Güncellemeler
+1 yıl
@görüş sahibi yazıyorum ama gitmiyor yazıcaklarım şu: elinden gelen tek şey gevşek maymun diye hakaret etmek maymun diyerekdende ateizmle evrimi aynı kefeye koydugunu gösteriyorsun ayrıca kuddur iddialarıma cevap verecegine gevşek demek geliyor anca elinden ve putperest demişsinde
sen en iyisi googıla putperest ne demek ve ateist ne demek yaz daha putperestligin ateizm olmadıgını bile bilmiyorsun:) tek yapabildigin dinsiz köpek diyebilmek iddialarıma cevap versene:) veremezsin:)
sen en iyisi googıla putperest ne demek ve ateist ne demek yaz daha putperestligin ateizm olmadıgını bile bilmiyorsun:) tek yapabildigin dinsiz köpek diyebilmek iddialarıma cevap versene:) veremezsin:)
Güncellemeler
+1 yıl
sen bir cevap ver bakalım yazdıklarımı gördügünü biliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu nurcuların tamamı böyle, bir delinin arkasından yıllardır gidip duruyorlar ama farkında değiller, tıpkı kavalcının arkasından giden fareler gibi.
aynen
Evet ben dislike attım ve şimdi de engelledim kızı, aşırı boş konuşuyor.
iyi yapmışsın ve aynen çok boş konuşuyor
@gizli üye dinmi cahilligine hayranım sen git önce ateizmin din olmadıgını ögren ve konuşuyorum ama gitmiyor ya da sen birşey yapıyorsun büyük ihtimal ikincisini yapıyorsun güncellemede sana gerekli cevabı yazdım zaten ama ekstradan bir kaç şey daha söyliycem:elinden hakaret etmekten ve
ses çıkaranı porvokatif paylaşım diye şikayet etmekten başka birşey gelmiyor sadece hakaret var hakaret etcegine iddialarıma cevap vermeye ne dersin? veya yazdıklarımı şikayet etcegine? bide suscaksan hiç konuşmıyalım diyor görüşlerimi engellersen nasıl konuşabilirizki? hem neyi konuşucaz? sadece hakaret ediyorsun orosp u çocug u diyorsun iddialarıma cevap vermek yerine a. yav k e v a ş e s i
Anlamadım dostum?
gizli üye olan kıza diyorumda
Haa anladım, seni engelledi muhtemelen.
hayır yazdıklarımı siliyor
Hee anladım
Anlamaya dedin kişi mühendislik okuyan kişi atom canlı biseymi
anlamaya demekmi? onu nerde dedim? ve kardeşim mühendislik okuması herşeyi dogru söyledigi anlamına gelmiyor ve ben atom canlı birşey demedimki sadece atomun canlıyı oluşturabilcegini söyledim
bu kişi mühendislik okumuş ama bir halta yaramamış daha her atomun aynı olmadıgını bile bilmiyor
Atom canlı oluşturmaz neyin kafasi
asa yılana dönüşmez neyin kafası
Kendi dediğinin doğru olduğunu eminsen milleti de bole şeylerle kafasını karıştırma
ve niye oluşturamasın?
Tamam kardeş dinsiz köpekle sohbet etmem ben
nedenmiş? hz. muhammed zamanında putperestlige karşı çıkmıştı
Farkın yok putpereslerden
Kes lan maymun
Gevşek
Daha yazamiyorsun
Yazsana susma
Hadi tartışalım yazsana yaa
O×osbu seni
Konuş lan konuş kasar
Daha suvandugu dini anlata miyor