Merhaba, her tayt giyen kadına öyle bakmiyoruz aslında, ama tayt bazı kadinlarda gerçekten bambaşka duruyor, aşırı yakışıyor. Bu yüzden bakmadan geçmiyorum. Bazıları sırf seksi göründüğü için bakar ama biraz yoksunluk sendromu diyebiliriz buna
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Açıkçası artık herhangi bir yerde kadın görünce kafamı başka yöne çeviriyorum veya başımı öne eğip bakmıyorum. Bunun sebebi bazı hemcinslerimin yapmış olduğu hatalardan benim de sorumlu tutulmam. Yani tamam siz de haklısınız en basitinden bir kıyafet bile giyseniz bazı erkekler sizi resmen göz hapsine alıyor ama bunu hepsi değil bazıları yapıyor. Sürekli şunu görüyorum " tüm erkekler , erkeklerin hepsi , bütün erkekler vs." böyle genellemeler hoş değil. Her erkek de tayt giyenlere öyle bakmıyor. Birkaç gözü dünya görmemiş baktı diye böyle şeyler söylemeyin artık.
@Strong_Warrior Tuzağa falan düştüğüm yok. İsteyen saldırabilir. Bakarım. Onlar öyle söylüyor diye öyle olsaydı bu sitede günde 1 milyon kere beddua ediliyor :D Bırak ne derse desinler.
Bazı taytlar iç gösteriyor. Birde taytlar genelde hatları çok gösterir doğal olarak istemsizde olsa baktırıyor yani. En masum erkek bile bakar. Bakmayan da zaten bir tuhaflık vardır :)
Makyajınız kullandığınız için bakmıyorum normalde Ama dediğin zamanlar da daha normal olduğunuzdan sağlık açısından insan bakıyor Merhaba diye insanlığına (yüzüne)