Şimdi hayır var hayır var bazı hayırlar var hiç hayır gibi durmuyor daha çok test gibi... Ama bunlar dışında net bir hayırdan anlamıyorsa bir kaç farklı dilde hayır denilerek durum güçlendirebilir ama hala olmuyor mu?
Evet abilerim ablalarım resimde görmüş olduğunuz merdane her türlü durumu çözebilir ve kullanıldığı takdirde beyine kan gönderebilir yalnızca 99 TL evet yanlış duymadınız yalnızca 99 tl ahahaha
Ben bunu yetiştirilme tarzına bağlıyorum. Ailesinde hayır cevabının ne demek olduğunu öğrenmiyor insanlar, annesinden babasından hayırı duymuyor. Yeri geliyor annesinin babasına hayır diyemediğini görüyor.
Gerek toplum, gerek filmler diziler de bunu yansıtıyor, hep bir üstün erkek imajı çiziliyor, ısrarcı, kovalayan, zorlayarak da olsa evet cevabını alan erkeklerle dolu olan beyaz perde de sağolsun gözlerini boyuyor.
İşin acı yanı kadın milletinin de bir kısmı, bu hayır kelimesini hakikaten biraz evet de diyebilirim iması ile diyor.
Bunların hepsi birleşince hayır kelimesi bunun için anlam ifade etmiyor. Bana hayır demez, naz yapıyor diyor.
Adam o kadar saplantılı ki bu fikre, hayırı anlamadığı gibi, gerçekten hayır olduğunu anladığında da yüz verdi, umut verdi, benimle oynadı diyerek utanmadan bir de gurur yapıyor, kırıp döküyor, zarar veriyor.
Ben öyle bir "hayır" diyorum ki hayırdan başka bir anlama çekemiyorlar 😄 Bazen kendilerine bir cevap olarak kabul etmiyorlar bunu. Hani istiyor ama biraz zoru oynamak istiyor sanırım diye düşünüyorlar galiba. Ama aslında hayır sadece hayırdır. Bunun naz yapmakla ya da ağırdan almakla bir ilgisi yok. Israrla evet cevabını almaya çalışmaları inanılmaz rahatsız edici geliyor bana. Kabullenmek lazım çok fazla uzatmaya gerek yok.
Çünkü onlara göre hiç bir kadın onları reddedemez 🤣🤣 çünkü onlara göre hiç bir erkek onlardan iyi değil. Yani muhtişimler bi taneler eşsizler 🤣🤣 o yüzden hayırı kabul etmezler yiğitliği b. k sürdürmemek için kafa otomatikman onu “daha çok ısrar et” olarak algılar. Sonuç kadın cinayetleri 😢😢 şaka maka ama bu hastalıklı kafalar bizim ölümümüze sebep oluyor iştw
Sürekli evet bekliyorlar herhalde bilmiyorum buna nasıl cevap verebilirim ama bazen bir şey hayırsa hayırdır yani yoksa yoktur😂 dikkat ediyorum da aslında böyle soruları cevaplarken erkekler küçük bebeklerde farklı tür yok deyince yoku bilmiyorlar
kadınların pek çoğu da bu konuda net olmayınca , sonuç bu oluyor. ha ben bana hayır diyen kadının peşinden gitmem bir daha asla o yine ayrı.. burada ülkemizde naz hayırı da var.. yok değil.. tabi durması gereken noktayı bilmeyen kekolarımız da hayli çok maalesef
Bazı hayırlar naz gibi algılanabilir ama bu ilişki de belirli bir dereceye evrilmiş ise ama mesala konuşmak istedim hayır dedi bu hayırdır işte naz olamaz imkansız
Naz olarak algılama da umut kırıntılarından çıkış ararım kendime çok istediğim için. Keskin, sert ve belki kırıcı olmak üzücü olsa da biz erkekler için yine de istemediğinizi belli etmenin en iyi yolu bence sizin için.
Ama ileride kararınız değişir, yüreğiniz ısınırsa bu durum pişmanlık da yaratabilir.
Hayır cevabınız hiç sami değilde ondan "hayır" o işte bir "hayır" olacağını sanıyo belki bazılarmız, bu kelimeyi söylemek yerine şeffaf olup güzel bir açıklama yapmak daha etkileyici olur ve yapılan güzel açıklama karşı tarafın daha iyi hissetmesine yardımcı olur zannımca, ama karşı taraf bunu da anlamıyosa vur çantayı kafasına 😂
cunku kizlar hayatlarindaki butun ayirlari kabul eder de o yuzden... en bariz örnek ; bütün kizlar evlenmek istedigi yaştan önce evlenir bunu sor istersen 🙂 tahsilini babam kabul etmiyor der benden daha beteriyle evlenir... maddiyatini dayim kabul etmiyor der ben den daha fakiriyle evlenir... daha ezip tozmak isyiyorum der 3-5 sene... 1 sene sonra evlenigjni gorursun bunlarj asamis biri olarak sohluyorum... kizlarin hayirlari bi dusunehim demektir
Sanıyorlar ki dünya onların etrafında dönüyor, onlara hayır cevabını anca naz yapmak için veririz, aslında istemem yan cebime koy hesabı yapıyoruzdur falan. Onların kafa bu. İşte egolular. Biz gerçekten istemediğimiz için de hayır diyebiliriz. Belki de anlamak işlerine gelmiyordur 🤓
:) hayır cevabını naz olarak algilamiyorum aslında birinden hoslandigimi söylediğim zaman eğer hayır diyorsa ilkten vaz geçiyorum daha sonra ulan diyorum senin sevgin bu kadar mı bir hayır dedi diye pes ediyorsun. Kalbini kazanmaya ugrassana. Bu yüzden
Hayır cevabı ile alakalı kestirme cevaplar veriliyorsa bu karşının naz yaptığını düşünmesine neden olabilir ama nedeniyle birlikte karşıya belirtildiği zaman gerçekten istenmeme ve ret durumunu ortaya çıkartır.
Halbu ki bu konu teklif ile alakalı bir durumsa karşı cinsten hayır cevabını alabileceğini tahmin ederek teklifinde bulunulmalı ki sonucunda üzücü bir durum ya da hayal kırıklığı yaşanmasın.
Sosi kıza gidiyorsun ilgini belli ediyorsunilgi gösteriyor gibi oluyor. Sonra yakınlaşmaya çalışıyorsun açılıyorsun olumsuz cevap alıyorsun çekiyorum kendimi vay hemen vaz geçti işte falan 🤦♂️ Ya hep mi ruh hastaları denk gelir nasıl kısmetli bir insanım 🤦♂️
evet yani.. adama evliyim diyorum olsun arkadaş olalım diyor. ne işin var burada o zaman diyorlar bunun açılımıda biz ne istersek yapacaksın herhalde.. ben herşeye evetmi diyeyim şunlara bak. birde at hırsızları var hiçbir kız reelde kabul etmemiş bunun gibileri her güzel gördüğü kıza yapışıyorlar.. biz nazlı değiliz seçiciyiz bırakın sevdiğimizi seçelim o kadar aklımız var
Bazı erkekler kadını köle olarak gördüğü için , kadın her zaman her şeye hayır demeli istemediği her şeye hayır diyebilir şiddetle cinayetle doveek kırarak olmuyor kadında bir can 🙄🙄 kusura bakma gaza geldim birazcık. 😂🖐️😅
hayır cevabı için gerekli karaktere sahip olmadıklarından ve eğitilemez oluşları da cabası. işi olduruncaya kadar zorlama tacizlerine buldukları kulp işte. tabii bir de kendilerine biçilen rolü sahiplenen g*ri zekalı kadınları unutmamak lazım.
Hayır derken kullandığı jest ve mimikler belli eder naz mı jazz mı anlarım ve ona göre tepki veririm. Naz ise uğraşırım yok ciddi ise tamam der bırakırım
hayır cevabını kabul etmez çünkü beyin kitlendi, mantık yok sadece varış noktası var. odak noktası o, ona kitlenmiş, ona kanalize olmuş. kalp kanı pompalıyor ama nereye? ne zaman?
Bazı aklı evvel kadınlar "ayh dur ağırdan alayımda hemen atladı demesinler" diyerek hem hayır diyor hemde açık kapı bırakıyorlar ceremesini de diğer kadınlar çekiyor
Bir kadın omuru boyunca neyaparsa yapısın kocasının hakını odeyemez Resulullah svs soyle dediler birgun benim yanima bir kız geldi ben evlenmek istiyorum amma ben onun hakkını nasıl oderim Resululah svs buyurudu kocanın ayanın altını yalasan bile her istediyini yapsan bile omrunboyunca onun hakkını odeyemesin
Orasını bilemem ama bana net olacak bi insan eveleyip gevelemek yok evet ya da hayır sonuçta ciddi bi konu için onayını alıyoruz nazla alakası yok ağızdan çıkan söze bakarım ben
Her erkeğin kafasındı bir tahda eksik olduğu için erkeklere hayır deyince nazlanıyoruz sanıyor 🤦♀️😆 Erkeklerin bizim anlattığımız basit olan şeyleri bile anlayamamasi ya da yanlış anlamasının sebebi bu 😅😅😅
Ooo kalbim kırıldı lan :D hem insanları tiplerine göre yargıladığımı düşünüyorsun bunu kötü buluyorsun hemde kendin mi tipe göre yargılıyorsun şu an? 🤒 “yolda görürsem yolumu değiştiririm” falan cıx cıx cıx