Hepsi duygusuz sanki bir tane aklı başında bel altı bağlamayan yok. Araya duygu girse bile çok gamsız olabiliyorlar.
Ben çok çabuk bağlanıyorum sanırım🥲
Ben çok çabuk bağlanıyorum sanırım🥲
Sorusuna gittiğin, görüş paylaştıklarını ona göre seçebilirsin. Ya da hesabını gizliye alıp gelen istekleri reddedebilirsin. Bu sitede her çeşit insan var, iyisi de kötüsü de. Helal olsun lan dediğim kişiler de var, ay yine mi diyip şikayet ettiklerim de ๑
Teşekkür ederim Bi'bot §
Merhaba
Aslında o aradığın kriterlerde olmayan insanlardan kaynaklanıyor yani herkes yazmayı pek sevmez duygusunu hissettiremez biraz onunla alakalı çoğu yazılarla anlatmaktan sıkılır bağlanma konusu bende de var ona bişey yapamayız bakış açıları farklı demekki yine de istediğin kişiyi bulduğun zaman unutma bütün gereksiz gördüklerin yok olacak önemli olan doğru kişiyi bulabilmek bu da hiç zor değil emin ol
Ne demek zor değil çok yorucu...
Sen çok güvenme buraya arizona kertenkelesi çok olur ürkütüyorlar hatunları ne konuştuğunu bilmeyen ergenler eğlenmene bak muhabbetlere takılmazsan üzülmezsin. (Üstüne alınanlar altında kalır. Yara gocunma ilişikisi)
Cevap
14Cevap
Genelleme yapmak ne kadar doğru bilinmez tabiki ama dediğiniz tiplerden bende gördüm
Lakin alay etmek duygusuz olmaları onların basit kişiliğini gösterir
Sanaldan kimseye bağlanma ablacım hele hele burada. Şunu unutma burada çoğu kişi kendisi değil. Olmak istediği kişi
Herkesi kendim gibi sanıyorum
Bundan sonra öyle sanma işte. Üzülen sen olursun bak işte.
Tamam
Sacmaliyorsun bence herkes öyle değil sen yanlış insanlara denk gelmişsin tıpkı benim denk geldiğim gibi bak yine kederlendim☺️
Herkesi tanıyor olmanda sanki seninde çok eleştirecek durumda olmadığını gösterir...
Kötü bir şey yaptığımı düşünmüyorum ki bu seni ilgilendirmez çünkü beni tanımıyorsun
Konuştuğun dili bilmiyor musun cidden...
Neden
Yazdığın şeyin farkında değilsin...
Tamam
Çok duygusal düşünmeyin ve insanlara da fazla anlam yüklemeyin.
Tam olarak bu ama nasıl.. insan güvenmek istiyor paylaşmak istiyor
Bir tane vardı ama o da ayrı bir... Şeydi sen anla artık
Verdiğin cevaplara bakınca sen bunu isteyerek kabulleniyorsun.
Nasıl yani?
Herkesi denedinmi diyor sende bir sen kaldın diyorsun. bu demekki repertuvar çok 😂
Tariz
tarz. diyecektin sanırım 😂
Amca yürü ya
Tamam yeğen...😂düzgün birisin
milletin aklıyla, bacak arası yer değiştirmiş durumda
kahvemi içiyorum ya ben ne yaptım aga
Bö düzgünler de var ya ama çok az cidden çok az
Düzgün birine denk gelmemissin
Sen misin o
Düzgün
Birisine başkan için çok yanlış yerdesin bebegiim
İnsnaalr öyle değil mi