İkimiz de üniversiteye başladık. Okul grubundan bir kıza yazdım selam diye ama kız sonradan cevap vermedi niye bilmiyorum.Konuşmalar da bunlar. Aslında iyi konuşuyorduk, kız ilgili değil miydi sizce? Neden böyle oldu bilmiyorim. Sabah emoji attı ben de akşam oyun oynamayı sever misin diye sordum ama birden cevap vermeyi kesti o zamandan beri. Acaba oyun oynamayı sever misin derken bildiğimiz oyunu sorduğumu anlamadı mı? Ama bir şey yazardı illaki demi ne anlasa bile? Pazartesi okullar açılıyor. Yarın dönüyorum üninin oraya. Sizce kıza napıyosun diye yazayım mı?
Acil cevap lütfen son mesaja cevap vermeyen kıza napıyosun diye yazayım mı?
Bu nasıl bir konuşma tarzı abicim. Direkt kızın gözünde arada mesajlaşılacak "arkadaş" durumuna sokmuşsun kendini. Erkek adamsın biraz ağır ol ya o randomlar ne öyle.
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
kız niye rondom atıyor? ayrıca eğlenceli konuşmayıp sürekli sadece cümle yazsam bu sefer de kızı sarmayacak. Rondom atan kıza rondom atılır abi yoksa o kız kendini kasıyor emin ol.
Böyle konuşarak eğlenceli olmuyorsun, şamar oğlanı gibi gözüküyorsun kızın gözünde. Alelade sıradan birisi. Kız seninlede hiç ilgilenmemiş zaten sen sormuşsun o cevaplamış o hiçbişey sormamış seni hiç merak etmemiş demek ki hoşlanmamış. Random atması samimi olduğu anlamına gelmiyor bu arada. Her böyle konuşanı her random atanı "bu bana ilgi duyuyor" diye bakarsan çooooook üzülürsün çoook.
Bugün okul grubundan 2. Dönem sınıf listemi atıp olan var mı diye sordum. Aynı sınıfta olmadığım kızın biri oradan ismimi görmüş sanırım çünkü bugün 1 saat önce listeyi atmıştım ondan az zaman sonra instagramdan takip etti. Ben de kabul ettim tabii. Pazartesi de okullar açılıyor. Sence kıza bugün yazayım mı yoksa ne yapayım? Şimdi yazarsam daha etkili olmaz mı çünkü istek attı gördüm ve yazıyorum o yüzden.
Yanlis anlamis olabilir bence. Belki seni sapik falan sandi. Durumu düzelt ve bir kac oyun söyle ona oynadigin seyleri Ama sonra da fazla spam atma , ilgisi kacabilir
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
durumu düzelt birkaç oyunu söyle diyorsun ama 20 gün geçti aradan :D son yazışmamız 29 ocak. Kendisi sabah emoji bırakmıştı ve ben de akşam oyun oynamayı sever misin diye sormuştum. Cevap gelmeyince hiç yazmadım. Sence yazayım mı napıyosun diye?
Hmm zor bir durum... Ilgisi olsaydi yazardi diye düsünüyorum ^^ ya da direkt ol ve benle yazmak istermisin diye de sorabilirsin net bir cevap alman icin. Yine görüldü atarsa ozaman sohbeti sil ve boş ver o kizi :D Mal degilsin sonucta