Evli biriyle iliskim var? Bu is kötüye gidiyor sanki? Bana bağlanmaya basladi bence sizin fikriniz nedir?

Adam 51 yasinda. Ben ondan yasca cok kucugum. Hoslandigini soyledi biz ilişkiye başladık.2 kez ayrildik ayrılmamız 1 gun bile sürmedi. İliski yasadik ama asla zorlamadi beni. Kullaniyor demeyin çünkü bende istiyorum onunla birseyler yasamak. Ve birlikte sohbette edebiliyoruz. Hatta arkadas ta kalabiliriz dedi. Ben ona asla baski yapmiyorum. Bosanma dedim. Zaten onunla evlenme gibi düşüncem yok. Ben iliski olunca soğur diyordum ama bu bana daha çok yakinlasiyor. Mesela iliski bitince beni öpüyor tekrar istiyor.. Bu is bence kötüye gidiyor.. sizce bana alışıyor mu? Cunku demisti ben baglanirim diye. Mesela 1 gun ben ona mesaj atmasam hemen durumlara bakmis. Onceden özlüyorum etkileniyorum doye bakmiyordu. Sizce alistimi bana?
Güncellemeler
+1 yıl
Yasim 34. Bosandim ben cocuk yok
Güncellemeler
+1 yıl
Yasini göstermiyor ben asigim ona gerçekten. Biliyorum yaptığım o kadar yanlış ama cok çekici geliyor bana
Evli biriyle iliskim var? Bu is kötüye gidiyor sanki? Bana bağlanmaya basladi bence sizin fikriniz nedir?