Ben de aynıyım aslında her ne kadar skip a da belli olmasa da 😂😂 Göz var nazar var. Olan var olmayan var. Kötü enerji var Yani ilişki 2 kişi arasında olmalı ve kalmalı. Gel gör ki karşı taraf istiyorsa sevgililer günü panosu gibi profilin oluyor 😂😂 ( üzgünüm bebeğim 😂)
Erkekler tüm canlı türlerinde böyledir. Erkek dişisini korur. Ondan en yakınına bile bahsetmez. Korumak sadece dövüşmekle olmaz. Güvenliğin en önemli unsuru gizliliktir. Erkek adamın düşmanları olur. Dağ başından duman, yiğit başından boran eksik olmaz. Kalleş erkek ya da kadın düşmanlar bu erkeğe güç yettiremese de kadınına saldırabilir ya da ilişkilerini yıpratabilir. Esas kadınların böyle ilişkileri ilk günden ilan etmesi hem görgüsüzlük hem de güvenlik zafiyetidir. Feminen mor halkalı meriç erkeğimsiler tam senin istediğin gibi. İlk sexini videoya alır xvideosa satar, tüm arkadaşlarına yollar.
Katılmıyorum neden ve nicin gizli Tutayımki sonuçta ben Bekar birisiyim ve Kendi Ayaklarımın Üstünde kendi Sorumluluklarımı Taşıyorum bu nedenle Kimseye hesap vermek ya da İnsanlardan Birlikte olduğum Kadını saklamak benim Temel Kuralarıma aykırı. Ben olsam şunu düşünürüm. 1. Acaba Evlimi yaptığı yanlış ortaya çıkaçak ondan böyle Davranıyor. 2. Benimle Sadece Eğlenmek için Yatakda Çoşmak için gizliyor. 3. Benimle birlikte olduğu ortaya çıkarsa ozaman Diğer Kadınların haberi olacak ve kendisinin Yaptığı gizle su yüzüne çıkacak.
Yani demem oki bir Erkek dik durup Topluma Yanındaki Kadını Lanse etmiyorsa ozaman o ilişki doğru olmayan bir ilişkidir benim gözümde, geleceği olmayan bir ilişkidir. Güvensiz bir İlişkide Partnelerden biri nefes alabilir mi? Bence alamaz nefesiz kalır. Senin başka Kız Arkadaşlarınla gezmeni kısıtlıyordur bu tip. Yol Yakınken ayrıl.
1. yedekçilik: Ayşe giderse Zehra ötede beklesin hesabı. Tabi beklerken sevgilim olduğunu niye bilsin hatta ona ölüp bittiğimi düşünsün aylar sonra yavvşarsam düşünüyordur. 2. hani olur da ilişki tutmazsa onuruna yediremiyorlar çevre onu terk edilmiş gibi görmesin diye garantiye almak için.
80 90 doğumlular gizli tutuyor ise beklenmedik ilişkidir çünkü o kuşak ilişkiye başlamadan önce etrafından çokca onay alır zamanı gelince karşı taraf olumlu cevap verirse gazetelerin ilk sayfasın da yer alır. Yeni kuşak in gizleme sebebi ilişkilerin çok hızlı başlaması onay sürecinden emin olmak istemesinden dolayı.
adı ustunde yenı baslamıs , o sırada çarka cıkıp dürttüğü baskalarından da sinyal gelebilir , ama ilişki duyulursa o sinyalleri kaybeder , o yuzden en azından kutlu sona yatağa ulasmadan , pardon ilişkiye ad konmadan duyulmasını istemez.
haklıdır , haklılığınıda dibine kadar hemcinsimin savunurum.
Çünkü biz erkekler yeni olan herseyimize oldugundan fazla önem veririz. Mesala yeni araba aldik diyelim. Onun igne ucu kadar cizilmemesi icin köse bucak saklariz. İliskilerimiz de de boyleyiz iste.
( Beyler ben bu kadar kivirabildim. Gerisi sizde )
Demekki senden birkaç tane daha vardır hemen böyle düşünürüm yani ciddi değilse hemen herkese söylemeyelim biraz daha ilerlesin diyecektir yani seninle bir şeyleri ilerletmeye çalışıyorken demekki başkalarıylada ilerletmeye çalışıyor yani bir kaç kişi toplam sınavda tutuyor gibi düşünebilirsin gel sınav yapıyor adam baya işi geliştirmiş gerçekten ilginç ya bilmiyorum ilginç kafalar değişik kafalar bunlar.
nazar değmesin istiyor olabilirler ya da duyurduğunda ilişkisi biteceğini düşünüyordur ya da hanımın reklamcı olmasından korkuyordur gibi aklıma geldi.
Bana gizli tutma işi çok saçma geliyor. Başkaları bilse ne olur, bilmese ne olur. Benim bir değerim varsa onda bunu görmek isterim. Beni herkesle bir tutacaksa, onun için sıradan biriymişim gibi davranacaksa ne gerek var o zaman bir şeylere devam etmeye.
İlişkisini gizlemek istedi mi karşı taraf aklıma gelen şey ya öylesine bir ilişki istiyor ya da başka konuştuğu/konuştukları var oluyor.
#SelamGençlik 🦄🍏🍀💛⭐🔥☀️🌻🐝🍒🥥❤️❤️👀 Gizlilik bence daha güzel. Niye başkaları bilsin ki... Ne kadar az kişi bilir, ilişkinin ömrü ve tutkusu o kadar uzun olur!! Elimden gelse evliliğimi bile şahitler ve nikah memuru hariç herkesten gizli tutardım, net... #SunIsUp#Amazing#TubaSueda 🦄🍏🍀💛🔥☀️⭐🌻🐝🍒🥥❤️❤️👀
Ben şahsen birilerine söylemekten çekinirim, utanırım. İlişkim tam rayına oturana kadar kimseye bir şey söylemem. Üştüme gelirler sonra utanmaktann yüzlerine bakamam 😂
valla sevgili olan tüm arkadaşlarımla uğraştığım için sevgili yaptığımı öğrenince ağzıma sıçarlar. Önce ilişkiyi garantiye alıp temize çıkmayı tercih ederim.
Çevresinden onay görmeyeceğini düşünüyorsa bu da bir neden olabilir. Ya da daha önceden tanıdığı başka biri beğeniyodur falan o da sıkıntılı bir durum.
İlk etapta gizli olması önemli ama seni sonraki zamanlarda gizliyorsa, arkadaşlarıyla tanışmıyorsan, kalabalık mekanlara senle gitmiyorsazsosyal medyada bahsin geçmiyorsa kork.
Sizin tanıdığınız erkekler ile bizim tanıdıklarımız farklı erkekler sanırım. Ben hiç gizlemek isteyeni görmedim valla. Bangır bangır aşk yaşıyorlar gözümüzün önünde herkes peh
Bir dala tutunmadan diğer dalı bırakmak istemiyordur. Aldatıyor olabilir, aldatmıyorsa bile buna meyillidir sizi herkesten saklar, böylece yeni tekliflere her daim açıktır. Neticede güvenilmezdir.
Elindekileri pat diye kaybedemezler. Önce seni bi ölçüp tartacak kendisine uygunmusun gibisinden. Bu arada diğer seçenekler de değerlendirilecek tabii. Baktı sen ağır basıyorsun hadi artık gizli kalmasın bari aşamasına geçebilir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben kalbimdekini herkese söylemem anlatmam bana özeldir. Söylersem de bilinsin diye söyler geçerim kadınım bana özeldir ona buna anlatmam
Şimdi yeni yeni sevgili oluyosun, kızı tanıdım sanıp birilerine anlatsan ve kız seni rezil edecek kişilikte biri olsa git ondan sonra ele güne karşı yerin dibine gir.🙄
Kadın milleti bu. Hep 4.5 kişiyi elinde tutup belirli bi yakınına alıp. Sonrada aralarında seçme yapmaya çalışıyor. Erkekler de duruma bakım kadının ciddiyetini öğrenmeden ifşa etmek istemiyor
kadın kıskanç ise söylemek ister. eğer erkek arkadaşı biraz sosyal ve çevresi varsa elinden gelse bandoyla gezsin ister. ama erkek ya ilerisi olmazsa diye düşünür. bir adamsa ortaya bu benim sevdiğim diye ortaya çıkarsa bunu ilan etmek demek bu ilişki artık ciddi bu kadın ya da kız ile ben ciddi düşünüyorum. bu yüzden etrafın bilmesinde sakınca yoktur demek anlamına gelir. bu yüzden ilk başkta ilişki yoluna girene kadar bir süre gizli gider. ayrıca ne kadar gizli derse desin ailesinden ve arkadaşlarından paylaştığı mutlaka birileri vardır. aslında düşündüğün kadar gizli değildir. bilmesi gerekenler daha ilişki başlamadan öğrenmişlerdir.