Erkek arkadaşınız çalışmasına rağmen sürekli param az derse ne düşünürsünüz?

Sevgilim ile bulustumuz zaman sürekli param azalıyor diyip duruyor cok para harcicak bisey de yapmiyoruz gerçekten ve ben kendi yedigim seyi ödüyorum cogu zaman onunkini de ve ben çalışmıyorum şu an o çalışmasına rağmen sürekli maddi konuları acıyo böyle ben çalışmıyorum buna rağmen benden kartımı falan istiyo hesap öderken durumumuz cok iyi degil annemle yaşıyorum sadece geçen gün onun arkadaslari geldi aniden cafeye yüklü hesap oldu hepsini ben ödedim arkadaşları elini cebine bile atmadı bütün param orada bitti bir ay sonra iş başı yapacağım ödemek sorun değil benim rahatsız olduğum nokta sevgilimin sürekli çalışmasına rağmen param azalıyor zorluk cekicem diyip durması ya o zaman ben napayım bi annem var çalışan bende işe girecegim tabi ama bir ay var daha sizce neden sürekli böyle konuşuyor o boyle konusunca ben susuyorum bisey demiyorum dün bile hesabin yarısını benim kartımla ödedi icinde az bi para kalmıştı o da bitti böyle konuşması beni cok rahatsız ediyo gerçekten bir erkek neden surekli böyle şeyler söyler?
Erkek arkadaşınız çalışmasına rağmen sürekli param az derse ne düşünürsünüz?