Cok kararsiz kaldim aldatildigimi ögrendim ve ne yapicagimi bilemiyorum
3,5 yillik evliyim canim yaniyor bosansam daha mi mutlu olurum bilemiyorum
3,5 yillik evliyim canim yaniyor bosansam daha mi mutlu olurum bilemiyorum
Bence hayır.
Sebebi de sizi aldatmasından daha da ön olarak size yalan söylemesi, kandırması olmalı. Aldatmak denince hep başka biriyle kurulan duygusal ya da cinsel ilişki düşünülür ama asıl aldatmak sizi kandırması ve size saygısızlık yapmasıyla başlar. biriyle ilişkisi olan bir insanın başka bir insandan hoşlanmasını, aşık olmasını anlayabilirim ve gerçekten saygı duyabilirim ama garanticilik mantığıyla ilişkisini bitirmeden yeni bir ilişkiye başlamak asla kabul edilemez. Bu kişinin size olmadığı gibi kendine de saygısı yoktur ve bence kendine bile saygısı olmayan insanlar hayatımızda çok fazla yaralara yol açar.
Aldatan kişiye şans vermek bana göre aptallıktır. Sen de bir aptal değil isen affetme. Bunun devamı gelir ki, hele ki bir de alışmış ise kim tutar onu? Bir aldatan yine yapıyor sonuçta. Aç davayı boşa en iyi intikam bu. Sana mı sormuş aldatırken? Bırak sensizliği öğrensin ama ona şans verme, üzüldüğün ile kalırsın. Bu sorunun da davamı gelir. Pişmanım derler sonra ama aslında değiller. Kendini bilen birisi bu yola başvurmaz ve aldatmaz. Bu sözlere bile kanma derim sana.
Cevap
16Cevap
Sen ciddi misin 🥺 insanların kanı niye bu kadar bozuk anlamıyorum ya neden kimse elindekinin kıymetini biliyor neden ya 🥺
Hic sorma Serkan 😭
Ufff ya üzüldüm ya 🥺 erkek olarak erkekleri anlamakta çok güçlük çekiyorum
Hiçbir zaman bu olayı unutamazsın, bütün tartismalarda gündem olur, içinde hep bir yaradır, ondan dolayı kesip atman senin için daha iyi diye düşünüyorum. Çocukta yokmuş kolay olur
Bilemiyeceğim. Sana boşan demesi çok kolay.
İlişkinizin son hali nedir kendi aranızda neler yaşadınız ya da yaşıyorsunuz. Bunu gören sensin.
Evliliğiniz tamamen şüphe veya aldatmaya sürüklenmiş ve artık sizi yoracak derecede ise birlikte yaşamanız bir fayda getirmeyecek.
Ama kararı kendin ver. Eşinde bir pişmanlık varsa bir şans ver derim.
Bir defa yapan yine yapar çok iyi düşün ona göre karar ver
Aldatma affedilmez. İlişkideki yüz kızartıcı suçlardan bir tanesidir.
Şimdi eğer pişmansa şans verilebilir lakin pişman değilse verilmez
Gurbetcimisin bacim gurbetcileri severim bende gurbetzyim abla sana kalmış bir şey iyi düşünn
Sadece cinsel aldatma ise evet duygusal aldatma ise haketmiyor
Çocuğunuz var mı
Yok
Senin içinden gelen yapmak istediğin şey nedir bilemem ama, sana doğrudan boşan diyemem, eşine şunu sor "son zamanlar bana ilgisiz davranıyosun bana anlatmak istediğin bir şey olduğunu düşünüyorum" anlatacak olursa belki pişman olmuştur yaptığına, eğer gerçekten pişman olmuşsa affedip ilişkini sürdürmek tamamen sana bağlı. Ancak ihanetini dile getirmiyosa bilki yaptığından pişmanlık duymuyo ve bunu saklıyo senden, yine bu durumdada ilişkiyi sürdürüp sürdürmemek yine senin elinde, ancak şunu unutma.! Huylu huyundan vazgeçmez ve can çıkmadan huy çıkmaz, yapan yine yapacaktır...
Bu uzun ve güzel yorumun icin sana cok tesekkür ederim
Rica ederim önemli değil
Tabii ki de boşanmalısın aldatmanın Bedeli budur
Ver şans bir daha yapsın
Boşan tabi daha ne bekliyorsun
Affetsen iyi olur.. sonrada neden aldattin i bul
Nasıl öğrendin
Kadin kendisi söyledi, gösterdi
Peki eşin biliyor mu öğrendiğini
Evet
Ne dedi buna
Verilmez