Ben kpss giryrm atanım oda fabrikada çalışıyr polisliğe filan gir sınavlara çabala diyrm ben fabrikada çalışcam diyr iyi bir işe gr ben atanınca sen o şehirde ne iş yapcn diyrm ya Bi iş bulurz senin çalıştın var diyr. Ben öğretmenim karşımdaki de öyle birsey olsn istiyorm. Ben o kadr emek verdim evi ben gecndrcm gelck hazr eve koncak arabayida ben alcm onun maaşla anca kira öder çalışmıyor sinir oluyrm napaym sizce.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ya asgari ücretle çalışıyorsa yine iyi bak eli taşın altına atıyor ama çabalamayın gerekli onda haklisin
Ya ben emek veriyor um atanayım diye kendimi hirpaliyrm yani onun umrnda değil ama diyr senin çalıştığına araba alırz benimkiyle geciniriz diyr asgari ücretle nası geçince dedim geçim derdine sanki ben erkekmism gibi ben düşüyorum ona sinir oluyrm. Arkadslar çalışmayan arkdaslar hazr memur evli arabalı adamı buluyorlar, evde yatıyorlar ben kendimi hirpaliyrm bir insan nasıl bu kadar gamsız olur. Nefret ettirdiya ben istemiyorm bulsun baskasini
Haklısın konusmak ister misin
Ne konuşan burdan yaziyormya
Evi hep erkek gecindiricek değil ya birazda kadınlar dusunsun
Tabi canm kadın emek versin arbaa alsn ailemin evinde var zaten gelsn hazır oturan ben essek gibi kpss çalışayım o üç kursa gitsin gelsn kendisi ne halt yiyr erkeğim diyipte beni kısıtlamayı biliyor ama birçok arkdş evde yatıyor hazr evli arabali memur kocayı bulmuşlar ohh ben burada iki yıldır kpssye girm sinir stres bir ekrk bu kadr gamsız olması nor. malmi ben nası geçince derdindeyim o da amann allh büyük ya halledilir diyr gelde cildirma
Allah büyük haklı geçim sıkıntısını çok dert ediyorsunuz benim kız arkadaşımda aynı senin gibi düşünüyor hemşire kendisi bende gıda teknikeriyim ayrıca açıktan 2. Üniversiteyi okuyorum bu kadarda ezmenize gerek yok evim var garajim var arabada alicam 20 yıllık birikimli esyam var daha ne geçim sıkıntısından bahsediyor bu kız 3 kuruş fazla kazanıyor hadi birikim yapsın kaç yılda alixak universitenin orada evi garajı bı arabam eksik onuda birikim uapiyorum
Senin yine bir şeylerin var bunda hiç bir şey yokkkkkk. Ailede yok ev yok araba yok anladn mı her şey pahalı ben dert ediyrm bir yere gir sırf yıllarca emek verdim diye yok arkdş gamsız ben buyum diyip çıkıyor bende seni istemiyorm diyrm tm cabalicam diyr üç yıldır hala çalacak karşıma iyi biri çıkarsa bunu bırakır onla önüme bakarm ben uğraşamam yetr
Senin en azından biseyinvar? Mesleğim var benim üniversite okudum 2. Univeriteyi okuyorum şu an
Karşı tarafın yok işte hiç bir şey geçm derdine düşmüyor ona sinir oluyrm ben çalışcam araba alayım derdindeyim onu düşünen. Erkek olmalı ben neden cegim derdine dusuyrm
Aynı boku bu kızda bana yaptı ve cilsiriyorum 2 yıl fazla üniversite okusugu için beni terk etmeye kaldı afedersin defolsun gitsin ben istediğim herşeye sahibinin benim evime 100 bin TL den de fazla para giriyor 2 yıl fazla üniversite okusugu için beni terk edicekse gidebilir kapım açık ayrıca ben askere gittim çalıştım bu yuzdun lisansı bitiremedim bitirebilirim
Hatta bı polis bulup evlenmeye kalktı adam istemeye gelmeyince tekrar bana dönmeyi kaldı bende sesimi cikarmadim ama boğazıma kadar geldi yaptıkları
Kız haklı herkes dengi dengine herşeyi gectm çabalasa da olmasa çabaladı olmadı derm bak ben umursamam ama bu cabalamiyor bile
Herkes dengi dengine evet haklısın babası fabrikada asgari ücrete çalışan bibadamin kızı ile evlenmek istemiyorum diye bilirim ama ben parayı sorun etmedim merak etmesin seneye universitem bitiyor maaşında dolgun her isim yoluna giricek ama bahsettiği para için bı boka yaramayan bı adamla evlevilir ben olmucam evlenseydim çocuklarıma anneniz polis olduğu için bı adama beni terk etti demek istemiyorum
Kadınlar güçlü erkeklerin yanında olur tek kadınlar değil dikkat ettiysen toplum hep başarı insanlara saygı duyar
Olabilir kendisinin ailesinin evi bile yoktu sonradan aldı ve ailesinden hiçbiri liseyi bile bitirmemiş ben bunu bile sorun etmedim o cahil aileden başa cikabilmek için ne kadar dilimi tuttum biliyormusun
Kısmet nasip
Aynen nasip diyip geçelim hem annelerimiz kuzen ben çocuklarımızın hasta dogmasindan çok korkuyorum akraba evliliği bu
Siz kadınların düşünce yapısı hiç mi değişmeyecek be. Evlenmeye gelince sürekli erkek kadından yüksek maaş almalı kafasına giriyorsunuz. Bence hemen ayrılın senin için bişey olmaz ama garibim kafasının etini yersin yoksa sen
Evet başının etini yiyor yıllardır hala bir yere girmeye cabalamiyor ben emek veriyorsam oda versin o erkek bana bakmakla yükümlü benm kız arkdşlar im hepsi eşlerinin evi var arabası var memur kendileri evde yatıyorlar ben neden rahat etcem kendi dengim biri olmasın dedm zatn sen bir yere girme senin yediğini içtiğini zehir ederm dedim gir bir yere dedm hala umursamıyor halaaaaaa
Bence siz ayrılın beklentilerini karşılayacak birini bulmaya çalış. Ama ilerde ne kadar mutlu olursun orası muamma
Bu gidişle zaten ayrilcam gibi
Bölümün neydi
Bu kişinin bir mesleği nedir?
Fabrika iscisi
Okuduğu bir şey yok mu anlamında dedim
Yok iki yıllık bitirdi bir şey olmadı işte kitap yüzü bile açmak istemiyr
Bence yol yakınken ayrılın, şimdiden benim paramı yiyecek diye düşünmeye başlamışsınız o da bunda bir sakınca görmemeye başlamış. İnsanda biraz gurur olur ama sizinkinde yokmuş, böyle bir erkeği kimse istemez. Ben şahsen erkek olarak bile görmem çok itici.
kesin ayrıl kendini geliştirmeyi düşünmeyen erkek den hiç bi sey olmaz hee sever baba olur her şey olur ama kendini geliştirmek istemeyne insanlardan uzak durun
Yok seviyor önem veriyr ama bana diyrki sen çalış sınava gir senin gittiğin yere gelirm gerekirse limon satar filan diyr ne limonu dedm benim arkdşlar çevremdekiler memur değil hazr işi gücü iyi evli arabalı kocayı bulup oturuyor ben kendimi hirpaliyrm bide neymiş onun aligiyla kira ödücekmisz benm paramı birikir ek araba alacakmış ya sen erkek değilmisn sen al aldığı para az ailem evinde var gelcek eve de oturacak hazr ohh bana diyr çalış boş durma diye sen niye çalışıon ben o kdr saat ders çalışamam diyr
ben bu senaryoların hepsini biliorm bana anlatma ayrıl başka bişi demiyorm pişman olursun sevmmesn boşwer cok pişman olursun
Buna benzer şeyler mi oldu etrafını da hepsini biliyorm derken
Çabalasa yapamasa devam edermisin
Evet çabalasa ve olmasa devam ederm ama hiç c bir şekilde cabalamiyor torpil lazm yoksa olmuyor diyr denemeden bile çalışmadan diyrm çalışmadan sınava giryr olmuyor diyr çalışmadan ne bekliyorsun o sınavdan üç senedir dil okuom yokkk yokkk ıstmeiyirm diyr en son bırkcam artk ben bunca zman emek verdim asgari ücretli çalışanla evlnmk için değil kız arkdşlar hazır piloso jandarmayı bulup evleniyor ohh yan gelip yatiyrlar
Haklısın bence davul bile dengi dengine
Ha işte ben bunu diyince linç yiyorum beni anlamıyorlar kendini büyük goruyrsn diyr sn bu ekonomide ben cabalicam evlenince birikim yap da araba alım diye benm çalıştım ev gecindirz diyr asgari ücrete kendininkine. Benim çalıştım birikim yapcak ısta araba alacakmış ya sen erkek değilmisn sen ne güne duruon ben iki yıldır kpss giriyrmda nası bir gamsızlık bu alah rizkimizi verir diyr ben işi aşı iyi biri duruken neden senle evleneyim üç yıldır kafasına vuruyrm çalış diye yok arkdş hiç mi içinden gelm gelmiyr
Takip atsana
Hocam sesli harflerle yazmayi dener misiniz?
Sinirli olduğum için hızlı yazdm
İyi sende kicininkaldir evlenme
Ay zaten evlenmeyi düşünen yok onla
Ama bir insan ben çabalarken nası bu kadar gamsız olur
Çok kolay olur
Önce Türkçenin düzelt.
Sinirlen bakalım sen o zman sende Türkçe kalimi