Kavga konusu olmayacak şeyler için bile kavga çıkarıyor. Karşılık verince suçu üstüme yıkıyor vermeyince yine ben suçlu oluyorum?

2 yıldır beraberiz ve gerçekten karı koca gibiyiz. Birbirimizden hiçbir şey saklamayız her şeyimizi biliriz ve kavga etmediğimiz zamanlarda mükemmel bir ilişkimiz var. Beni sevdiğinden çok eminim ve bu yüzden bu davranışları bana artık aşırı gelmeye başladı ve şüpheye kapılmama neden oluyor. Artık bana tahammül edemediğini hissediyorum çünkü kavga konusu bile olmayacak saçma sapan şeyler yüzünden kavga çıkarıyor. Normalde beraber kalabiliyorduk aynı evde kuzenim oluyor kendisi ama şu an ikimiz de farklı şehirlerdeyiz 6 aydır. O çalışıyor bense babamın yanında okuyorum. Yaza beraber yaşamayı düşünüyoruz ama bu saçma sapan kavgalardan dolayı artık aklımda milyonlarca soru işareti oluştu. Bana tahammül edemiyor kavgalar çıkarıyor en basitinden bugün kız arkadaşımla dışarıda biraz yürüyüş yapacağımızı söyledim ve normalde ne giydiğime kadar her şeyi detayı detayına soran adam bugün hiç beklemediğim bir şekilde ne yaparsan yap seninle uğraşamam bana bir şey söyleme dedi. Dayanamadım patladım ben de yeter artık ne biçim davranıyorsun sen diye ve yeniden suçlu ben oldum. Kasten kavga çıkarıp aslında kız arkadaşımla değil de bir erkekle çıkacağımı ima etmeye başladı bunun gibi bir sürü kötü şey yazıp bir de gerçekmiş gibi yazıklar olsun sana falan dedi. Ne yapmaya çalışıyor gerçekten anlamıyorum. Beni gerçekten sevdiğini bilmesem bu kadar koymaz asla umrumda da olmaz ama değer verdiğim ve bana değer verdiğini bildiğim bir insanın böyle davranmasını anlayamıyorum. Ailesi beni sevmemeye başladı bizi öğrendikten sonra istemediler yine de her şeye rağmen yanımda durdu beni korudu kolladı savundu. Arkamdan iftiralar atıldı hep arkamda durdu. Her zaman her eksiğimde hep o doldurdu yerini. Ve şu an birkaç gündür bu şekilde davranmasını artık ne kaldırabiliyorum ne de böyle bir ilişkiye devam etmek istiyorum. Ama her ne kadar istemesem de hiçbir zaman kopamıyorum. Ne düşünüyorsunuz?
Kavga konusu olmayacak şeyler için bile kavga çıkarıyor. Karşılık verince suçu üstüme yıkıyor vermeyince yine ben suçlu oluyorum?
Cevapla