Yıllar oldu benim onu sevdiğimi o öğreneli. Yıllardır peşimi bırakmadı. Onu unutmama izin vermedi. Tam unutucam, dersanemin dibindeki dersaneye yazılıyor. Otobüse bindiğim duraktan biniyor, tam aynı saatlerde bir şekilde aynı yerde karşılaşıyoruz. Aynı şehirdeyiz ama bana göre ebesinin nikahında oturuyor, nasıl bu kadar çok karşılaşıyoruz ben anlamadım. 2 kez 14 şubatta denk geldik. 2 yıl boyunca aynı yerde aynı saatte otobüs duraklarında denk geldik bi de bi şey varmış gibi elini kolunu koyacak yer bulamıyor, canım canım çocukça hareketler yapıyor.
Yıllar geçti üniversite sondayız, 7-8 yıl olmuş anlayacağınız. Hala lisedeki arkadaşlara beni soruyor, benden bahsediyor mu, benimle ilgili bir şey diyor mu, millet ağzımı yokluyor. Hele bir de biriyle yakınlaşayım, hemen bir çevreden yakın takipler falan. Gözünün üzerimde olduğunu açık net hissediyorum ve beni açıkçası oyalıyor. Sevmiyorsan biriyle bu kadar ilgilenmezsin. Sevmediğini de biliyorum zaten, ama neden? Neden yani bu histerik hareketler ben anlamadım açıkçası? Niye gözü hep üstümde?
Yıllar geçti üniversite sondayız, 7-8 yıl olmuş anlayacağınız. Hala lisedeki arkadaşlara beni soruyor, benden bahsediyor mu, benimle ilgili bir şey diyor mu, millet ağzımı yokluyor. Hele bir de biriyle yakınlaşayım, hemen bir çevreden yakın takipler falan. Gözünün üzerimde olduğunu açık net hissediyorum ve beni açıkçası oyalıyor. Sevmiyorsan biriyle bu kadar ilgilenmezsin. Sevmediğini de biliyorum zaten, ama neden? Neden yani bu histerik hareketler ben anlamadım açıkçası? Niye gözü hep üstümde?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seni seviyor bence
Ama seninle ilgili bir durumdan dolayı olamıyor seninle ilgili özlemini görerek degerlendiriyor
ama sorduğumda cevap vermiyor. o kadar zor bir durum ki bunu anlatamam. ben yıllarca onu bekledim. bir arkadaşıma “daha ilişki yaşamak için çok küçüğüz” demiş lise yıllarında. hani bir yandan da haklı geldi düşününce, üniversiteye gideceksin yollar ayrılacak falan. bekledim onu ben yıllarca, biraz büyüsün olgunlaşsın. tekrar yazdım. ben seni sevdiğim gibi sevemedim kimseyi dedim, cevap vermedi. hiçbir şey yazmadı, hiçbir şey. ben seni sevmiyorum bile demedi. insanca bir açıklama yapabilir, sana karşı bir hissim yok der bu konu tamamen kapanır. ama hiçbir zaman demedi ve çok yordu beni. hayatına da kimseyi almadı.
nasıl yani tam olarak anlamadım, nasıl bir durumdan dolayı olabilir
Seninle ilgili uymayan bir şey vardır kafasına sevgilin oldu mu onu beklerken
Biriyle öpüşme sevişme tarzı birşeyler yaşadın mı
sevgilim oldu. ama şöyle bir şey var zaten sevgilim olmadan önce de bana net bir adım atmıyordu o. hatta hakkımda ileri geri de konuştuğu oldu. ben bir ara bir çocuktan hoşlanmıştım her tenefüs onunla takılıyordum. bunun stalkçu arkadaşları da her tenefüs gelip bize bakıyolardı napıyoruz ne ediyoruz diye. yok gelip dersanen ne zaman saat kaçta gidiyosun falan demeler. acayip sinir bozucu
yaşadım da biriyle öpüşüp sevişmemi nerden bilecek allah aşkına yanımda mıydı
Kimse ile sevgili olmayacaktın o aşamada erkekler başkasıyla sevgili olanı istemezler seviyorum dedikten sonra incelemeye alıyordur seni arkadaşlarıda gözdağı veriyor kendine dikkat et demek
niye olmayayım ya. 3 sene geçtikten sonra sevgili yapmışım hayatımı ona adayacak halim yok yani. seviyosa vaktinde adımını atsaydı
Yani öylede belkide cemaatçi falandır onların ilişki yaşama izinleri olmuyor ya
Hırs yapmış olabilir knk
iyi de neyin hırsı bu ben anlamadım, hani seviyor olsa o insanın hayatında olmak için hırs yapabilirsin okay, uğraşırsın onunla vs.
Konuşup sorsana
ne diycem ki beni niye stalklıyosun mu? konuşmalarda çok az konuşuyor benimle, konuşmaya isteği yokmuş gibi davranıyor. hani konuşmalarımızı falan görseniz bu çocuk hayatta seni istemiyor dersiniz. ama gerçekte hakkımda o kadar çok sorup soruşturuyor ki çok şaşırıyorum. o yüzden de konuşmadığı için yazıp darlamak istemiyorum. zaten bir dönemler içip içip ona yazmıştım *alak gibi seni unutamıyorum kimseyi senin gibi sevemiyorum falan onun utangaçlığı var hala üzerimde
E sende soylemişsin onu sevdiğini şey diyebilirsin başkalarına beni sormak yerine ne zaman bana yazmayı planlıyor/sun demek güzel bir başlangıç olabilir
yok ya hakkımda ileri geri konuştu geçmişte ve özür bile dilemedi. bu kadar düşük olamam
Knk aynısını onun arkadaşına söylesene öyleyse peşini bırakması için :q