi bi şans vereyim. Bu çok şaşırdı filan böyle mutlu oldu. Neyse gittim ben buna yedik içtik konuştuk sonra sevişmeye başladık. Güzeldi ama bu içime girince hemen boşaldı. Sonra ay işte çok ilginç normalde böyle olmaz da uzun zamandır yapmıyordum da heyecan oldum filan dedi. Ben de neyse tamam sorun değil dedim. Sonra yine yaptık yine erken boşaldı. Dedim eee bi daha yapalım. A yok yapamam edemem bi daha zor işte yorgunum bugün filan yaptı. Neyse diğer hafta yine yapalım mı dedi ben de dedim o zaman önce bana oral yaparsın bi boşaltırsın çünkü erken boşalma sorunun var ve bana zevk veremiyorsun yetmiyor dedim. O da ben oral yapmıyor sevmiyorum kimseye dedi. Ben de iyi o zaman başka kapıya ben de senin gibi eziklerle yapmıyorum dedim engelledim. Sence ne kadar bozulmuştur?
Herhalde baya bozulmuştur o kadarını bilemeyeceğim
Ya zaten kadının söylemesine gerek yok ki. Yanş mesela bazı erkekler vardı içime giremeyen ya da kötüsü seks yapan bana keyif vermeyen. Ben o an yüzlerine demiyordum ama zaten anlıyorlar acayip rezil olup kötü oluyorlardı seks bitince ya da seks sırasında. Ama işte zevk verebilen erkek çok daha özgüvenli ve gururlu oluyor. Diğeri utanıyor rezil oluyor egosu zedeleniyor.
Doğrudur
Galiba arkadaş olmak istemiyorsunuz
Ya burdan hep canımı sıkan tipler oldu ondan özelden konuşmak istemiyorum. Hep sapık oluyor.
Cinsellik konuşmayı sevmeyen birisiyim
Tamam konuşalım burdan.
Normal değil tabi.
İşte evet de piyasa böyle naaplım. Kuzular buluşmuyor konuşmuyor. Erkeklerin de Abaza olanlarının tek motivasyonu kadın.
Sırf bu yüzden bi ara gay arıyodum arkadaş olmak için🙄
Ben de çok isterim de yok ki
Kızlar bir birini kıskanıyor sanırım 😂
Bilmiyorum da normal kız bulamıyorum ya arkadaşlık yapacak. Herkes çok isteksiz.
Çekememezlik vardır bence samimi olamıyor kimse artık herkes yapmacık menfaat peşinde eskiden di dostluk arkadaşlık aile maalesef değerlerimizi yitirdik güven duygusu yok oldu
Evet öyle katılıyorum. Aynen akraba komşu ilişkisi bile kalmadı. Herkes çok çıkardı. Bi oturup kahve içecek insan bulamıyorsun
Herkes kendi penceresinden bakıyor senden bir çıkarı beklentisi uyuşuyorsa arkadaşlık kuruyor maalesef kimse olduğu gibi davranmıyor eskisi gibi
İşte şu an çıkarımız sohbet edip iyi vakit geçirmek. Hani cinsellik için ısrar ederse zaten bitiririm.
Hayata bakış açısı insanların neler beklediği aradığı istediği kimi insan ister kimi obje arar kimi paraya kimi eşya ya değer verir insanı seven değer veren kalmadı yaradandan ötürü yaradilani sevmek baki kaldı herkesin kendi Duygu ve düşünceleri var saygı duymak lazım istemediği bir şeyi yapmasını beklememek lazim
Aynen zaten para ya da seks derdinde olanları siliyorum
En mantıklısı çıkarcı insanlardan uzak durmak lazım her an her şey yapabilir güven olmaz
Evet
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah 🤲
Doğru dürüst arkadaş bile kalmadı halden anlayan 😔
Kaç yaşındasın peki ve ailen yokmu niye yanlızsın
Nasıl bulamıyorsun