ODTÜ’NÜN ÖNÜNDE ATEİST İLE MÜSLÜMAN TARTIŞMASI 2?

ateist olanınm ya da oldugunu iddia eden kişinin dediklerine deginmiycem ben müslüman olanın dedigine deginicem adam baya baya tugla atomuyla kainatı yapan atomu aynı kefeye koymuş hani eski zamanlar olsa tamam derdim bir nebze ama 2021 yılındayız atomun kimligi

diye birşey var adam hiçmi her atomun farklı kimligi oldugunu bilmiyor ayrıca bu kanıtlama yöntemi antik çaglarda iki taş bir kişi olmadan üst üste gelemez diye kullanılıyordu insan çaga ayak uydurur bide o cennete girerken ben neden cennete giremiyorum inanmadıgım için

diye soru var yanlış bilmiyorsam buydu sorusu bu soruya mülk sahibi istedigi gibi tasarruf eder diyor allah istese bize hayat vermiycegi için adaletsizlikten bahsedilmez diyor hayır ne alaka? mülk sahibi kalkıp kişiyi inanmadıgı için yakmasını haklımı çıkarıyor bu? hayat vermiş olması ateist kişiyi sonsuza kadar yakmasını haklımı çıkarıyor?
Güncellemeler
+1 yıl
@görüş sahibi yazıyorum ama gitmiyor yazıcaklarım şu: elinden gelen tek şey gevşek maymun diye hakaret etmek maymun diyerekdende ateizmle evrimi aynı kefeye koydugunu gösteriyorsun ayrıca kuddur iddialarıma cevap verecegine gevşek demek geliyor anca elinden ve putperest demişsinde

sen en iyisi googıla putperest ne demek ve ateist ne demek yaz daha putperestligin ateizm olmadıgını bile bilmiyorsun:) tek yapabildigin dinsiz köpek diyebilmek iddialarıma cevap versene:) veremezsin:)
Güncellemeler
+1 yıl
sen bir cevap ver bakalım yazdıklarımı gördügünü biliyorum
ODTÜ’NÜN ÖNÜNDE ATEİST İLE MÜSLÜMAN TARTIŞMASI 2?