Güzel bulduğunuz ya da çirkin kızları bildiğiniz karadeniz ili hangisi?
Cevabın nedir?
En çok gitmek istediğim bölgelerden birisidir Karadeniz Bölgesi. O kadar güzel görünüyor ki doğası, dağları. İnsanın nefes alacağı tek bölge gibi.
Kızları genelde güzel ve renkli gözlüdür.
Bayburt'tan kız aldık. Ve yengem çok güzel bir kadın, hamaratlı, cana yakın tertipli.
Yani yengemden yola çıkarak söyledim, çirkin demiyorum ama kötü kızlar var mı onu da bilmiyorum :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. hayatımda iki tane karadenizli kız oldu. biri trabson biri rize. trabzonlu olanla 6 ay çıktım evli olduğunu öğrendim ayrıldım. rizeli olanla 1 yıl çıktım gösterip vermeyen cinsindendi. yinede karadeniz kızlarının harbi olduğu düşüncesindeyim
02 Yorumla
Soran+1 yılHeryerin kötüsü olabiliyo iyisi olduğu gibi
sinop kızları çirkin galiba..
irem derici ve hayatımda gördüğüm tek çirkin hostes olan kız üstünden bu yargıya vardım.
güzellik olarak bilemem genelini ama inanılmaz atarlı ve maskülen karadeniz kadını!
karadeniz insanı denizi gibi bunu türkiye'nin pek çok yöresinde gözlemledim insanları ve coğrafyası çok benzer...00 Yorumla
Pek çok Trabzonlu kız arkadaşlarım var ama güzel olduklarını söyleyemem :( bir kere burunda kesin bir sorun oluyo genelleyemem ama gördüklerimi söylüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılTrabzon lılar da güzel yok zaten genelde sivri yüz hattı çok nadir bir iki kişi güzel olur. Samsun rize kızları güzel diye der Trabzon erkekleri.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
126Cevap
+1 yılZeynep diye bir kiz var onu birakmak cok zor onun gibisi zor gelir ben hoscakal derken yuregim sizliyor ve o gidince hep onu dusunuyorum allah insallah kisa boylu aslan burcu karadenliz olan bir kiz verir karadenizliler cok guzel insnlar benim hosuma gidiyor hem dogayi da cok seviyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArtvinli kızlar kadar cesurunu yüreklisini görmedim.
acayip çalışkanlar hiç yorulmak bilmiyolar gece gündüz çalışıyorlar, çok saygılılar, efendiler,
terbiyeliler, kültürlerine çok bağlılar, büyük tanıyıp küçük seviyorlar.
Dış güzellik nedir ki gelir geçer. Ömür gönül güzelliğiyle güzel olur.00 Yorumla
+1 yılBartin kızları süper Zonguldak'ta iyi Giresun'da fena sayilmaz Trabzon'da taş gibi Rize ye laf yok zaten artvini hiç bir şeye değişmem samsuna kimse laf edemez Sinop desem başka bir alem ordunun kızları zaten bir harika Karabük bu konuda vasi çekiyor Bolu desen oy oy oy derim diğerlerini bilmiyorum ya kusura bakma-)
110 Yorumla
Soran+1 yılHaha alemsin:))
- +1 yıl
Sen nerelisin
Soran+1 yılRizeliyim canım :)
- +1 yıl
Tanasalim o zman yazarmisin özelden
Soran+1 yılSen nerelisin
- +1 yıl
Balikesir gonen
Soran+1 yılHm..
- +1 yıl
Ne oldu vazmigectin tanismaktan
Soran+1 yılTanışmak için yazmadım ki ben
- +1 yıl
Ben tanışmak için yazdın ama bak kırıldım simdi
+1 yılşu an giresunlu versiyonlarından birine aşığım. Genelde beyaz tenli oluyolar sanırım. Tam anlamı ile tanışamadım daha sadece 3-5 kelime etmişliğim var ama oturup saatlerce onu seyredebilirim. Daha detaylı bilgi için tanışmam lazım
00 Yorumla
+1 yılİzmir kızı barbierdir trip atar Karadeniz kızı harbidir fena çarpar :)) bu cümleyi gördüğümde çok gülmüştüm..
02 Yorumla
Soran+1 yılHaha İzmir kızları makyaj açık seksi görünüm sunar oysaki güzel değil. karadeniz de samsun kızları doğal güzel herkes bilir :))))
- +1 yıl
kızzz bende de azıcık kastamonu azıcıkta rize kanı var :DD
Sinir tanimiyan hakkini yedurmiyen anasini gibi kuymak yapup babasi gibi yumruk atmayo bilen nadide hos insanlardule. :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcandır. canandır
karadenize yüzünü az gösteren güneş gibi
az gösterir sevgisinir
bilir ne kadar çok gösterirse o kadar azalacağını çünkü...
ya da çekinir..
baskı altındadır
entarilerinin altından görülen pamuk gibi bacakları
al yanakları
yazmasından dökülen bele kadar saçları
koklayıp da içinize çekmek istersiniz mis kokularını...
çiçek kokarlar
hanımeli kokarlar
mistirler00 YorumlaKaradenizin kızlarından uzak durcan fazla baskıcı ve kısıtlayıcılar herşey onların dedikleri onların istekleri olcak sen olmayacan oyuzden gerek yok hele ki trabzonla giresunlulardan :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılTrabzon Rize Ordu bu 3 ilden olsa isterim aslında haa ;) :)) Güzelliği vs den ziyade sözlerinin eri karadenizliler ve hiç gitmedim ama karadeniz aşığıyım...
20 Yorumla rizeliyim. hepimizin iyisi kötüsü var. çürük elma nadir çıkar bizde buna inan.
01 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum :)
+1 yılMerak ettim simdi yorumlari Rizeli bir laz kizi olarak takip edecegim bu soruyu :)
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki canım :)
- Diğer konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılKaradenizliler çirkindir çirkeftir aksidir suratsızdır Tersdir agresifdir diyimde bir toplansınlar memleket insan görsün :)
Candırlar :)23 Yorumla- +1 yıl
Kankacım yine benden beklediğin gibi bir yorum olmuşmu :D @tefix53
+1 yılAskerliği orda yaptım saolsunlar yokluk yüzü görmedim
22 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel sevindim
- +1 yıl
Eyvallah :D
+1 yılçoğu sevgilim karadenizliydi ve rahatlarına çok düşkünlerdi. özellikle son 2 sevgilim. önümde başka çocuğun içine düşüp sonra yanlış anladın diyecek kadar saçmalardı. not son ikisi trabzonluydu
02 Yorumla
Soran+1 yılHm her yerin kötüsü olabiliyo dmek
- +1 yıl
ama güzel kızlar ya :D
+1 yılKaradenizli kızlar genelde güzeldir ama en az güzellikleri kadar inatçıdırlar
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Çekilin trabzonlu geldi :))
Buyur canim nasip yardimci olabilirim :)00 Yorumlaözellikle rize kızları iyidir güzeldir ve ahlaklıdır kendimden biliyorum :)
00 YorumlaBüyük burunlu işte. Sert küfür eden erkekler hoslarina gidiyo.
00 Yorumla
+1 yılöldü mü l*n karadeniz kızları? ölmüş gibi sormuşun adfjasdkl
00 Yorumla
+1 yılsamsunun kızları güzeldir sarı sarı mal da iyi off süper yaniii
13 Yorumla
Soran+1 yılSamsunlu değilim ama İzmir kızlarından güzel derler samsunluları
Soran+1 yılYok ya ne kaldırması :) samsunluları doğal güzel izmirliler rahat bol makyajlı erkeklerle sekse yakın diye bilinir
En yakın arkadaşım karadenizli çok inatçı hırçın ve bazende erkek gibi onunlayken kendmi güvende hissederim :d
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha ne Güzel :))
Karadeniz erkeklerini zayıf kızları ise şişman biliriz :D
Bida abileri olur bunların fazla takılmaya gelmez
Silahı dayayıp zorla evlendirirler :D015 Yorumla
Soran+1 yılHaha kesin öyledir:)))
Soran+1 yılVar:)) abisi olmayan yok buralarda:))
Soran+1 yılYok yok korkma :))
Soran+1 yılYok daha neler :)) yok Burada. Ama var kimi evde:) hele pazar Ardeşen de silah fabrikası var belinde silah olmayan yok :))
Soran+1 yılHayır korkarım çok. ama kına köyde vardı bir kere gittim yüzlerce silah attılar o günden sonra gitmiyorum kına olsun yakın olsun farketmez sevmem asla. sen nerelisin
Soran+1 yılSen bilirsin bölgesi ni de bari merak ettim
Soran+1 yılEge'de de alkol bol öylemi herkes kullanır
Soran+1 yılKaradeniz kızlarında güzeldir bu arada :)
+1 yılgüzelliklerinden cok asil olmalarını severim kadın dediğun hatasi oldimi anlinun catindan furacak uşağunu:)
10 Yorumla
+1 yılCok tatli sevecan güzel ses tonlari cok hos saclari göz renkleri cok güzel :) fizikleri hep zayıf fit yani karadenizli biriyle evleniirm inş :(
13 Yorumla
Soran+1 yılHaha inş:))
- +1 yıl
ama sende bir kiriterlere sahip olmuyorsun karadenizlisin diye :) cirkinleride var
Soran+1 yılHıhı öyledir :)
Çok deli oluyorlar. Kanlarında bir şey var. Sevilip sayılmalılar bence.
00 Yorumlakaradeniz kızı çalışkanldır temizdir eşine bağlıdır çok nadir istisnalar çıkar.
Kısaca üzmeyin Karedeniz kızlarını ;))05 Yorumla- +1 yıl
reklammm :)
- +1 yıl
şu metallerin güzelmiş :)
- +1 yıl
:)))))))))))))))))
Karadeniz kızı candır çirkin kız yoktur karadenizde hemşerim olsun çamurdan olsun 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılHaha:))
- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKaradenizliyim bende kizlarida cok merttir eslerine sadiktir en son haberde rizeli kadini gorunce daha cok hosuma gitti
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzel
- +1 yıl
Aynen hemde cok guzel 😊
+1 yılkendimi inatçı ve dik başlı bilirm :D özümde iyiymdir ama
00 Yorumlagüzel olurlar bir kaç defa düzceye gittmiştim güzel kızlar var
00 YorumlaDiğer konusunda 392 cevap paylaştı. güzellerr ama çok aksiler :) hatta birini tam çıkma teklif etcektim daha tekifi etmeden kız: benim erkek arkadaşım var dedi çok gülmüştüm o an :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSaç renkleri ve gözleri güzel oluyor genelde:) Burunları büyük olmayanlar güzel:)
11 Yorumla
Soran+1 yılHepsinin büyük değil :)) o İzmir kızlarınında büyük oluyo ama genelde karadeniz duyulmuş öyle :)
+1 yılKadının hası bilirim..
Trabzon-Of-Kireçli köyü (Harvel)
Not: Karadeniz bölgesine bile girmedim.. Hiçbiryeri bilmem, tanımam kimseyi..00 Yorumla
+1 yılKaradeniz ilimi uln karadeniz zaten bir il degilmi :)
00 Yorumla
+1 yıllafta mükemmel olduklarını iddia etseler de pratikte bence 3 kuruş etmezler...
02 Yorumla- +1 yıl
Ben gördüğümden yaşadıklarımdan ve yaşattıklarından dolayı söyledim ve söylerimde...
Kızları güzel olarak bilinen yer memleketim Gümüşhane :D Karadenizin incisi olarak bilinir :D
00 YorumlaCok caliskan fazla guzel olmayan burunlari uzun ve cok hizli ve cok konusan
00 Yorumla
+1 yılBende Karadeniz erkeğiyim ama hiç Karadeniz kızı çıkmadı Karşıma :D
00 YorumlaÇok kaba, hayatta herşeyi bildiklerini sanan, normal güzellikte olduklarını duydum. Tv de gördüm kadarıyla da agresif ve yine kaba olarak gördüm.
10 Yorumla
+1 yılSon derece dürüst, eli masali, ve son derece ateşli, yatakta sinir tanimiyorlar, niyetim karadenizli bir kizla evlenmek:)
00 YorumlaInatci bilirim ALLAH yukarda güzel kizları olur
bende trabzon beşikdülüyüyüm ordan biliyorum00 YorumlaDiğer konusunda 389 cevap paylaştı. Beyaz tenli güzel olurlar ama biraz da asi olurlar yaa
00 Yorumla
+1 yılDoguluyum ama trabzon ve sinop kizlari cok guzel oluyo yalan yok.
00 YorumlaValla kendimi iyi bilirim. Ne biliyim tipik karadenizliyim işte :) Iscacuk kanım vardu
00 YorumlaRize de var bir kaç kız arkadaşım biraz gevezeler ama ne yalan söyleyin güzeller :d
00 YorumlaSarisin mavi gozlu afet oluyolar icimiz gidiyor abi :(
00 Yorumla
+1 yılYa bak samsunlu biri var tanıdığım o hariç severim birçoğunu.
00 Yorumla
+1 yılOnu bilmemde ben kızlar kokuyor nereli olduğu önemli değil. Bildiğin kokuyorlar iyyyyt yazarken diksibdim
00 Yorumla
+1 yılCok sempatik ve tatli buluyorum keşke evlenecegim kisi Karadenizli olsa ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah :)
+1 yılNormal tipik bir türk kızı. Ayrı bir özelliği yok benim gözümde.
00 YorumlaBen çok severim karadeniz kızlarını. Hem çok güzeller hemde çok namuslular. :) :) :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn güzel karadeniz kızları ordudan en çirkınleride trabzondan çıkıyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenellikle kaşar olurlar, hele ordu kızları offf :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla genel anlamda güzel mi çirkin mi bilemem ama sevdimmi kolay kolay bırakmıyo ve de libido çok fena. Başımda var bir iki tane ordan biliyom.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCOK ASABİ BİLİRİZ. HERSEYE KİZAN HERZAMAN TARTİSCAK BİSEY BULAN HERKESLE TARTİSAN. COKTA SİNİRLİ BULURUM :D
00 YorumlaÇalışkan hamarattırlar ama geneli kötü yolda tanıdığım diyelim.
00 Yorumla
+1 yılKaradeniz de okudum gezdim. Kizlarina guzel diyemem normal ve altilar. Ama cok kabalar dil olarak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim mahallede var kapalı kaba sertler saat 12 den sonra kafaları çalışmıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç tanımıyorum diyecektim samsunlu bir kız tanıyorum hukuk fakültesinde okuyor havalı ya
01 Yorumla
Soran+1 yılSamsun kızları havalıdır çoğunda güzel pek çirkin yok
- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSözde maço, kültürsüz, saldırgan ve itici..
20 Yorumla - Devamını Gör (96)
Devamını Gör(141)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem