Genelleme yapmak istemem ama bu çok sık karşılaştığım bir durum. Bir şeye "hayır" demek neden utangaç kabul ediliyor, bunu istemiyorum demek hayır demek yanlış mı?
“Hadi hadi naz yapma” diyen bile var. Naz ne! Ne nazı?

Genelleme yapmak istemem ama bu çok sık karşılaştığım bir durum. Bir şeye "hayır" demek neden utangaç kabul ediliyor, bunu istemiyorum demek hayır demek yanlış mı?
“Hadi hadi naz yapma” diyen bile var. Naz ne! Ne nazı?

Yüzlerce hemcinsimin batıl inancı şudur ki, """Bir kadın hayır diyerek karşısındaki erkeği deniyor. Kendisine ne kadar önem verdiğini ölçmek için. Evet demesi için ısrarcı olman gerekiyor."""" Pratikteki karşılığı nedir, ne değildir bilemem ama bu tavır, yüzsüzlüğü realize edip meşrulaştırmaktan başka bir anlam taşımıyor benim gözümde.
Seni beğenen bir kadın, ilk seferde kabul eder seni. Beşinci seferde kabul ediyorsa bunun arkasında sevgi, hoşlantı ya da beğeni değil başka şeyler atarım.
Çünkü alışmışlar kızlar naz yapar lafına yani bu kolay geldiği için de direk naz yapma diyorlar.. bir kız hayır diyorsa hayırdır o naz ile ilgisi yoktur. ama bazen de Bazı durumlarda, insanlar isteklerin veya ifadelerin ötesinde anlamlar atfederler. Bu durumda, "Hayır" cevabı basit bir reddetme olarak algılanmak yerine, daha derin anlamlar veya duygular arıyor da olabilirler ama o kadar derin düşüneceklerini sanmam basit düşündükleri için de kadın hep ister algısı var bazılarında..
Teşekkür ederim <3
Rica ederim 🙂 💙
Hiç öyle düşünmedim, hayır cevabını hep "hayır" olarak kabul ettim. Bu yanlış algı sanırım egosu yüksek, bir kadın tarafından reddedilebileceğini kabul edemeyen erkeklerde var. Yatakta bile, kadın "hayır, istemiyorum, dur" dedikten sonrası tecavüz sayılır, nazlanma nedir?
Çok saçma 😅
Birde korktun mu diyorlar
Birdeeee konuşmak istemeyince egoist diyorlar 😂😂😂
Komik.
Herbir şeyde sebep ararlar bazı şeylerin sebebsiz olduğunu anlamazlar. Bunu ekleyeyim 😂
Rica ederim balım 😘❤️❤️
Cevap
7Cevap
Kadınların azımsanmayacak kadar çoğu, "hayır" dediğinde aslında erkeğin ısrar etmesini istiyor.
Sen eğer gerçekten "hayır" dediğin zaman "hayır" demek istiyorsan, büyük ihtimalle istisna sayılabilirsin ve bu da hayatın biraz zor geçecek bu bakımdan demektir.
Nerden yolumuzu bulsak kafasındlaar 😅 atasözlerini de ona göre uydurmuşlar zaten kız evi naz eviymiş falan filan.. Yaa insan sevdiğine naz yapar da sen kimsin sana naz yapim
havalanma na için öyle yapanlarda var ama o belli olur bazı erkekler anlayamıyor olabilr sizinde anlamdıgınz çok şey var :D
Hayır demek evet dermiş gibi düşünüyorlar işte. 😃
Çünkü kadın hayır derse evet demek istiyor diye bir inanış oluşmuş
Cahiller böyle düşünür.
Evet cevabı da naz yapmaktır.
Erkek evi naz evi
Çok saçma.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?