AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
150Cevap
Kahve ile başlar, çıplak içilen keyif sigaraları ile biter.. Yolun sonu başından belli.. İçindeki tutku geri alevlenmiş. her şey senin elinde.
Çok görüşmek istiyorsan kocanla birlikte görüş. Kocan izin vermiyorsa kocam izin vermiyor kusura bakma yaz
Evli kadının eski sevgiliyle ne işi var?
Aldatma olurmuymuş lafa bak sen zaten aldatacaksın belli. Kendine ağzına göre konuşacak yandaş arama.
İşte olay budur. Saygıyla eğiliyorum
Eşine sor bakalım, razıysa aldatma olmaz çünkü haberi var, rızası var..
Aksini bilemem..
#Vesselam
Eşin eski sevgilisi ile oturup kahve içmesine nasıl yaklaşırdın?
Eşini düşünerek hareket et.
Tek değilsin eşin var!!
Normalde sayılmaz, ama eski flörtün amacı nedir neden ısrar ediyor. Seni aldatmaya götürebilir bu riskli
Vicdan rahat değilse buluşma pişman olursun içinde birşeyler kalmış ki gidiyorsun hataya düşebilirsiniz bence gitme onunda niyeti iyi değil bence
o bir defa olursa 5 defa. aldatma sayılır o da. yapma sakın o hatayı yapmaa. kocanın günahına girme. kocan eski sevgilisi ile görüşse hoşuna gidermi
İçebilirsin. Aldatma sayilmaz aldatmaya ilk adim olabilir o yüzden eşini seviyorsan hemen blockla
Olursun. Eşinden o kadar memnunsan neden eski sevgilinle buluşma gereği duydunki?
Yok abla sen evine git kahveye daha kolaylık olsun ne aldatması ya şaka gibi
Mantık evliliği neden mantıklı değildir buyrun cevabı.
Ne olursa olsun gitmemelisin yanlış bir şey. Bir defa ile de biten bir şey olmayacağı da çok belli.
Yanlış yaparsın kabul etmekle eşine haksızlık yapmış olursun
Eve cağır, evde için kahvenizi. Bir kereden bişey olmaz. Geçmişte yaşananları unutmamış, unutmamışsın.
Eşine de söyle birlikte için üçünüz kötü bir niyetimiz yok de anlar seni heralde
Saçmalama ne aldatması onunla çocuk da yapman lazım aldatmaya girmesi için 🤣 nasıl bir akıl zihniyet taşıyorsun anlam veremiyorum acil beynin için doktordan randevu al
Bence mesajlasmayi kes gorusmeyi aklindan bile gecirme
26 yıllık küfürbazım,
Nasıl bir küfür edeceğimi şaşırdım.
Allah islah etsin.
Sayılır eğer öyle bir şey yaparsan eşinize ve kendinize saygınız yoktur
Ama işte sadece kahve ile mi kalacak ileriye de gidebilir başta yok demek mantıklı
Con yanlış. Evlisin artik. Sevgilin olgunsa kabul etsin bu durumu ve rahatsız etmesin. A
İleri gider başka şeylerde isteyebilir uyanık ol kullandırtma kendini
Eskiyi unut. Evlisin artik. Az tolerans buyuk hatalar getirir.
Hayır engelle geç. Aldatma ve boşanma sayarım bunu.
saçmalama evlisin tabi aldatmış olursun yapma bunu kocana yazık ya
Ne konuşacaksınız? Eşine bir söyle bakalım ne diyecek
O iti engelle
Bir daha iletişim kurma
Bok da yeme
Evliliğini mundar etme
Empati yap aynısını kocan yapsa tepkisiz mi kalırsın bunu düşün ona göre hareket et
Senin onunla irtibata gecmen bile yanlış, ahhh bu kadınlar neden bu kadar hain ruhunuz var
Duyguların var mı hala
Sırf efendi olduğundan kocan çekici gelmiyor mu
Bence ikna et bir kez birlikte olun ve asla bir daha görüşmemek üzere ayrılın
Görüşürsen her şey daha kolay olur aklına ne gelirse.!
Bir kahveyle başlar aldatmaya kadar gider uzak dur akıllı ol
Neden " ben artık evliyim seninle görüşemem " demedin?
şöyle düşün. kocan dudyğu zaman normal karşılarsa zaten sorun yoktur. karşılamayacağını bilyiorsa yanılş birşeydir. bunun sadece kahve ıvır zıvır detayı olamaz.
Olursun tabi her neticede o eski sevgilin ve kocanın haberi olmayacak. Öğrendiğini düşün?
Evet aldatmış sayılırsın çünkü arkadaşın değil eski sevgilin eşini düşün hiç kimse böyle bir kötülüğü haketmez lütfen böyle bişey yapma mantığınla hareket et sen evlisin
Kahveden sonra soluğu yatakta alırsınız. Aldat kocanı bence.
Kocan aynısını sana yapsa nasıl olurdi hic düşündün mu? Biz kadınlar da hata yapabiliriz evet ama erkekler yaptığı zaman hep erkekleri suçlu tutarız neden hiç erkeklerin gözünden baktın mi bu olaya
Yani aldatma olmaz ama aldatmaya meyillenmek gibi bir mevzu oluşturabilir.
Tehlikeli değil ama sakıncalı (bence)
Böyle kadınların şerrinden Allah'a sığınırım. Ne eski sevgilisi ya evlenmişsin bir defa ne kadar basit gideyim konuşayım kahve içeyim yemek yiyelim hiçte yakışık değil. Sahiplik, ait olma, sadık olma duygularına sadakat gösterelim.
Hukuken evli kadinin esinin haberi olmadan erkek arkdsiyla bi kahve icmesi aldatma sayılır... yasadim cunku😅😅tikkatli ol derim
Arkasi gelir şu an onunla. konusman bile aldatmak sayılır yanlış yapma bence eski. eskide. kalmistir boş ver
Eğer evli oldugunuzu ve sizi rahatsiz etmemesini soyleyecekseniz gidiniz. Ama niyet bundan daha ilerisiyse, hazir gitmisken bir avukatla görusup eve dönün derim.
En iyi yorumdur bu🤌
eşine haber vererek buluşursan sayılmaz ama habersiz buluşursan sayılır
Yok be canım hatta git yat istediğini yap ne olacak.
len gelde bi posta atıyım demek istiyo safmısın sen?
Sevgili arkadaşım bunda sakınca yok ama eşine haber vererek gitsen en azından haberi olmalı ama kesinlikle aldatmaya girmez.
çok anlayışlı merhametli beyefendi kocana eski sevgilince kahve içmek istediğini söylersen aldatmış olmazsın
2 sene de idare et işte artık Sen Başaracaksın birisin
Yani bence gerek yok aldatma diyemeyiz sizin ne niyetle gittiğinize bağlı..
böyle tipler şantaj yapar konuşma görüşme uzak dur evliliğinin tehlikeye girmesini istemiyorsan
Bir kez gorucen bu ikinci üçüncü olacak sonra da yatacaksin onla gelecen buraya soru yazcan kocami aldattim diye aglican sizlancan bari efendi durust adamlara bunu yapmayin
olursun. içmeyiver ayrıca eski sevgilinle neden hala iletişimdesin ki
Sen o kahveye git. Kendini yatakta bulmazsan ben seks yapmayı bırakcam :)
2. Sorun Elimi aldattım ama vıcdan azabı çekıyorum. Soylemelimiyim dıye sorarsın burada
Zaten istediği de o
Yanı takandan burdan destek beklıyor. 2-3 kişi git bişey olma desin, 100 kişi gitme desin gider bu
Yok ya nie sayilsin bir kahvenin kırk yıl hatırı vardir
Zedelrsin gerek yok hem artik evlisn bidefa ne olur ki bulussam mantigi sacamliktir
Aynısını eşin yapsa ne düşündürdün ona göre davran bence gitme onunla içeceğin kahveyi ve zamanı kocana ayırıp kocanla iç?
hahha artık rahat rahat birlikte oluruz diye düşünüp yazmış
Sen bedenen aldatmasanda buluşma isteği duymak görmek istemek ve bunu eşine söylemeden yapmak düşünce yönüyle aldatmaktır