Tek nedeni şu sevgilisini kimseye göstermiyor hayatında birisi yokmuş gibi gösteriyor aslında bir tane sevgilisi var zannederken adamın bir sürü sevgilisi var hepsi de işte kıyıp insanlara söyleyemiyor diyebiliyor zamanında yaşadım bunun aynısını birisiyle flört ediyorum benimle aynı anda 16 kişiyle daha flört ediyor muş jdjfj sonra güzelce bunu rezil ettim o gitti şimdi yok kfkfkf
kendisini güvence altına almadan... ya da şöyle diyim kendi işini yuvasını kuracak sırtını dayadığı bir mesleği olmadığı sürece bahsetmez çünkü bunu ne kendisine ne sevdiği kadına yapar seven bir erkekten bahsediyorum.. eğer ailesinden bahsediyosa o kızdan için ciddi düşünüyodur demektir ve o kıza bakabilecek ki ailesinden bahsedecek o yüzden gizler
Ben gizlemedim, peki elime ne geçti bundan, koca bir hiç. Arkadaşlarım arkamdayken ailem sürekli vesvese verip durdu. Yine sevgilim olsun yine gizlemem ancak şunu öğrendim, kimse ile ilişkimi paylaşıp da paylaştığım kişilere ilişkim üzerinde yorum yapma hakkını doğurmamam gerekiyormuş.
1-takılıyordur sadece ciddi bişey yoktur 2-arkadaşlarına göstermiyorsa arkadaşlarına veya size güvenmiyordur 3-ailesine göstermiyorsa geleceğiniz olup olmadığından emin değildir
Erkekler diye bir genelleme doğru değil bence.. gizleyen varsa da yürüteceği 2. İlişkisi ya da daha fazlası da vardır. Kız saklasa anlarım babasından akrabasından falan çekinir de. Erkekler düz mantıktır ya. Bı kadını seviyorsa sonuna kadar , sevdiğini saniyorsa yarıya kadar, sevmiyorsa da işini görene kadar. Selametle kuzumm ❤️
Bu zamana kadar gizlenecek bir iliskim olmadı. Kaldı ki olsa bile oyle bir davranış icine girmem. Sadece bilmesi gerekler bilir. Fazlasına gerek yok. Ben sevmisim gerisi boş.
İki yol vardır bence; ya ciddi görmüyorlar ya da anlatmak istemiyorlar. Ben aileme anlatan biri değilim bunun için özel bir neden yok anlatmak istemiyorum sadece.
O kişiyle birlikte olmaktan utandıkları (o zaman neden birlikteler diye insan durup bi sorguluyor) için ya da ciddi düşünmedikleri için gizleme ihtiyacı hissediyorlar.
En İyi Cevap