Erkeklerden konusamiyorum kursa gidiyorum yan sınıflardan geçiyorum bakıyorlar felan ama ben ayarliyamiyorum erkeklerden göz göze gelince hemen başka yere bakıyorum elime telefonu alıyorum heycan yapıp utanıyorum oyzuden erkekler bana yaklasmiyor konuşmuyor bu yaşına kadar hiç bir erkekle tanışamadim asosyalim moralim çok bozuk temiz duzgun erkekde yok ben neden bu kadar Boyle saf kaldım bir erkekle nasıl konsulur nasıl flörtlesilir erkekelr beneö flörtlesmiyorlar o tip kızlardan olmadım için heralde
Güncellemeler
+1 yıl
24 yaşım bu yaşıma kadar cekingenim asosyal olduğum için açılmadin
Bu biraz normal ama ilk bu olması saçma tabi, sonuçta hepimizde üreme içgüdüsü olduğu için isteklerin olması normal. Ama bunu tanımadığın birinr yapmak kötü
Geçiyor farkindayim delirmek üzereyim oyzuden uyyamiyorim iş yerinde 'de yoktu yaşımda erkek olsada almanlardi ben utangacim tek takılıyorum arada musteriler gelirdi yaşıma yakınlar baan baakrlardi ben utanır kacardim
Fazla utangaç olma ondan sonra kimseden. Kaçma Yani illa bir gün biri denk gelir hiç belli olmaz bu üzme kendini. Hiç erkeklerden teklif aldinmi peki bugüne kadar isyerinde disarad falan vs vs
Ben gittim kursta erkekler yana siniftaydi balistik tek bsieyle rolmadi tek omzuna dokanan oldu ama bn çok utandım brii iltifat edince oda baktı utaniyorim uzaklasti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Utanmanı aşman lazım kanka sohbet edelim aşarsın bence püf noktalar var
Erkekler genelde tek derdi şex ondan konuşan gelmedi
Bu biraz normal ama ilk bu olması saçma tabi, sonuçta hepimizde üreme içgüdüsü olduğu için isteklerin olması normal. Ama bunu tanımadığın birinr yapmak kötü
Yaşın da büyük yani bence aşmalısın utanma mevzusunu
Ascamda birni nasıl bulcam
Birini derken ne amaçla
galeri14.uludagsozluk.com/.../...gif-i_1388049.gif
Kötü mü
Yaş kaç ve neden bu kadar çekingensin onu anlayamadım
Zamanla olur diyecem ama 24 yaşındasın ve neden bu kadar çekingensin erkeklere karşı
Bilmiyorum kafayı diyicem artık sevgili olup bişeyler yaşamak istiyorum gezmek tozmak yasin gecuyor
Yaşında epey olmuş danışmak istediğin varsa sorarsın bana
Konusmak için ilk başlarda Utanman normal bence biraz sanalda alıştırma yap istersen konusabiliriz
Sanaldakiler sapık konisom yetmior
Ama bu durumu asamalisin biseyler hissetmek yaşamak seninde hakkın
Evt ailem beni evlendirmek istiyor yaşım geçiyor ben hale birni bulamadım ne ypacam
Anlıyorum peki hiç erkeklerden ciddi konusan olmadı sen veya karşı taraf
Yani yasin geçiyor
Bende 23 dayandım yaş olarak :)
Geçiyor farkindayim delirmek üzereyim oyzuden uyyamiyorim iş yerinde 'de yoktu yaşımda erkek olsada almanlardi ben utangacim tek takılıyorum arada musteriler gelirdi yaşıma yakınlar baan baakrlardi ben utanır kacardim
Fazla utangaç olma ondan sonra kimseden. Kaçma
Yani illa bir gün biri denk gelir hiç belli olmaz bu üzme kendini. Hiç erkeklerden teklif aldinmi peki bugüne kadar isyerinde disarad falan vs vs
Internetr aldım evt iş yerinde güzel olduğunu falan söylemişlerdi falan ama karışma çok kimse çıkmadiki
Anladım hayırlısı ya
Peki sen hiç hayatın boyunca birinden hoslanmadinmi yani hiçmi yanasmak istemedin kimseye
Ben gittim kursta erkekler yana siniftaydi balistik tek bsieyle rolmadi tek omzuna dokanan oldu ama bn çok utandım brii iltifat edince oda baktı utaniyorim uzaklasti
Ee peki sence ne olacak bu utangacligin sonu yani
Yani hep böylemi olacak
Arkdas edindem gezsem acilirim ama arkdas bile bulamıyorum gittim kursta herkeu yaşlı ne yapcam bilmiyorum
İnstagramin var mı
Ben de de aynısı kızlara karşı var
Sanalda alistirma yap
Libidon dusuk mu
Korkak briiym bir erkek farklı gizle bakınca hemen utaniyorum
Alismak icin caba gosterdinmi sanalda olsa
Sanal sevmiyorum hepsi abaza olyior cinsel foto atıyorlar o derce
tecrube edınmen sart kendı bedenını tanımalısın
Bn utanıyorum hemen seks mi olcak
gızlısın asama asama olmalı bence
İyi bokkkk yedin
Siteye ilan ver bizim çocuklar yardımcı olsun