Gecen gun tayt giymistim ustumde crop vardi. Eve gidiyordum genclerde karsidan geliyordu biri orama bakarak o neydi lan dedi digeride sakin ol dedi gulerek.
Erkekler gri esofman giyinince biz laf atiyormuyuz ne bu?
Gecen gun tayt giymistim ustumde crop vardi. Eve gidiyordum genclerde karsidan geliyordu biri orama bakarak o neydi lan dedi digeride sakin ol dedi gulerek.
Erkekler gri esofman giyinince biz laf atiyormuyuz ne bu?
Bunun suçun onlara yıkmak biraz yanlış onlar abaza olmak istemedi erkeklerin hiçbiri abaza olmak istemez toplumun dayatması kadınlara izole bir hayat yaşamaları hiç sevgilileri olmamaları haftada bir sevgili değiştiren bir kız bunu nasıl anlasın adamın verdiği tepki tabii ki yanlış. Herkes rahatsız etmeyecek derecede bakabilir bence
Görgüsüz olanlara denk gelmişsin. Ama iddialı şeyler giyebilmek bu ve daha ağır şeyleri tolere edebilmekten geçiyor. Daha ağır şeyleri de içlerinden geçirirler hatta laf olarak atabilirler
Cevap
25Cevap
Biz ne kadına ne de tayta bakıyoruz.. Biz içindeki popiş ve *ma bakıyoruz.. Göstermeyi seviyorsunuz.
Tayt giyen kadın veya kız cropda giyince çok seksi oluyo kadın milleti azdırıcı yani erkeklerde kadınlar baksın diye esofmsn giyer
Fizik taytı taşıyorsa hoşumuza gidiyorsa bakarız ama rahatsızlık verecek belli edecek şekilde yapmak da çok ayıp. Görmemişlik yani.
Sen de laf at gri eşofman giyene. Bence kadınlar da laf atmalı artık :D
popon bakmışlardır. popon ortada giyinirken dikkat çekeceğinden haberin yok muydu
Abazalıktan. Gri eşofman giyince de evet bazıları sadece bakıyor. Laf atan yok da
Ahh çok hoş bir manzara olmalı. Açıkcası merak ettim camelotu
Süzüyor işte ilkkez gördüklerinden değil 🍑 belirgin ya
İsterse çıplak gezsin bakmam ama bol şeyler giyen bi kızsa waoww tarza bak derim yani
Pek alışkın değiller bizimkiler yapacak bir şey yok alıştıra alıştıra giyin
Şu tayt giyenler direkt tam o. ru. pu tam kasşar ellerinde olsa onuda giymeyecekler
Siz sakin ol diyeni hatırlayınız.
Kiciniz basiniz ortada diye
Kalcan çok iyi denekki
popişin güzeldir belki
Her yerin belli oluyo abaza çok hsbsb
Kabarık oluyor manzara izlenir bu sebeple
biri atmıştı bana ya gri eşofmanlıyken:)
Kalça vs belli olunca dikkat çekiyor olabilir
Götü güzel gösteriyor kank napalım
Ortadoğu'da yaşıyorsun.
Çıplak gibi oluyor cünkü
E dikkat cekiyo hatlarin belli niye bakmasinlar
Sende at tutan mi var 😂
O kadar dolgun ve tombulmu
aşamadık bir türlü
canımız çekiyor bro
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?