- Hafta sonu paylaştığım 2 adet " nasılım?" fotografını 'aşırı cinsel" bulup şimşek hızıyla yayından kaldıran sevgili KS bu sorumu "Süper Soru" seçmiş. . .
- Görüş yazan herkese teşekkür ederim.
Eski erkek arkadaşım bulunduğum yere geliyor, bir kahve içelim dedi kabul ettim. Yarın öğlen arası buluşacağız. Bunu eşime söylemeli miyim? (şu an ikimiz de evliyiz)
Söylemeden reddetmek en doğru davranış olurdu. Söylemez isen öğrenilir ise büyük bir yanlış anlaşılma olur ve olan senin evliliğine olur. Ben olsam eşinin yerinde davayı açarım.
kesinlikle yanlış adı üstünde bırak eski eskide kalsın ama sende kabul ettiğine göre eskiden ve hala içinizde kalan bir duygusal bağınız var demekki bu durumda kendini sorgulaman lazım…
eşinle açık ilişki yaşamıyorsanız söylemelisin.
Açık ilişki mi? Daha neler...
o zaman bundan haberi olmalı. ya da görüşmemelisiniz. eski sevgilinizle görüşmenin manası ne olabilir
Eski erkek arkadaşla düşman mı olmak gerekiyor?
düşman olun dediğimi hatırlamıyorum. şöyle düşünün eşiniz eski kız arkadaşıyla "bi kahve" içseydi nasıl karşılardınız. bana göre muhabbetiniz olmamalı.
Gördüğüm kadarıyla buradaki tüm kadınlar anlattığım duruma olumsuz baktıklarından değil de "ya kocam da yaparsa" diye bakıyorlar ve kendileri yapmayarak eşlerinin de sadakatini garantiye aldıklarını düşünüyorlar. Her iki yorumdan biri "eşin yapsa" nasıl karşılardın diyor?
yaptığının eşine nasıl hissettirebileceğini daha iyi anlaman için empati yapmanı istedim sadece. kendin yapmayarak eşinin sadakatini garantiye alamazsın. kocam yapmasa dahi ben yapmak istemezdim.
ve kocam yapsa kocam olmazdı artık.
Kadınla erkeğin ilişkilere ve yaşanmışlıklara bakışı aynı olsaydı empati yapmak işe yarayabilirdi. Kadın ve erkeğin ruh dünyası, kafa yapısı farklı dolayısıyla ben bu konuda empati yapamıyorum. Belki eski erkek arkadaşımın eşi için empati yapabilirim.
bence bakış cinsiyete göre değil kişiye göre. öyle olsaydı ikimiz farklı düşünmezdik bu konuda sanıyorum. eşime söylemeli miyim diye sorarken onay alıp içindeki sesi susturmak istiyor olabilirsin belki de.
KS den onay alıp içimdeki sesi susturmak mı? Bu toplumu oluşturan bireyleri az çok tanıyoruz. Böyle bir şeye onay vereceklerini hiç sanmıyordum öyle de oldu. Farklı ve olumlu bir tepki beklemek fazla iyimserlik olurdu.
bu tepkiyi neden beklediğini düşündün mü hiç?
Evet, toplumumuz samimiyetsizliğini biliyorum. Sözümona ahlaki değerleri için yapıyorlar bunu. Ama iki göz görmesin burada kınadıkları herşeyi kendileri yaparlar. Farklı bir toplum. Kadın - erkek dedin mi tüyleri dikilir.
hayır farklı ve olumlu tepkiyi neden bekledin? daha önce duygusal/cinsel bir şeyler yaşadığın bir insanla görüşmenin manası ne olabilir ki?
Siz evli misiniz?
hayır değilim.
Bekarlara bu durumu anlatmak zor. İşte empati burada gerekiyor )))
dinleyebilirim.
Şimdi sofraya bekleniyorum, size yazacağım.
tamamdır. afiyet olsun.
Eveeet yine ben...
hoş geldin..
Hoş buldum, ne diyordum? Evlilik.
evet.
Mesaj atabilir miyim?
benim gibi uzun süre evli olanda iki şeyden biri olur bence
Ya çiftler yüz göz olur arada saygı sevgi kalmaz, hayat zehir olur.
tabi atabilirsin.
Ya da aksine gittikçe yakınlaşırlar belki arzu azalır ama sevgi, saygı, dostluk gittikçe artar.
Benimki 2. tür
o halde neden eski erkek arkadasınızla görüşmek istiyorsunuz
Mesaj denetim atılmıyor,
açtım. şimdi gönderebilirsin.
Çünkü ben onlar arasında tercihimi uzuuun yıllar öncesinde yaptım. Kimsenin evliligime zarar verebileceğini düşünmüyorum.
Git iç bence bir şey olmaz.
böyle görüş bildiren ilk kadın oldunuz. Genelde linç yedik.
eşine de söylemek zorunda değilsin ayrıca..
Aslında söylemek istiyorum da gereksiz yere üzülmesini de istemem doğrusu.
bu erkek milletini anlamıyorum niye kadin yapinca kotu oluyor da erkek yapinca makul oluyo?
bak şöyle düşün hemcinsim, bu soruyu bir erkek sorsaydi bu kadar linç yer miydi acaba.
bence yemezdi ama biz kadinlar soz konusu olunca linç
Bu ne bee !
haklısın
Cevap
86Cevap
Evli olduğun halde eski sevgilin ile nasıl başbaşa kahve içiyorsunuz anlam veremiyorum. Bu rahatlık nereden geliyor acaba cidden yaptığınız çok yanlış bir davranış. Eşine söylersen felaket şeyler olabilir söyleyim. Üstüne teklifini kabul ettim sadece yarın buluşuyoruz demen bile daha da ortalığı karıştırabilir.
Kocan eski sevgilisiyle bir kahve icmeye gitse bunu normal karsilar miydin? Karsiliyorsan git buluş. Eşinin bu bu durumu soylesen de soylemesen de kabul edecegini sanmiyorum. Adam demez mi eski sevgilinle ne işin var diye. Evli oluo olmamasi da farketmez. Bugun baskalariyla evlenip kendi eşlerini boynuzlayan cok cift var. Niyetin bu olmasa bile bu eşin icinde, disardaki kisiler icinde bu sekilde görünür. Empati yap. Sen nasil görürdün, esin eski sevgilisiyle kahve icmeye gitse. Hatta mesajlaşsa bir de.
Modernleşme adı altında bazı şeyler çok basitleşti bu nasıl bir rahatlık cidden anlam veremiyorum konuşacak ne meseleniz olabilir ki cidden konu özür dilemek ise o an yapılabilirdi
Özellikle ikinizin de evliyken bunu yapması hiç ama hiç hoş değil hadi bırakın kendi meselenizi umuramiyorsunuz ama evli olduğunuz insanlar için açık açık ihanettir hakarettir bu resmen şöyle olayı tersinden düşünün eşiniz size bunu yapsa ne hissederdiniz diye soracağım ama bu rahatlıkla olabilir derdiniz galiba
Olabilir filan demezdim, kendi kendinize varsayımda bulunmuşsunuz.
Evet varsayımda bulundum ki eminim siz şöyle de diyeceksiniz eskiden arkadaşımdı yıllardır görüşmedik fakat siz arkadaş olma faslını geçip bir ilişki durumunda bulunmuşsunuz yani o anda arkadaşlık da biter eski sevgiliniz ile merhaba merhabanız oldu diyelim ama oturup çay kahve içmek ne kadar doğrudur bence bu olaya şöyle bakın bu durumda eşiniz böyle davransaydı siz ne tepki verirdiniz
Daha önce de "eşiniz bunu yapsa ne tepki verirdiniz?" diye soranlara yazdığımı size de yazayım. Böyle durumlarda kadınların ve erkeklerin tepkileri çok farklı. O nedenle bir erkek gibi empati yapamıyorum.
ben de onu demeye çalıştım ama arkadaş düşünce yapımı "tuhaf" bulmuş.
bunun kararini verecek olan sensin tabi, fakat sunlari düsünmeni öneririm:
1. esin eski sevgilisi ile bulusup kahve icse rahatsiz olmaz misin? (saat, gün vs önemsiz bence, önemli olan görüsmek)
2. acaba icinde hala bir umut mu var eski sevgiline karsi? iyi bir sekilde ayrilmis olsaniz dahi, ikiniz de ayri ayri yeni hayatlar kurmussunuz evlenmissiniz
ben olsam böyle bir teklifi kabul etmezdim, esime bahseder miydim bilmiyorum. onu huzursuz etmemek icin belki bahsetmezdim ama eski sevgilimi de anlasilir net bir sekilde geri cevirirdim
Sadece kahveyse gerek yok ama sence eşine ne diyeceksin eski sevgilimle kahvemi içecez oda baya geniş bir adam kabul edecek 🙂 sen bence kaşınıyosun. Eski sevgilinle geçmişte bir temasınız varsa aklında kaldıysa seni eve arabayla bırakmak niyetine gerekeni yapar bence hazır ol
Kendini kandırıyorsun. Şu yazdıklarından şunu anlıyorum
1. Eşine aşık değilsin
2. Eski sevgilisine karşı içinde duygu var
Bir insan evlendikten sonra eski sevgilisiyle ne için buluşur? Amaç ne yani? Görüp ne yapacaksın? Özlem mi gidereceksin?
Bu net aldatmadır. Ne zaman aldatma olmaz. Anca eşine söylersin böyle böyle eski sevgilim buraya geliyormuş görüşmek istedi ben de görüşelim dedim haberin olsun dersin o da tamam derse eğer bu aldatma olmaz.
Ya verecek adama bize günahmış sevapmi onu soruyor yoksa eski sevgilisiyle kahve içmek bahane sonu yatakta şahane 🙂🙂
Eski sevgilinle kahve içmeye git ama şu şekilde git kocanla birlikte git bakalım onun yanına tepkisi ne oluyor egerki suratı düşerse bilki eski sevgilinin niyeti farklıdır egerki hep birlikte sohbet edebiliyorsaniz masumane şekilde işte ortada hiçbir sorun kalmaz
Sen diğerlerinin sözüne bakma.
Bence kabul etmeden önce bi eşine danışmalıydın, ama artık geçmişte kaldı.
Eşine sor, belki izin vermez belki izin verir.
Yani eger izin vermezse de eski sevgiline ya işim çıktı dersin, ya kusura bakma, bi işim varmış onu unutmuşum dersin, ya da direk kocanın izin vermediğini söyleyip gitmezsin.
O kadar gereksiz bir iş yapıyorsun ki hiçbir mantığı yok bunun❗️
Sonra eşimi seviyorum, beni boğuyor ne yapmam gerekir diye soracaksın. İkimizinde evli olmasının hiçbir değeri yok, neden buluşacaksın bunu bir düşün. Benim için ihanet bu.
Boğuyor değil boşuyor yazdım
hic bir yorumu okumadim sen iyi niyetli modern bir kadinsin buna eminim kimse sana bu konuda hak vermez seni anlamaz ulkemizin sorunu bu zaten bu yuzden gelismiyoruz hep yerimizde sayiyoruz bulusma basini agiritma bence
Fikrimizi soruyorsun bizde söylüyoruz işte yani söyleme eşine tabi hatta gece annemler ablamlarda vs kalicam diyip geçmişi anarsiniz biraz yazık şunu şuraya yaziyorsun ya kocana yazık iğrenç millete mikrop diyorsun sen ne oluyorsun acaba yazmıyorum bile buraya..
yok canım söyleme ne gerek var yaşam senin sonuçta hem bir kahvenin kırk yıl hatrı varmış konuşursunuz eskilerden hayat kısa vur patlasın çal oynasın misali görmek lazım şu sonlu dünyayı:d
Sen iyi niyetli olabilirsin ama erkekler iyi niyetli olmaz. Kesin senle bir kez birlikte olmak istiyordur.
Ona mi takildin
Anlıyorum da onun birlikte olmak istemesiyle olmuyor o işler.
😁😁😁 güncellemete çok güldüm. Paylaşacak ortak noktanız kaldımi ki bebiş senin eşin ve onun eşi buna kırılmadan müsade veriyorsa sorun yok iç tabi.
Kardeşim bence hiç deneme şeytaninin verdiği vesveseye sakın uyma hayır de ve bidaha sakın konuşup buluşma
Bence haber versen iyi olur , başkasından duyarsa kendini anlatamazsın. yıkıma kadar gider. ( ama kalabalıkta da olsa ikiniz için sıkıntı)
Ya eski sevgilinle buluşmayı değil de eşine söyleyip söylememeyi mi dert ettin kendine şaka gibisiniz
Olaya bak yaa evli kadın eski erkek arkadaşıyla kahve içecek xD
Gerçekten çok mu yanlış
Yanlış bence, düşünsene kocan senden habersiz eski kız arkadaşıyla buluşup kahve içiyor, kıskanmaz mısın? Biraz empati.
Kadın ve erkek bu konuda empati yapamaz bence, çok farklı kafalar.
Peki sen bilirsin ben fikrimi belirttim
Hep bi kahveyle baslar.. yaşanmamislik varsa ve kocayla mutsussan esra erolla bitiyor sonu
Dana neler, yaşanmamışlık yok, kocamla mutluyum. Esra Erol boşa bekler.
Ortam istersen kalabalıktan daha çok aşiretler kadar dolu olsun sen yine de görüşemezsin uygun değil.
Aynı şeyi eşin yapmış olsa ve senin haberin olmasa ne tepki verirdin onu düşün. Ona göre kararını ver.
Siz masumca olduğunu düşünüyorsunuz. Ama eşiniz bunu hiç. Masumca karşılayamaz. Bence bu konuyu kapatın
Sonuçta arkadaşça bir kahve içilip sohbet edilecek. Bunda bir sakınca görmüyorum. Sonuçta eşini aldatmıyorsun.
Neden kahve içiyorsunuz ve onunla daha önce seks yapmış mıydın
20 yıldan fazla zaman geçmiş üzerinden ta öğrencilik zamanından arkadaşım. İstanbul'a geliyor o kadar.
Ama eski sevgilin olarak görüşeceksin onunla onunla seks yapmış mıydın ve 20 yıldır Neden hala devam ediyor arkadaştınız ne kadar süren bir ilişkiydi
eşin modern görüşlü biriyse söyle bence ama yanlış anlıcaksa söyleme
Aslımda söylemek istiyorum ve sorun yapacağını sanmıyorum. Ama kimdir, nedir diye kurcalarsa yalan söyleyemem lüzumsuz bir kıskançlığa sebep olmak istemiyorum.
Modernlik değil bu gavtlık
saatli bomba gibisiniz yapmayın la ikinizin de eşi var niye aldatıyorsunuz ki.
Ne aldatması ya, herkesin ortasında bir kahveden söz ediyorum.
elbette söyle hatta beraber gidin esk sevgilim beni kahve içmeye davet etse şüphelenirdim
bu kadar genişlik bana fazla. kocanı da çağır beraber gidin bari yuh
Sana söyleyecek sözü masa kahve içmeyi bahane etmezdi.
Hayırlısı artik
Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma 👍 sence bu durumu eşinden saklaman ne kadar doğru? Eski erkek arkadaş ile kahve içmen ne kadar doğru?
Umarım eşinle aynı kafede denk gelirsin yazıklar olsun madem böyle karakter yoksunuz evlenmeyin o zaman eşinde eski kız arkadaşı ile görüşüp dursun eve çıksınlar
Lütfen daha fazla linçlemeyin bütün yorumları beğenmekten yoruldum
Bana böyle bişey dese. Eşim tokat manyağı yapardım herhalde
Ahaha bu işin sonu söyleme bence sonrada öğrensin
Bana ters bir şey. Ve saçma ya o nasıl bir durum la.
Bence görüşmemelisin bir yerde rast gelince selam verilir ama özellikle buluşmak bence doğru değil
birde soruyor musun tabiki eşine söylemelisin ondan habersiz böyle bir şey yapman arkasından iş çevirmektir. Ayrıca cok saçma bir şey bu evli birinin eski sevgilisiyle ne işi olur
Görüşmeniz deki amaç ne? Sen ne niyetle görüşeceksin o ne niyetle geliyor?
Aynen etrafindakiler swni görüp kocana söylesinler bravo Einstein
Eski sevgiliyle buluşmak ne? Yani bence söyle adam seni bir an önce boşasın
Üzerinden 20 yıl mı geçmiş.. değişik bir duygu olur ha
Sevişirseniz söylersin şimdilik söyleme mutluluğuna mani olabilir 😀
Birde bunu normalmiş gibi anlatıyosunn 😆 Umarım kocan duyar böyle geniş birinden ayrılır.
Kesinlikle eşine söyle. Hep beraber kahve içersiniz. Eskilerden konuşursunuz.
Yazdığımdan kıskanmayacağımı mı çıkardın? Kinayeli yazmış olabileceğimi düşünmedin sanırım.
Hee soyle. Neden her gun boyle boot sorular aciyorsunuz
Allah sizin gibileri bildigi gibi yapsin ya'duklarim!!! insAllah kocan ne b*k oldugunu gorur de sana tekmeyi basar b*k suratli, tursu suratli, cirpi bacakli zurafa!
Saydığın fiziksel özelliklerin hiç biri bende yok. Bu kadar beddua iyi değil, sahibine dönebilir.
Bence söylemelisin ama karar senin kocanı en iyi sen tanıyorsun
Ne eşler var ya :D bizimki sürekli arar eder gizli kapaklı bir iş yapmam zatende yapamamda :D gölgem gibi :D
Seviyor adam ;)
@limpbizkit :D evet
Konuşman bile yanlış. Eski arkadaşına güle güle de. Ama içinde dürtüler var ise hiç affetme
Evet tabiki ve hatta hic icmemen gerekir ne isin var ki senin eski sevgilinle evlisin
Gündüz vakti, kalabalık yerde, en kalabalık saatte bir kahveden söz ediyorum be. Ne aldatma bıraktınız ne kaşarlık mikroplar. :D :D lan bize niye hakaret ediyorsun :D kocana söyle beraber gidin
Görüşmeyi aklına koymuşsun anlaşılan başlı başına bir hata
🙄kabul etmen bile rahatsiz verici.. yinede sen blirsin..
bidaha mı gelicen dünyaya
Güveniyorsan görüş gitsin sonuna bakma
Aynı şeyi birde karşı taraf yaptığını düşün kocam eski kız arkadaşıyla kahve içmeye gidiyor direk boşardı demi terbiyesizlikten başka bir şey değil yaptığın
olabilir ikinizde evli iseniz eski günler yaad edilebilir bence soyleyip huzurunuzu bozmayın
Eşine söylemeye çekindiğin birşeyse ve gizli yapılıyorsa bence ihanet
Birde gelip burada bunu sorman utanç verici. Bu aldatmaya girer. Aklını başına al bence
Eşini al birlikte gidin hatta 😂
Yorum için geç kaldınız, kahve öğlen yemeğindeydi.
Sonuç ne oldu peki
o kahve çok şeylere gebe olur
fotolarını göremedik
KS ayıp etmiş seni
ayıp etti valla bir de 24 saat soru soramama cezası varmış, öğrendik onu de
yaaa senin gibi güzel bir kadından mahrum etti bizi
Birgün tekrar deneyeceğim, bakalım aynı hızla kaldıracaklar mı soruyu? )))
ama görmek istiyorum haberdar eder misiniz
sağda - solda eski paylaştıklarım var bakının biraz bulursunuz )))
gizlisiniz :) görünmüyor ki
buralarda bir tane olabilir Erkekler, fileli çorap seviyor musunuz🔥? ↗
Muhteşemmm
Yüzü acaba nasıl
)))))
O kadın bize bakmaz sana söylim ben :))
rica ederim.
Ne için rica ettiniz🥰
Bize bakmaz demişsiniz ya ona dedim
Dogru ama
Oradaki kadın cok seksi
Olgun sevmez😀😀