İdeal olan, aşıkların kendi özel hayatlarını korurken, birlikte yaşayacakları üçüncü bir hayat kurmayı başarmalarıdır..

Her şeyi birlikte yapmak bir süre sonra sıkar. Herkesin kendine ait özel bir alanı olmalı. Her iki taraf da sevdiği diğer insanlara vakit ayırabilmeli, kendilerine iyi gelen şeyleri tek başına yapabilmeli. Sevgiliyle sürekli dip dibe olunmaz.
Şunu çok severim
“ Kalplerinizi verin ama teslim almayın birbirinizin kalbini
Çünkü sadece hayatın avucundadır kalpleriniz
Birlikte saf tutun ama yapışmayın birbirinize
Çünkü tapınağın sütunları da ayrı dururlar
Ve meşe ile selvi büyüyemez birbirinin gölgesinde.”
Cok harika ve yerinde bir söz..
Aşıksan zaman onunla aksın istiyorsun! Her şeyi olmasa bile çoğu şeyi birlikte yapmak hatta bazen koynuna sokup her yere birlikte gitmek! Aşk işte bu duyguya en yakın psikolojik olay Şizofreni!…
Herşeyi birlikte yapamazlar ama birlikte en güzel zamanları geçireceği aşikar..
Elbette kişiler kendilerine de zaman ayirmalı. Zaten nerede mutluysa kişi oraya daha çok gider..
Cevap
16Cevap
#SelamGençlik
Bildiğin sit-com olur bundan.. Dizi ismi de gelsin: "Herşeyi Birlikte Yapmalı" 🤣🤣 #TubaSueda
Kısa sürede bir birlerinden sıkılmak istemiyorlarsa herşeyi birlikte yapmasınlar..
Erkekler donem donem geri cekilmek yalniz kalmak isterler o donemler anlayisli olmak gerekir aksi takdirde dinlenmis enerjik neseli biri bulamazsiniz karsinizda. Ciftlerin ozel alanlari olmasi gerektigine inaniyorum.
Benimkine bıraksan beni çantaya koyup yanında gezdirecek. Laf edince de sevmiyor oluyorum.
Erkekleri anlamak çok zor hele yengeç erkeğiyse çok daha zorr🤯
Hayata dair hersey i beraber yaşayabilir aşk yaşayan çiftler ama birbirlerine saygıyı kaybetmemeli birbirlerinin alanlarını daraltmamalılar karsısındakininde insan olduğunu unutmamalı
Surkeli aynı şeyi birlikte yapmaları da sıkar ya bi süre sonra
Yani çiftler ne kadar birlikte beraberr olurlarsa o kadar iyidir.. Bağlılık artrar huzur ve mutluluk devamlı olur..
Bence çoğu şeyi birlikte yapmalı bu işin raconu bu birlikte yaşayacaksın her şeyi
Eğer herşeyi birlikte yaparlarsa ayrılık çok acıtır
Bir süre sonra sıkıcı olur yapışık ikiz gibi ben sevmem herkesin bir özeli olmalı
Her şeyi birlikte yapmak sıkıyor ya ben istemem öyle ilişki
Tabiki hayır ayrı yapmaları gereken şeyler var mesela tuvalte ayrı gitmeli 😅😅 şaka birkenara herşeyi bersber yapip ilişkiyi toksikleştirmeye gerek yok
Evet. Birlikte nefes almalı, birlikte sçmalı, birlikte geğirmeli falan. Tek asla olmaz.
Bırak her şeyi birlikte yapmayı, aradaki aşkı güncel tutmak için haftada 3 kez falan görüşmeliler ki özlesinler birbirlerini öyle daha güzel bence.
Yapmasi herekenler var tabikide ama yapmamasi gereken daha fazla sey var
Birlikte olmalı tabii ki de
Rutinlikten uzak durmalı.
Evet karşılıklı işemeliler mesela
Mutlu olabileceğin herşeyi yapmalı
Yapışık ikiz gibi olmanın da pek anlamı yok bence.
Gereksiz bir durum...
yapsa iyi olur
Her şey birlikte olmak zorunda değil
Hayır
aynenn
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?