Ona kırıcı şeyler söyledim bitirirken benle oynadığını başka kıza böyle yapmamasını söylemiştim çok zoruna gitmiş. Ben belki her şeyi siler aşktan korkmam dönerim diye düşünürken bu sözlerden sonra dönemem dedi...
Lutfen yardım :(
Lutfen yardım :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İşin Zor kırılmış belli ki belki zaman alır ama seviyor ise affeder..
Pes etme derim çabala kalbini tamir etmek için.
Umarım düzelir.
Çok seviyor bundan eminim ben de öyle.. Ama çok gururlu biri bir süre yalnız kalmak istiyorum dedi. Geri döneceğine söz verirsen beklerim dedim bekleme dedi...
🙊🙊🙊
Pes etmemeli miyim yine de sizce?
Bence etme ama kesin bir şey diyemem
Bir zamanlar biri de benim kalbimi böyle kırmıştı. O kadar ağırıma gitti ki. Kalbimi tamir etmesi gerekirken daha beter etti.
Ya.. Ama ben tamir etmek istiyorum aşağıda kıza yazdığım şeyleri okuyabilir misin acaba?
Aynı şeyleri söylerim ben de. Beklemen gerek. O sana bekleme demiş olabilir. Ama o anlık şeyle demiştir onu.
Dediğim şeyler çok mu ağır cidden? Dün gece bana beni sevdiğim kadın öldürdü o sözlerle dedi...
O kadar kırıcı ki emin ol.
Peki bir süre yalnız mı bırakayım bana lütfen yol gösterebilir misin
Üzerine gitme derim sana. Ama çok da uzaklaşma. Bir süre kendi halinde bırak. Zamana ihtiyacı var.
Çok pişmanım çok da seviyorum kanka off...
Eee son pişmanlık fayda etmez dememişler boşuna. Olmuşla ölmüşe çare yoktur derler. Bekleyeceksin başka çaren yok.
Ama aşkta gurur olmaz ki
Olurr olurr. Öyle de olur ki. Kim demiş olmaz diye.
Ben dedim 😂
Çok sevdiğim bir şiir var orada diyor ki ve gurur kaybedenlerin acizlerin maskesiymiş sevgi dolu yüreklerin gurur olmazmış. Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım...
Seksle karıştırmayın 😂 seksin gururu olmaz.
Simdi bu ne alaka yaa 😂😂😂
Ask diyoruz sen ne diyosun
O alâka işte 😂
Aşkta gurur olmaz dedin. Ben de onda olur bunda olmaz dedim. Hepsi bu.
O meseleyle pek alakam yoktur ben temiz bir kızım 😅
Ben de temiz bir çocuğum 😂
Pek öyle gelmedi 😂
Öyle öyle bakirim. 😊
Umarım evleneceğin kıza saklarsın 😊
İnşallah öyle istiyorum ben de 😊