İkilemin içerisindeyim ikinci yazı devamı?

Babana yazıyorum diye diye korkuttu beni o gece ve ben o gece çok korktum babamla aramızı bozacak diye gece hiç uyuyamadım ağlamaktan.

Beni seviyorsan baban beni bilecek dedi böyle cümleler kurdu emir verdi hep, yalvardım resmen yazmaması için, babam bana güvenir ama onun çıkıpta yanlış şeyler söylemesinden korkuyordum.

Annem olayları biliyordu ona anında anlatırdım her şeyi zaten o gece ağlayarak onun yanına gittim korkudan, ayrıl dedi psikopat bu dedi ve sinir hastası, duvarı yumruklardı hep gözü döndüğünde annem demişti ki sevseydi kendi canını yakmazdı seninkini de yakmazdı seni evlendikten sonra doğduğuna pişman ederdi, bakma böyle başta samimi geldiğine kızım demişti, belkide o gün duvar yerine sana el kaldırıyor olurdu dedi.
Bu sözlerini aklımdan çıkaramıyorum acaba annem gerçekten haklı mı diyorum düşünüyorum bazen haklı olduğunu düşünüyorum ama ikilemde kalıyorum çünkü hala ondan hoşlanıyorum diyemem ama seviyorum da diyemem, onsuz içimde bir boşluk var aşırı özlem duyuyorum ona karşı çok üzülüyorum böyle olmamıza ama en iyisi bırak dedi ama onun bırak dediğin için bırakmadım bu korkuyu tekrar yaşamak istemediğim için bıraktım o geceki huzursuzluğumu bir ben bilirim bir de Allah

sevmiyorum diye yemin et dedi, yemin etmek zorunda kaldım ama Allahım şahit sevmeseydim bu kadar ağlamazdım arkasından

Ailemde istemiyor seninle olmamı daha doğrusu Annem diyemem ki ya ona bir şey yapmaya kalkarsa sonuçta daha doğru düzgün tanımıyorum Efendi birine benziyordu ama o da bozuldu..

kısaca o hala seviyor bende seviyorum ama korkuyorum ona gitmek istiyorum ama gidemiyorum, dün gece duramadım yazdım hakkını helal et dedim onu yoklamaya yazmadım onu özlediğim için yazdım niye yazdın dedi öylesine dedim ona umut vermek istemedim hakkımı helal etmeyeceğim dedi sen şimdi rahat rahat uyu dedi ama onsuz dördüncü günüm bugün ve yemin ederim rahat değilim onsuz çok kötü hissediyorum..

Ne olur bana bir şey söyleyin ben mi yanlışım bana bir akıl verin ne yapayım bizimkilere ne söyleyeyim ona ne söyleyeyim

İkilemin içerisindeyim ikinci yazı devamı?