Yunan kızlarını nasıl bilirsiniz?

geçen hafta yunanistan turuna çıktım çok hoş güzel gezilesi yerleri var ülkenin krizde olması baya ucuzlatmış yunanistanı bu bakımdan tavsiye ederim, gelelim asıl soruya yunanistan dan döndükten sonra aklımda kalanlar yunan adaları yunanistanın güzel bir ülke olması ve yunan kızları ciddi ciddi söylüyorum hayatım boyunca bu kadar güzel kızı bir arada daha önce görmedim etrafıma bakmaktan başım döndü neyse bu güzelliklerinin yanı sıra çokta sıcaktılar ve ilginç bir şekilde çoğu türkçe yi biliyordu bu bakımdan anlaşmada sorun yaşamadım çok eğlenceliydiler içlerinden biri ile baya yakınlaştık ve sanırım çok fena tutuldum aklımdan çıkaramıyorum çok güzel ve çok sıcak kanlı hani güzel kız havalı olur mantığı vardır ya inanın bu ülkenin sınırlarını aşınca bu önerme ters tepiyor neyse yunan kızlarında dikkatimi çeken birşey vardı çoğu bir yabancıyla birlikteydi krizden dolayı kapağı dışarımı atmak istiyorlar yoksa öncedende böylemiydiler bilmem ama erkeği nasıl cezbediceklerini çok iyi biliyorlar bu bakımdan aklımda şüpheler yok değil ama ondanda vazgeçmeyi aklıma bile getiremiyorum daha önceden bir yunan kızıyla tecrübesi olan arkadaşlardan bilgiler bekliyorum. ;))
Yunan kızlarını nasıl bilirsiniz?