İyi aksamlaaaaarr..
Erkekler ilişkilerini neden herkesten saklar sizce?
Hadi bagalımmm yorumlara 😂

İki türlü de oldum, saklama nedenim toplumda hep altın çocuk olduğum için göze bakmak istemem bunun yüzünden ilişkimi kaybettim.
Daha sonra diğer ilişkimde daha sevgili olmadan önce herkese ben bu kıza aşığım bilin dedim ama kim varsa bu defa da herkese söylediğim için kaybettim 🤷🏻
Sorunuzu görünce aklıma geldi şimdi paylaşmadan edemiycem sitemizin şiirleri ve megaloman paylaşımları ile ünlü bir arkadaşımız vardı halen var mı bilmiyorum gerçi bu arkadaş ilişkisini bütün siteden gizlediği gibi kendi beraber olduğu kişiden bile gizliyordu beraberlermi değilmi belli bile değildi şimdi bu modelde olan arkadaşlar genelde şu kafada olabiliyor ilişkimi herkesten gizliyim ama el altından baskasida olursa onada yürürüm tarzı bir düşünce içinde olan bu ve bunun gibi şahıslar sonrasında maalesef evdeki bulgurdan da oluyorlar yaa arkadaşlar zor birsey değil göğsünüzu gere gere ilişkim var diyebilmek çizgi roman kahramanı kunteper canavarı gibi bir ona bir buna zın zın yürümek nereye kadar evlisin karından sevgilini saklarsın karını sevgilinden saklarsın sevgilini diğer sevgilinden saklarsın yaa inanın sizin gibi üç bez zibidinin yüzünden erkekligimizden utanır olduk biraz EDEP yahuuuuu
Teşekkür ederim iyi akşamlar
Böyle biri vardı hayatımda bir ara🤣🤣özel hayat gizli olmalıymış öyle derdi. İtin yediği haltlar sonra çıktı ortaya 🤣🤣🤣adam gibi adam ne sevgisini ne ilişkisini saklamaz kimseden!! Altında bir şey vardır
👏👏👏🙊😂
Şu soruyu gizleyen kişilere sorun bence. kanka gidiyor öğrenmesinler diye. Abi senin ilişkin çıksa kime ne, çıkmasa kime ne? Valla gene sinirlendim hem de iyice ya.
Cevap
64Cevap
Erkeklerinn ne yapmak istediklerini anlamaya çalışıp o canım beynimi yoramıcam.
İsviçreli bilim insanlarına havale ediyorum
Herkese hala açık konumda kalabilmek için.
Süper tespit 👏😃
Tespit gibi tespit ışınladım😆
Helal 👏👏😃
Teşekkürler 🌼
🥰❤️😍
😍🥰🤗
Demekki birden fazla ilişkileri var
Ben genelde kız arkadaşım istediği için saklarım. Kendi çevreleri ( genelde komşu ve akrabalar ) tarafından bilinmesini istemiyorlar. Onun dışında pek saklamam. Arkadaş çevrem ve ailem sevgilim olduğunu bilir. Çünkü saklayınca diğer taliplerin yolu açılıyor. Ben de bunu istemediğim için başım bağlı deyip yolu kapatıyorum.
Sayın güzeli @27esmerim
Yazayım de gör 🤣
Soruna, çoklu cevap çıkartırır
- utangaç olabilir
- flörtoz olabilir
- eşi/sevgili/partner duymasın olabilir
- 30 saniyelik performans olabilir
- malı küçük olabilir
Saysam bitmez, ayrıca erkelerin ilişkilerini saklama nedenı bende anlıyamadım
🌷 Saygilarimla.
Sırf bu yüzden sevgilisinden ayrılmış biri olarak, sevgilisiyle boy boy fotoğraf paylaşan insanları saçma buluyorum. Ha tamam paylaşırsın edersin de. Çok afedersin bazı insanlar neredeyse sevgilisi tuvalete giderken bile fotoğraf paylaşıp, "bakın ne güzel sıç. yor" diyecekler.
Her kadını aynı kefeye koymak hatalı olacaktır ama çok çok büyük bir kısmınız bu konuda asla tatmin olmuyor.
Yan yana fotoğraf koysam neden kalpler, aşk sözleri yok tripleri oluyor. Bunları yapsan makara konusu oluyorsun. Doğamıza ters bizim :)
2 çözüm kalıyor geriye. Ya hiçbir şey paylaşma veya herkesten gizle
Ne yapalım ramazan davulcusu bulup mahalle mi gezdiririm.🙂
Bazı şeyler özeldir özel kalmalı ne gerek var yaymaya!
Yüreğinde sakladığın bir değeri yaymak kolay değil.
Birde bazen hani gözünden sakınırsın. Dilersin ki laf söz gelmesin.
Teşekkürler 🙂
Sevdiği özeldir kimseye anlatmak istemez ve söylemez kendine saklar kıskanır herkezden herşeyden değer verdiği içindir..
1 özgür oldugunu bir ilişkisinin olmadıgını diger yürüyecegi kızların bilmesi ve gelen tekliflere engel olmamaları, kıskanç biri olup cevresince onu deşifre edmemek, evli olup bekar yalanları ya da baska cıktıgıda olup farkedilmemesi
Butün sırrı bozdun yav bütün büyüsü gitti falan sjsjsj😂
Cunku haset insanlarin fesatliklari guzel. seyleri mahfetmeye bayilacak kadar sinsidir ve bir keskem var hayatta paylasmam bende oyle ciddiye binmedikce kesinlikle
Birçok sebebi olabilir. Ama sizi temin ederim ki, "Nazar değmesini istemiyorum vs vs" gibi şeyler yalan. Kimse bilmesin istiyorsa ya sizinle yan yana anılmak istemiyordur ya da başka birileri vardır muhakkak. Ya da potansiyelini öldürmek istemiyordur. Diğerlerinin hepsi bahane
Şimdi bir taraf başkalarıyla konuşuyor der
Diğer taraf illa paylaşması mı lazım diyor
Ben paylaşmam sevdiğim kadını soran olursa sevgilim var derim resim koymaya gerek yok illa bana Özel çünkü o...
Herkesin bilmesine gerek olmadığını düşünüyorum. Aileden kişiler bilse yeterli.
Ortalığa ilişkim var diye ilan etmenin anlamı yok.
Nikâh davetlerini aldıkları zaman öğrenirler zaten.
Aileden kasıt da anne-baba-abi-abla-kardeş
Ben saklamam, ilişkim varsa başkasıyla arkadaşlık ya da normal muhabbet dışında hiçbir şekilde işim olmaz.. Başkasına bakmam bile doğru düzgün.. Sevdim mi adam gibi severim, çok sadığımdır..
Ailesinden, yakın çevresinden utanan insanlarda var herkes sizin gibi art niyetli değil aklında tilkiler dolanmıyor.
Kendinde emin olmayan saklamak ister. Herkese ilişkisini duyurmaya gerek yoktur ama ben saklanılacak bir şey de göremiyorum.
Özel hayatın gizliliği esasına saygı duydugumuzdandır
İnanasın gelmiyor tabi ama doğrusu budur gizli yürütmek uygundur
Gizlemekle ne alaka o kadarda değil
Özel hayatını gizle ama sevgilin olduğunu gizlemek saçma
Dedikodu sizin en sevdiğiniz ata sporu o yüzden gizlilik iyidir
Genelleme yapmasan._.
Emin ol erkeklerde yapıyor dedikodu bunun cinsiyetle alakası yok o yüzden böyle cinsiyetçilik yapma
🤫
Hayır yani biz cinsiyetçilik yapınca erkekler kızıyor siz niye yapıyorsunuz
Ciddi ilişki olmadığı için ciddi olmadıkları için gizli saklı
Partnerini paylaşamama veya ciddi düşünmeme olabilir
Ciddi düşünmediği öylesine takıldığı kızları herkesten saklarlar
Erkekler ilişkilerini saklamaz... herkes bilsin bu sahipli bayan diye uyarır çevresini...
Kız erkek farketmez sakliyosa mutlaka bi sıkıntı vardır
göstermek istemediği akrabalar, tanıdıklar olabilir
çünkü özeli kimseyle dişisini paylaşmak istemez reklammi etseydi:)
Başka ilişkileri ile hatlar çakışmasın diye biz buna sabu mabu tekniği diyoruz
Eski sevgilisinden ya da flörtunden saklıyor olabilir
Ben seviyorsam saklamam eğer gerçekten seviyorsam 😀 saklıyorsam da bir bitiğim vardır
Reklam sevmıyorum ben o yüzden saklıyorum. Kimseyi ilgilendirmez ki sevgılım var mı varsa kım olduğu
Açık kapı bırakıyordur diğerleri için herkesden faydalanmak için
Hiç saklamam. saklayan kişinin erkek kadın fark etmez vardır bir yamuğu
Yani kendinden emin değildir saklar.
Karşısındakinden emin değildir saklar.
Çapkındur saklar.
Diğer gelecek olanlar zemin hazırlığı kapıda kalmasınlar
Bu iş aynı kapı örtmek gibi sevgilini saklayn erkk kapıyı açık bırakır gelen giden boş dönmesin die kapiyi kapalı tutan erkk zaten tartışmaya gerek yok
saklayan kişiye göre değişir..
mesela...
birden fazla sevgiliyi idare eden yakalanmamak için..
ya da ciddi düşünmediği birini çevresinden saklaması gayet normal..
Çapkınlık
Yooo ben saklamam kim demiş :D
Yanlış demişsin ben saklamam :D Sevdiğim saklamak isterse saklarım ama. :D 🤪
Hiiii :D
Saklamayanların suçu neydiki😃
Karşımdaki isterse saklarım yoksa rahat olurum.
Tam anlamıyla ilgisini çekiyorsun ya da aile akraba VS sormadın diye niye ciddi değilse
Çünkü kızın ismi çıkmasın diye daha sağlam bi ilişki olsun kimse bilmesin diye
Yok be hadi olurda bi kapı açılırsa kapanmasın diye
Partnerimiz olan kızın adı çıksın istemiyoruz... sizi düşünüyoruz.
Diğer taliplerin önünü kesmemek tabiki söylenirse bereketi kaçar
Herkesi bilmem ama, ben aşkımdan sevgilimden sevdiğimden bahsetmeyi sevmem.
Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez sözünün canlı örneği
Ya yakalanmamak ya da başka denizlere de açılabilmek.
Gizlediği biseyler vardır
Nazar değmesin diye saklıyodur
Nazar değmesin diyedir zaar 😂😂
Aynı anda birçok kişiyi idare edebilmek için
Yeterince sevmiyordur
Evlidir, sevgilisi vardir baska ne olabilir
Elbetteki diğer kısmetlerini kaybetmemek.
Yoo.
Ben direk sahibim var diyorum,😅
Diğer seçenekleri kaybeder yoksa ondan
İlişki ne demek bilsem yardımcı olacağım ama...
kac tane iliski sayısı artarsa gizler tabi
Alternatifleri değerlendirmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?