Sevgilimden bir konuda bir şey saklamıştım söyledim beni affetti birdaha olursa sana güvenim kırılır ayrılırız dedi ama ben kendimi affedemiyorum midem bulanıyor üzüntüden sürekli ağlayasın geliyor (aldatma değil bu durum) sana güvenim zamanla geri gelicek falan dedi ama ben çok kötü hissediyorum kendimi resmen sadece ağlamak istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bakireyim falan değil mevzu saçmalamayın
Sevgilime herseyi anlattım ama kendimi affedemiyorum?
evet ama o affettim diyosa sende kendini affet ve onun yaptığı gibi kendine bir şans ver. her ne yaptın bilmem ama üzülüp pişman olman ayrıca onun seni affetmiş olması belki vicdanen yük yapıyo sende ama dediğim gibi. şansını iyi kullan*-*
Emin ol bir süre daha kendini oyalayıp olmuyor ayrılmalıyız diye bırakacaktır seni.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok uzun bir ilişki benden ayrılmak istese ayrılırdı hemen bekleyeceğini sanmıyorum öyle bir karakter değil beni sevdiğini de söyledi konuyu da yukarıda anlattım bana bir akıl ver be ustad
Tamam da konu ne ne bu gizemli havalar anlamadım zaten gizlisin
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bir arkadaşım beni arkadaşı olarak görmediğini söylemişti bende arkadaş olarak kalalım dedim ama bu arkadaşlık doğru gelmedi gittim ona da söyledim çocukla da arkadaşlığımızı bitirelim dedim
Akıl veriyorum. Göz pınarların kuruyunca ya kadar ağla. Muhtemelen büyük bir yalan söyledin. Söylediklerinden de çok utandın. Güveni kırıldı bi kere biraz zor yürür gibi
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet güveni kırıldı ama bu güvenin zamanla geri gelecegını söyledi ortada ihanet gibidir durum yok bu arada onu ne kadar çok sevdiğini biliyor gerçekten hayatta en sevdiğim 3 kişiden biri başka da yok zaten
Yok kendini dövmede sadece şunu söyle. Ona bir teminat ver deki. Bu konu veya bu konunun dışında herhangi bir şekilde değil güvenini sarsmak en ufak bir his dahi yaşarsan anında ayrılırız de. Tabi kendini de çok ezdirme neticede son kadın ve son erkek değilsiniz insanlık için. Gidene bazen üzülürsün sonrada gittiği için sevinirsin. Hayat ve yaşamak bunu gerektirir
Sakladığın her neyse seni affetmiş tekrarlamassan ve ona daha çok güven aşılayarak hem ilişki bağını güçlendirip hemde içini rahatlatabilirsin ona gün içinde yaptıklarını anlat mesela sana güvenir
Evet ve olayı ondan saklama fikri hiç olmadı aklımda güven çok önemli ama o benim sinirleneceğim bilerek niye yapıyorsun dedi haklı da onu üzdüğüm için çok üzgünüm
Bir arkadaşım beni arkadaşı olarak görmediğini söylemişti bende arkadaş olarak kalalım dedim ama bu arkadaşlık doğru gelmedi gittim ona da söyledim çocukla da arkadaşlığımızı bitirelim dedim
Evet ondan hiçbir şey saklayamam daha söylemeden önce bile yemekten içmekten kesildim uykularım kaçtı zaten söylicektim söyledim ama kendimi hala kötü hissediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
boş boş kendini kötü hissedip durma elindekini de kaybedeceksin sonra kaybettiğine üzülüp elde etmek isticeksin. dobarlan bıragma gendini
O sondaki cümle beni güldürdü kaç gündür gülmüyordum teşekkür ederim sevgilimi üzdüğüm için kendime kızıyorum sadece
evet ama o affettim diyosa sende kendini affet ve onun yaptığı gibi kendine bir şans ver. her ne yaptın bilmem ama üzülüp pişman olman ayrıca onun seni affetmiş olması belki vicdanen yük yapıyo sende ama dediğim gibi. şansını iyi kullan*-*
aşağıda ne yazdığını okudum, ne kadar dar bir düşünce.
Birsürü yorum bakire değil misin diye dedim ne alaka yani hemen oraya cektiler ama yukarıda anlattım bana bir akıl ver
akıl verilecek bir durum yok, açıkcası arkadaş olarak görüyorsan seni üzen nokta neresi?
Sevgilimin güveninin kırılması onu üzmüş olmak cümle çok seviyorum yemin ederim
senin güven kıraacak bir durumun yok ki? sevgilin ne alaka güveni kırılmış sen doğru olanı yapmışsın, ezilmek istiyorsan git buyur üzül.
Emin ol bir süre daha kendini oyalayıp olmuyor ayrılmalıyız diye bırakacaktır seni.
Çok uzun bir ilişki benden ayrılmak istese ayrılırdı hemen bekleyeceğini sanmıyorum öyle bir karakter değil beni sevdiğini de söyledi konuyu da yukarıda anlattım bana bir akıl ver be ustad
Tamam da konu ne ne bu gizemli havalar anlamadım zaten gizlisin
Akıl veriyorum. Göz pınarların kuruyunca ya kadar ağla. Muhtemelen büyük bir yalan söyledin. Söylediklerinden de çok utandın. Güveni kırıldı bi kere biraz zor yürür gibi
Evet güveni kırıldı ama bu güvenin zamanla geri gelecegını söyledi ortada ihanet gibidir durum yok bu arada onu ne kadar çok sevdiğini biliyor gerçekten hayatta en sevdiğim 3 kişiden biri başka da yok zaten
Annen baban ve o heralde
Evet bana akıl ver ya onun güvenini kırdığım için kendimi döversin var
Yok kendini dövmede sadece şunu söyle. Ona bir teminat ver deki. Bu konu veya bu konunun dışında herhangi bir şekilde değil güvenini sarsmak en ufak bir his dahi yaşarsan anında ayrılırız de. Tabi kendini de çok ezdirme neticede son kadın ve son erkek değilsiniz insanlık için. Gidene bazen üzülürsün sonrada gittiği için sevinirsin. Hayat ve yaşamak bunu gerektirir
Teşekkür ederim biraz zaman gerek olduğunu söyledi ama beni sevdiğini söyledi telefonu kapatırken o kadar üzgün ve sinirli olmasına rağmen
Hımm bu senin için iyi gözüksede her an her şey olabilir dikkat etmelisin. Kendini dışa vurmuyor anlaşılan
anlatmakla iyi yapmışsın hem güveni de gelecekmiş sorun yapma
Evet işte onu çok üzdüğüm be güvenini zedelediğini için kendime kızıyorum ağlamak istiyorum
ama bilmezse onu kandırmış olacaktın
Herkes bir erkekle yattınmı diye şüphe etmiş
Herkesin aklı fikri o yönde gerçekten dersimi anltayım dedim daha sinir oldum yukarıda anlattım zaten olayı bana bir akıl ver
Sakladığın her neyse seni affetmiş tekrarlamassan ve ona daha çok güven aşılayarak hem ilişki bağını güçlendirip hemde içini rahatlatabilirsin ona gün içinde yaptıklarını anlat mesela sana güvenir
Evet ve olayı ondan saklama fikri hiç olmadı aklımda güven çok önemli ama o benim sinirleneceğim bilerek niye yapıyorsun dedi haklı da onu üzdüğüm için çok üzgünüm
Bunu aşmak çok zor değil ama ona gün içinde her yaptığını anlat bir hata daha olursa seni terk eder
Patlak oldugunu mu soyledin
Biraz terbiyeli ol bu nasıl üslup beni kendinle mi karıştırdın
Kötü bişey demedim ki bayan bakire değilsin işte kendine kabul ettiremedigin biseyi niye buraya yazıyosun kendinle barışık ol biraz
Öyle bir şey değil nasıl hemen cinsel anlıyorsunuz
O zaman ne Allah aşkına şöyle de ona göre yorum yapalım söylemek istemediğin biseyi niye yazıyosun şöyle rahatla zaten anonimsin
Anladık bakire değilsin
Kardeşim ne alaka öyle bir şey değil
Ne peki
Bence doğru olanı yaptın
Evet ondan hiçbir şey saklayamam daha söylemeden önce bile yemekten içmekten kesildim uykularım kaçtı zaten söylicektim söyledim ama kendimi hala kötü hissediyorum
Bu kadar kötü olan neydi
Anladım
Mühim olan insanın kendisini affetmesi
Ben onu üzdüğüm için çok üzgünüm üzüntüden midem bulanıyor sürekli bir akıl ver bana
Bana yazma gibi bir imkanın varsa yaz derdini dinlerim
Affet küçük bir şey
Ben onu üzdüğüm için çok uzgunum
Ne gibi bişey
Anladım anlatmaana gerek yoktu bence
Bu durumu aşman çok kolay
Nasıl
Takip et detaylı anlatin
hahaha bak sen de ne yapalım anlattıysan bizene
Geçmişin mi
Hayır yukarıda anlattım