Anladım yaş farkı yok çok ama 27 yaşına gelmiş biri hala daha evlilik ciddi bişey düşünmüyorsa seni oyaliyodur Seven insan seninle hayaller kurar evlenip yuva kurmak ister Niyeti belli ve ciddi olur. Hani okulum bitsin meslek edineyim evlenelim der mesela. Seninle ilerisini düşünmüyor
Ya sevgililiğin amacı sonunda evlenmek zaten. Baştan bu amacı vardı ve sevgili oldu sonra bunu istemez oldu. Demek ki sorun var. yani bunu anlamayacak ne var. Bir sevgili evlilikten kaçıyorsa amacı başkadır abi net yani
ama daha okulu bitmedi iki senesi var ama hiç okul bitince olmasını istiyorum demedi, aileme olan borcumu ödeyecem diyor sadece evet ciddi düşünüyorum da
Şu işleri bırakın ya sırf ortamda bilemm nerde anlatmak hava atmak için işte birbirimiizn ilk aşkıyız evlendik.., anlamı yok kafana uyan sana sahip çıkan deger veren kötü söz etmeyen eve gelince senle sohbet eden senle olmaktan mutlu olandır senin ilk aşkın…
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlilik gibi planım yok düşünmüyorum hedefim zengin olmak evlilik hiç düşünmüyorum diyen 27 yaşında erkek sevgiliyle ne yapılmalı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Zenginlik falan hikaye ayrıl gitsin gönül eglendiriyor demekki.
ama daha okulu bitmedi iki senesi var ama hiç okul bitince olmasını istiyorum demedi, aileme olan borcumu ödeyecem diyor sadece böyle ne yapayım
Kaç yaşındasın?
yirmi beş yirmi altı olucam
yani küçük değiliz:)
Anladım yaş farkı yok çok ama 27 yaşına gelmiş biri hala daha evlilik ciddi bişey düşünmüyorsa seni oyaliyodur Seven insan seninle hayaller kurar evlenip yuva kurmak ister Niyeti belli ve ciddi olur. Hani okulum bitsin meslek edineyim evlenelim der mesela. Seninle ilerisini düşünmüyor
sanırım böyle görünüyor😌 evet düşünürdü
belki eski hislerimiz olmadığından böyle
Ne yapman gerektiğini biliyorsun o zaman. ☺️
teşekkür ederim 🙏🏻
Yanlış insanla berabersin Seni Ancak kullanır bırakırım diyor
ama daha okulu bitmedi iki senesi var ama hiç okul bitince olmasını istiyorum demedi, aileme olan borcumu ödeyecem diyor sadece
böyle ne yapayım
Bırak bundan hayır gelmez sana
Böyle insanlara aşık olup nasıl sevgili olabiliyorsunuz aklım almıyor.
nasıl yani
aslında o çok romantik duygulu aşk insanıydı bu yüzden aşık oldum
o hayaller kuruyordu beni inandırmıştı
Ya sevgililiğin amacı sonunda evlenmek zaten. Baştan bu amacı vardı ve sevgili oldu sonra bunu istemez oldu. Demek ki sorun var. yani bunu anlamayacak ne var. Bir sevgili evlilikten kaçıyorsa amacı başkadır abi net yani
çok haklı yorum😍☹️
ama daha okulu bitmedi iki senesi var ama hiç okul bitince olmasını istiyorum demedi, aileme olan borcumu ödeyecem diyor sadece
böyle ne yapayım
abi adamı rahat bırak ya adam parayı bulmadan ölmek istemiyor ne güzel, çocuk evlilik bu ne ya
Ayrılıp seninle aynı düyüncede birisini bul
ama daha okulu bitmedi iki senesi var ama hiç okul bitince olmasını istiyorum demedi, aileme olan borcumu ödeyecem diyor sadece böyle ne yapayım
Bir cacık olmaz ondan. Hayal dünyasında yaşıyor
böyle ne yapayım
Tamam da okuyunca neolacak bu adam?
mühendis ben de mühendisim
ama anlaşamıyoruz ama ilk aşkım,
düşüncesiz ve artık aşık olduğumu düşünmüyorum emin değilim
Biz 8 sene konuştuk sizinle aynı düşüncede ama olmadı.
nasıl yanii, evet ilk aşkımdı onu düşündüm hep ama artık aşk bile yok sanki Allah’ım yardım et
:)
Monotonlaşmıştır. Sizde bizim gibi.
Bak şöyle anlatayım size. Açıyorum gizliliği buyrun.
gerek olmayabilir,
belki yıllardan dolayı
Siz bilirsin.
:)
Art bir niyetim yok Yanlış anlaşılmasın
Yani bu evliliklerde de böyle beş senedir evliyiz ilk Heyecan kaldı mı hayır
Sen ciddi düşünüyorsan yol yakınken ayrilmalisin
evet ciddi düşünüyorum da
Ailesiyle tanistirmadiysa ciddi değildir
evet doğru :)
İlk aşksa ne oluyor evlenmen mi lazım şimdi
çok seviyorduk ve anlamlı:( ama artık bilmiyorum
Şu işleri bırakın ya sırf ortamda bilemm nerde anlatmak hava atmak için işte birbirimiizn ilk aşkıyız evlendik.., anlamı yok kafana uyan sana sahip çıkan deger veren kötü söz etmeyen eve gelince senle sohbet eden senle olmaktan mutlu olandır senin ilk aşkın…
haklısınız😍☹️
Dikkatli karar verirsin geleceginle ilgili umarım.
umarım
Ayrılmalı.
27 yaşında okul bitiremeyip zenginlik hayali kuran kişi vakit ksybidir.
:) zor bir okulda ve bölümde okuyor, yurtdışında normal
ama sonrası için bir şey dememesi değil gibi
😂kanka yaş 27. Diyeceğim bu
haklısın :) biraz öyle hayali tabii ki kurabilir ama yanındaki kızı biraz düşünmeli
teşekkür ederim
😊 sanmıyorum düşünceli birisi olsa şu zamana kadar vaktini boş gevirmez
😊
Zenginlikten kasit nedir