Korkmam. Eğer biri bu hatayı yaparsa bu benim değerimi düşürmez ben aynı değerle yoluma devam ederim ama onun benim hayatımdaki yerini bitirir. Ne yapmalısınız ona gelelim. Odağınızı kadına değil kendi her türlü gelişiminize harcarsanız aldatılmak sizi yıkmaz. Sonuçtan bağımsız yaşarsanız içsel huzurunuz bozulmaz. Zaten aldatılmak sizin bilinçli kontrolünüzde olan bir şey değildir karşı tarafın karakter zafiyetidir. Yani misyonumuz yüksek değerli bir erkek olarak kalmak olmalı sadık olup olmamak ise onun kendi geleceğini belirleme tercihidir. Her şeyden önce korkunun zayıflara göre olduğunu ve bir erkek olarak sizin hayatta kalma stratejinizin bir kadının sadakatine bağlı olmadığını anlayın. Bunu okuduğunuz zaman bir robot gibi olmanız gerektiğini söylediğimi zannedebilirsiniz ama söylemek istediğim o değil. Şimdi aldatmayı bir kenara bırakıp normal bir ilişkiden bahsedeyim. Karınız ya da kız arkadaşınıza muhtaç olmayın ama onu sevdiğinizi söylemekten korkacak kadar da özgüvensiz olmayın
Evet tabii ki korkarım. Bu sadece eş veya sevgililik için değil hayatın her anında geçerli. Mesela bir yere yemek yemeye gittin gelen yiyecekler de bile yapılan kötü her şey aldatılma sayılır. Aldatılmaktan korkmak, çoğu insanın yaşadığı doğal bir duygu olabilir. Bu, güvenin kırılmasından, duygusal bir yara almaktan veya ilişkiyi kaybetme korkusundan kaynaklanabilir. İnsanların güven ihtiyaçları çok derindir; bu yüzden sadakat ve dürüstlük ilişkilere temel oluşturur. Birisi sizi aldatırsa, sadece güven kaybı değil, kendinize olan güveninizi ve değerinizi sorgulamanıza da yol açabilir.
Kızım o Ghostface'li halinle bile en tatlı korku filmi yıldızısın ama aldatılma korkusu hepimizi yakalar 😅💔 Ben sevgilimle güvene yaslanınca korkum sıfırlandı, sen de hak ettiğin sevgiyi çekecek potansiyeldesin! Kendini sev yeter 🌹😘 Bu korku nerden geliyor sende, dökül bakalım? 😂❤️
Sevgiliyken çok umrumda olmaz. Ama evliyken, nişanlıyken vs. adeta bir skandal durumu olduğu için korkarım. Etrafına durumun iletişimini yapmak vs. çok yorucu olur diye düşünüyorum.
Bunların hiç biri bir eksiklik ya da sebeb olamaz önemli olan beni seçti mi seçti sevgili ya da eş hiç fark etmez gerisi dediğim gibi onun karakterine kalmış ben nasıl ona sağdik kalıyorsam oda bana kalmalı