Seçtiğin insan ALLAHsız ahlaksız alkolik uyuşturucu kullanan bol modern çok medeni çok çağdaş biriyse %99 korkularınla yüzleşeceksin demektir.. Ahir zamandayız ve artık insanlar dinsiz kitapsız ALLAHsız yaşadıkları için neyaparsak yanımıza kAr kalacak diye düşünüyorlar ve bu kadar Amerikan Avrupa özentisi hayat yaşayan insanların böyle düşünmesinden daha doğal bir şey olamaz. Aldatmanın önemli nedenlerinin başında dinsizlik + fazla özgürlük geliyor. Dinsiz yaşayan insanlar ALLAH kitap tanımadıkları için kendi kafalarına göre takılıyorlar ve canları ne çekerse ne isterse onu yapmayı özgürlük sayıyıorlar fakat özgürlüklerin fazlası başkalarının haklarına tecavüzdür. Seven insan aldatmaz diyeceğim ama sadece o yetmez etraf kapitalist modern medeni hayatın çamuru ve ziftine bulanmış.. kirlenmeden gezmek çamura zifte basmamak için çabalamak gerekiyor ! Bunu şu örnek hadisle anlatabilirim = "Ahir zamandayız , imanını korkumak , elinde KOR ateşi tutmak kadar zor olacak" .. günümüzde yeni nesil insanlar dinsiz modern medeni çağdaşlar :-) hangi KOR ateş? hangi sadakat? hangi bağlılık? hangi yemin? hangi ahlak? alkol eğlenceler uyuşturucu güzel ve renkli hayatlar varken kim takar Dini imanı? :-) değil mi? .. örnek: "Her canlı ölümü tadacaktır.." Âl-i İmrân Suresi - 185. ayet .. ve Peygamberimizin (sav) bir hadisi vardır, kendisine cennet ve cehennem gösterilmiştir ve O çevresindekilere (ashâbına) öldükten sonra ki hesap günü için şunları anlattı : "Eğer siz, benim bildiklerimi bilseydiniz , mutlaka az güler çok ağlardınız".
Bu soruyu ben soracaktım ama neyse 1 ay sonra sorarım bari. Şu an bir ilişkim var güveniyorum buluşup görüşüyoruz gözlerinde sevgiyi görüyorum ama aldatılma korkum sıfır diyemem çünkü insanlar değişir. Her şey değişir aslında ama en çok insanlarda değişim görülür. Allahım sen başıma getirme yarabbim diye dua etmekten başka çarem yok. Durup durup paranoya etmem tabi öyle bir korkum yok zaten öyle bir ilişki de yürütemem kıza da yazık olur bana da. Dediğim gibi gün gelir devran döner, horoz yumurtlar, tavuk öter.
Yoo hayır. Aldatılma korkusu ile ilgilendiğim kişi benden daha çabuk kaçar 😅 kendi ayağıma sıkmış olurum. İhanet korkulacak bir şey değil. Bir defa acıtıyor sonra bitiyor zaten tamamen o kişi gözümde. Her gün aldatılma korkusu ile yanmaktan çok daha iyidir bir defada kurtulmak.
#SelamGençlik Aşk nedir ki? Ben artık herkesin arkamdan ne çevirdiğini, bana hangi hainliği yapmakla meşgul olduğunu düşünüyorum. Korkum yok, tedbirler alıyorum.. Herkes kendisini ortaya koymak için burada sonuçta. Herkes, illaki kendi özüne yaraşanı icra edecektir.. #TubaSueda
Aldatıldığımı sanmıyorum. En azından bunu hissetmedim.. Kendime güvendiğim, hangu beklentilere nasıl cevap vereceğimi bildiğim için de kendi açımdan bir tereddüte düşmedim ki tam tersi de olsa bunlar bir bahane olamaz aldatmak icin, o da ayrı bir konu..
O korku varsa birinde, o ilişkiden hayır gelmez kesinlikle.. Üzülmekten, kaybetmekten korkarız.. Aldatılmak gibi, ilişkinin başka herhangi bir nedenden bitmesinin doğal sonucudur bu.. Mantıklı düşününce, nokta koymak zorunda olduğumuz her sebep korkutur seveni..
aldatıldım.. bunu kabullenmek pek zordu.. ama insan her şeyi kabulleniyor aldatılmakta onlardan birisi.. ancak böyle bir korkum var mı hayır yok olacak olan sen korksan da korkmasan da başına geliyor en nihayetinde..
Korkmuyorum, çünkü benim gibi bir kadını hayatında istemeyen bir insan yapar bunu. Ve benim gibi biriyle bir daha tanısamayacağını bilir. Beni anlatamaz hayatımda olan kişi ya da göz ucuyla bile bakamaz başkasına. Bilir çünkü kiymetimi, değer verir bana. Olsaydı tabii. 😁
Daha önce aldatıldım çok da canımı acıtmıstı şimdi eşim beni aldatsa çok zor toparlanırım o yüzden tabi ki var ama korkunun ecele faydası da yok inşallah hiçbir zaman böyle bir şey yapmaz yapmayı bile düşünmez
Evet var ya :( istemiyorum aldatılmak çok kötü çok allahım yaşarmasın 9 aylık ilişkim var beklemiyorum ama allah şeytana uydurmasın bir anlık gaflet her şey
Aldatılma korkum yok Bir kadına kadınlığını mükemmel bir şekilde eksiksiz yaşatırım adamlığımı kanıtlarım bunun üzerine yine de aldatılırsam onun kişiliği ve vicdanıdır asla üzülmem
Var, aslında benim sevmeye sevilmeye korkum var bir kızla konuşmaya korkum var, canını incitmeye korkum var. Korkuyorum aşık olmaktan aşka vurulmaktan korkuyorum...