Beni sevmiyor ama hep benim hakkımda konuşuyor, beni stalklıyor?

Yıllar oldu benim onu sevdiğimi o öğreneli. Yıllardır peşimi bırakmadı. Onu unutmama izin vermedi. Tam unutucam, dersanemin dibindeki dersaneye yazılıyor. Otobüse bindiğim duraktan biniyor, tam aynı saatlerde bir şekilde aynı yerde karşılaşıyoruz. Aynı şehirdeyiz ama bana göre ebesinin nikahında oturuyor, nasıl bu kadar çok karşılaşıyoruz ben anlamadım. 2 kez 14 şubatta denk geldik. 2 yıl boyunca aynı yerde aynı saatte otobüs duraklarında denk geldik bi de bi şey varmış gibi elini kolunu koyacak yer bulamıyor, canım canım çocukça hareketler yapıyor.

Yıllar geçti üniversite sondayız, 7-8 yıl olmuş anlayacağınız. Hala lisedeki arkadaşlara beni soruyor, benden bahsediyor mu, benimle ilgili bir şey diyor mu, millet ağzımı yokluyor. Hele bir de biriyle yakınlaşayım, hemen bir çevreden yakın takipler falan. Gözünün üzerimde olduğunu açık net hissediyorum ve beni açıkçası oyalıyor. Sevmiyorsan biriyle bu kadar ilgilenmezsin. Sevmediğini de biliyorum zaten, ama neden? Neden yani bu histerik hareketler ben anlamadım açıkçası? Niye gözü hep üstümde?
Beni sevmiyor ama hep benim hakkımda konuşuyor, beni stalklıyor?