Haksızlığa uğradım yardım eder misiniz?

Eski sevgilimle 2bucuk yıllık ilişkimiz vardı biz 3ay önce ayrıldık bir ay hiç konuşmadk sonrasında. Tekrardan başladık görüşmeye konuşmaya ama sevgili olmadk eski sevgilime fake den yazan biri varmış bir ara benden şüphelenmjsti sordu yemin ettirdj ettim bende. Sonra bu kimi eklese o hesap ekleyip ben nişanlısym falan diyomus sonra bu yeni Instagram açmıştı ben dün akşam ona hayırlı olsun yeni Instagramin dedjm ona attm ss onecikankarda çıktı karşıma ben yeni gördüm hesabını dün baktığımda tanıdığıma birini takip ediyordu bende gittim yazdım kendi hesabımdan sonra beni aradı işte o sendin sen yaziyoddn falan ona o kadar çok dil döktüm ki ben değilim diye bana inanmiyo ona öyle olsa giderim ordan yazarım dedim ben gittim kendimden yazdm sadece de dedim tandığım kişiye oda çıkarttı Zaten. Smdi bana hiç bir şekilde inanmiyo sendin o diyo cümleler aynı diyo bende ona ne dicem eski sevgilimle ayrıldık çıkar mısın mi dicem dedim tabi sevgilimle tartıştık dicem kıza dedim smdi beni hiç dinlemiyor aradım aksma o kadar açmadı yoluna bak flaan dedi görüşmeyelm bidaha dedi tamam görüşmeyelm ama beni dinle haksızlık yapiyosun günahımı aliyosn dedim git öğren ben değilim dedim dinlemedi yüzüme kapattı o kadar yazdım yazdım sadece yalancı yoluna bak demiş bende söyledim tamam dedim Allah'a emanet ol inşallah öğrenirsin o zaman anlicaksin günahımı aldığını haksızlık ettiğini dedim bidaha yazmadım ben nasıl inandiricma kendimi sanki ben yapmışım gibi üstüme kaldı olay nasıl cikicam bilmiyorum içinden
Haksızlığa uğradım yardım eder misiniz?