Kadın kıyafeti giyen kadınsı olmayı seven ve kadınlığa, kadına saygı duyan, içinde kadınsı duygu taşıyan erkekler hakkinda neler düşünürsünüz ve arkadaş, dost olarak kız kızaymış gibi konuşup kabul edermisiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
tarafını seçsin acilen, kadınsı davranan erkek yok çevremde, olmasın da. Olsaydı ya kadın ol ya da erkek gibi erkek ol derim. Öyle ne istediğini bilmeyen biri olarak yaşamını sürdürmesin. Tabii ki, yine söylüyorum, herkesin kendi hayatı. Bana bi zararı yok, olamaz da. İstediğiyle istediği gibi dost olsun ama bana uzak olsun, bana ters
Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol demişler erkek erkek gibi olmalı kadında kadın gibi eğer böyle şeylere meylettiyse hormonal bozukluk yasiyordur gay olmuştur bunun bir çok sebebi var yediği içtiği gıdaların kadınlık hormonunu yukseltmesi veya sürekli kadınların olduğu ortamlarda yetişmesi davranışların piskolojik meyli artırması vs sonucu hormonal denge bozulur ve eşcinsellik meydana gelir sanıldığının aksine asla doğuştan gelmez bu konuda araştırmalarda var o yüzden bir piskoloğa doktora gitmeli hormonal dengeyi bozan şeylerden uzak durmalıdır Bakış açım ne diye sorsan doktorum hastasına baktığı gibi derim
Sitenin abaza erkekleri buna bile yvşar hatta bence senim erkek olduğunu anlamadan önce hepsi 🤤 böyle olmuştur pembeli yap hesabını at bak nasıl yvşıycaklar of yavrum be düştüm flan filan😂😂😂😂QJQJQKKAKSJDJSJSJDJDJDJ
kıyafetin cinsiyeti yoktur, isteyen istediğini giyer. size de çok yakışmış,
Cevap
14Cevap
Cinsiyet değiştirmesine saygı duyarım ama diğer türlü erkek vücudunda kadin kiyafeti olmuyo ya
elbiseler kötü , ondandır
Escinsel misin? (Bu arada bu yaptığın hastalık, arastirabilirsin)
utanmasa kendisini yiycek
@Banlandırıldık niye yaa
Akıl dağıtılırken bunlar kesin avm tuvaletinde mahsur kalmışlar erkeklerin yüz karaları gitsin onundeki fazlalığı kestirsin bari tam kadın olsun madem erkeklikten bakmışlar dimi yani sen üzerine alınma ama😂😂
Cinsiyet kavramının sadece anatomik olduğuna inanıyorum. Ruhların cinsiyeti olmaz. Erkek bedeni vardir ve kadın bedeni vardir. Ruhun erkeği dişisi olmaz
saygı duyarım. herkesin zevki görüşü kendisine bana bir şey söylemek düşmez.
Bu ne abi tamam saygım var ama erkeklere kadın kıyafeti hiç gitmiyor zaten neden gitsin adı üstünde KADIN KIYAFETİ
Kardesim bu nasıl bir kafa yapısı pantolon erkek kıyafeti mi?
İğrençlik bu Allah kadına benzeyen erkeğe de erkeğe benzeyen kadına da lanet etti.
Gay ve CD ör ile ilgili problemim, onların normal arkadaş olamamaları. İlla ki bir noktada yavşıyorlar bana. Bu nedenle yanaşmıyorum uzun zamandır.
Benden uzak olmaları gerektiğini düşünüyorum 😬
İç çamaşırların iadesi olmuyor
Acilen psikoloğa görünmesi gerekir..
sana baya yakismis birazda gobek olsa
kadin gibi olurdun
Ben yakıştığını dusunuyoom
Bence çok güzel
Iğrenç
Travesti
😘🌺💕
bune be
tedavi olsun