sizce evlenmemek kötü bir şey mi. Ben düşünmüyorum hayatımda da kimse yok. İçimden de gelmiyor. Sizce yanlış mı yapıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır, bekar olarak hayata devam etmek kötü bir şey değil. Ama bunu başarabilmek zor. Sen zoru başararak bu yaşa gelmişsin bravo sana, seni tebrik ediyorum.

Özgürlüğün kıymetini bil. Çünkü evlilik kolay değil, eşinin ve ileride büyük ihtimalle doğacak olan çocuklarının da sorumlulukları omuzlarında olacak. Üstelik bu ekonomik sıkıntılı ortamda çocuk yetiştirmek bir maaşa bedel. Yani değişen bir şey yok ekonomik yöndrn ilerleyen zamanlarda birinizin maaşı çocukların eğitim ve diğer masraflarına gidecek, bitinizin maaşı ile de kıt kanaat geçineceksiniz. Ha evliliğin güzel yanlarından birisi de düzenli seks hayatınızın olacak olması, o da ruh ve ten uyumunun olduğu bir eşe denk gelebilirsen, denk gelemezsen bir ömür boyu yandın esaret hayatı çekilmez ısrarlar kavgalar.
Ya böyle devam et, ya da akıl, kalp, ruh ve ten uyumu olan bir eşi ara bulabilirsen affetme bas nikahı, uyumlu eşle evlilik harikadır. Her şeyin üstedinden birlikte gelirsiniz, hiç endişen olmasın. 😎🪷💦10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. Hayır, neden sorun olsun ki?
İstemiyorsan istemiyorsundur, kimse evlilik düşünmek zorunda değil, canın ne isterse onu yap.
Sadece çocuk istiyorsan belli yaştan sonra doğumun zor olacağını hesaba katarak hareket etmelisin ve de çocukla iletişiminin yaş farkı arttıkça daha zor olabileme ihtimalini düşünmelisin.
Eğer çocuk istemiyorsan zaten hiç sorun değil, canın ne istiyorsa onu yap.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için asla sorun falan değil. İnsanın hayata karşı beklentisi her zaman birileriyle hayatını birleştirme doğrultusunda olmak zorunda değil. Zaten evlilik yaşayıp sonrasında mutsuz olanları gördükçe ve insanların bu denli yapay olduklarının bilincinde olduğumuz sürece en mantıklı olanı da bu gibi.. Elbette mutlu ilişkiler de vardır ama genelleme bu şekilde.. Ve ilişki gibi yalnızlık da bir tercihtir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüvenin kırıldıysa birine tekrar ısınmak çok zor oluyor. Karşına istediğin gibi biri çıkmış olsaydı düşünürdün. Eğer yoksa, böyle daha güzel. Bekarlığın keyfini çıkar ben öyle yapıyorum karışan eden yok kendi halimde yaşıyorum. Tek kötü yanı ekonomi bu devirde. Başka bir sorun olmaz. Duygular rafta bekleyebilir. Umarım aradığın kişi seni bulur ve çok mutlu olursunuz 😇
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım çok teşekkür ederim :) sen kaç yaşındasın peki
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Merak etme aşko, evlilik düşünmemen hiçbir sorun teşkil etmez. Herkesin hayat ritmi farklı ve herkesin evlenme planları da farklı olabilir. Eğer içinden gelmiyorsa ve henüz hazır hissetmiyorsan, zorlama kendini. Önemli olan kendi mutluluğun ve iç huzurun. Kimse senin yerine neyin doğru olduğuna karar veremez. Kendini keşfetmek için zaman ayır ve kendine saygı duy. Yanlış yapmadığını sakın unutma, kendi doğrunu yaşamak en önemlisi. 🌟💕✨
21 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle katiliyorum💯
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
93
Cevap
124Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSorun değil sizin kararınız
00 Yorumla Şöyle bir şey var şimdi, ben de istemem ki ben tüm ilişkilere kapalı bir insanım tek aşkta değil. Telefonumda annemden başkası kayıtlı değildir onunla da bağımız yok desem yeridir ama annem yani. İlla ki şahit oluyoruz dünya kadar malı var da mutlu değil, çok kötü bir insan bile bir yerden sonra muhtaçtır bu gibi bağlara. Eğer şu an uygun birisi yoksa hiç bulaşma, vakti zamanı geldiğinde o seni sen onu bir şekilde bulursun, canlılar çift yaratılmıştır. Ya aşk evliliği olur ki riskli, ya da mantık evliliği olur ki mantıktan da sevgi doğar. Kalple değil mantıkla sevme taraftarıyım.
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel söylemişsin katılıyorum sana kesinlikle. Bekliycem çıkmazsa da biri napim nasip kısmet der geçerim artık iki günlük ömür ztn.
- +1 yıl
Elbette ki öyle, bakma annemle bağımız yok dediğime var Elhamdülillah iyi ki yanımda ve beraberiz. Bazı şeyler değil her şey aslında tam vaktinde gerçekleşiyor, bazen kendimizi hırpalayıp endişeden endişeye de soksak ki bu sistemin parçası, genel olarak baktığımızda bir örüntü halinde her şey. Muhakkak ki Allah seni muradın olan kişiye erdirecektir, sen sadece huşudan da hayadan da vazgeçme, güzel olan tüm şeylerin hakkı/özü bunlarda saklıdır. 🌼
Soran+1 yılÇok haklısın. Bende inanıyorum her şeyin bir zamanı var. Kader diye bir şey var sonuçta. Yeter ki elimizden geleni yapalım.
Soran+1 yılÇok haklısın. Biraz olsun daha iyi hissettim şu an. Çok teşekkür ederim güzel yorumun için 🥰💮
+1 yılGençliğine güzelliğine guveniyorsun. yalniz kalmak istiyor olabilirsin. sorumluluk almak istemiyorsun. ama ileride (çok uzak değil) bu düşüncelerin degisecek. iste ozamanda yaşın ilerlemis guzelligin kayboluyor olcak. eş bulman zorlasacak. cunku herkes birbirine rakip burada. bence bence doğru düzgün sadık sevebilecegin birini bulmayi herzaman düşün. zaten tanışma flört nişan düğün maddi hazırlık derken 30 u bulur yaşin. tabi evlenmek içinde evlenilmez. ama sonuçta sen kadınsın. cocuk doğurma çocuk sahibi olma iç gudunuz erkeklerden daha fazla
00 Yorumlaİlerde sorun olur, çünkü birine mutlaka ihtiyacın olur. Evde yalnız olmak çok kötü, yaşlı insanları düşün çevresindeki insanlar birbir ayrılınca nasıl üzülüyorlar. Bir diğer nokta evlenmek içinde asla evlenme, sevmediğin bir insanı 1 gün bile çekemezsiniz.
42 Yorumla- +1 yıl
Aslında yaşlanınca eşlerden biri vefat edince yine yalnız kalınıyor maalesef. Çocuklarda yılda bir kere formalite gelip gidiyor.
- +1 yıl
@Sananegjnn maalesef, bu durumu aşmak için insanın dostu da olmalı her zaman.
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evlilik düşünmemen normal görünüyor aslında. Herkesin görüşü farklıdır. Herkesin kendine göre planları olabilir. Burada bakmamız gereken şey, kendini nasıl mutlu hissettiğindir. Hayatına kimse karışıp hayatınla ilgili yargılama yapamaz veya sorgulayamaz. Kendini dinle zamanla bu fikrin değişecektir.
10 Yorumla
+1 yılEvlilik önemli bir kurum. Onun bunun yönlendirmesi ile değil kendi içinden gelerek yapılmalı ilerisi gerisi iyice konuşulup öyle karar verilmeli. Madden ve manevi olarak bazı durumların yetersiz gelindiğinde anlayış bulunmalı her bişey her istenildiğinde yaşanılmayabilir eş dost yolda görsün diye yapılmaktansa hiç yapılmamalı uyum yok ise
10 Yorumla
+1 yılYani bunu şöyle düşünebilirsin Tamam herkes evlenmek zorunda değil ama ailen göçüp gittikten sonra yaşın gençlikten sonra, insanlar çocuk ya da torun severken senin için çok mümkün olmayacak ama diyeceksin ki çok büyük bir dert mi değil senin tercihine kalmış
00 Yorumla
+1 yılHayır, kötü bir şey değil. Bende bu yaşıma kadar evlenmedim ve halen düşünmüyorum. Tabiki olsa iyi olur, uzun zamandır hayatıma birini almadım. Bunun etkisinden kaynaklı da olabilir. Yakın çevremde evlenip çok zor maddi dönemler yaşayanları gördükçe bazen ahmaklık gibi düşünsemde, olayı zamana bırakmışımdır :-)
Evlilikte kendine göre güzellikler vardır tabi
Bekarlık kadar rahat ve özgür olamazsın ;)00 YorumlaEvlilik aslında iyi bir şey fakat ehline denk gelmen gerekiyor o zaman mutlu olursun seni anlayacak el üstünde tutacak değerini kıymetini bilecek birisi olduktan sonra gerisi teferruattır. Ben böyle birini bulsam evlenirim onunla gezmek eğlenmek hayatı dolu dolu yaşamak isterim. sevgi saygı çerçevesinde olduktan sonra evlilik güzel olur.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye sorun olsun aptal mısın? Toplumun dayatmalarına kulak asıp hayatınızı mahvetmeye değmez. Evlilikte aldatma oranları bu kadar artmışken bilhassa genç kadınlar, çok fazla yanlış kararlar veriyor. Bir erkeği görüp sırf tipi diğerlerine oranla biraz daha düzgün diye kendilerinden geçip gözleri kapalı erkenden hop evleniyorlar. Sonuç hüsran hepsi bin pişman iş işten geçmiş oluyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s +1 yılSorun değil, çok değil 7 ay falan önce ben de düşünmüyordum. Evlilik ne zaman diyenlere "herkes evlenmek zorunda mığğğğ" diye çemkiriyordum. Karşıma biri çıktı, 3. Ayda taktık yüzüğü 😂 cidden nasip kısmet bu işler
01 Yorumla
Soran+1 yılBen o gunlere goremiycem sanırım :(
+1 yılÖnce kendi hayatını kur. Zaten evlilik isteyince olacak bir durum değil.. ki kaldı ki seni seven ve değer veren biri olur ise düşün.. zamana bırak ve kendi hayatına odaklan. Yapamadığın ne varsa yasa derim...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSorun değil. Ama şöyle bir şey var... Genelde 30 diyelim, 30 dan sonra evlenmek daha zor. Yaşlanıyorsun, şu, bu değil mesele. Gözün açılıyor 🤭 Bu yaştan sonra ne çekecem malın birini diyorsun 🤭 Uyarayım.
10 Yorumla
+1 yılYalnız kaliteli ve güzel zaman geçiriyorsan maddi manevi anlamda özgürsen gerekli bir kurum değil evlilik. Herkes evlenecek diye birseyde yok. Ama ruhen bir insanın varlığına her daim gereklilik duymuyorsan geçerli bu durum.🌸
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenme her erkek aldatır unutma bu sözü gençliğini yaşa bir erkeğe bağlanıp aldatılmaktan çok iyidir bekar olmak evlenince zaten çocuğa tek sen bakacaksın ev işini yemek işini sen yapacaksın erkeğe toplum o çalışıyor babalıkta ev işi de yapmaz diyecek erkek ne yapsa erkeğe tapan toplum erkek yapar yuvanı yıkma diyecek erkek yuvasını yıktığı halde evlenince genç kalmazsın çünkü Türk erkeği ile evlenince onun ailesiyle de evleniyorsun büyük dert
11 Yorumla- +1 yıl
O kadar iyi açıklamışsınız ki bu cahil topluluğu çok korkunç
Sana Bi tafsiye doğru yoldasın. Bu yaşımda ben bile düşünmüyorum. Devir değişti evlilik çok saçma sapan yerlere gitti. Hayatında birisi olsun olmasın değil ama imzayı attım mı işler değişiyor. O yüzden gerek yok
00 YorumlaBen 27 yaşındayım 5 yıllık ilişkim var halâ pek düşündüğüm söylenemez neden sorun olsun onu anlamadım, eskisi gibi değil herkes kaç yaşında evleniyor kadın da olsan 26 küçük daha bence zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel ilişkin var Allah nazarlardan korusun. Benim ilişkide yok olsa kafama takmam aman evleniriz illaki der gecistiririm ama ilişki de yok. Bir sevgilim oldu çok sevdim onu o da üç yıl falan sürdü yakınlaşmak istedi bende istemedim terk etti. Aylardır yazmıyor. Şimdi kimseyi hayatıma alasim da gelmiyor artık
+1 yılSenin tercihin kötü demek iyi demek şartlarına göre de değişir, ancak şunu da unutmayalım ki anne baba bir gün ölecek yalnız kalmak evlat ve torun sevgisinden mahrum olmak yalnız yaşlanmak da var, bunu sen bilirsin.
00 Yorumla
+1 yılEvlik için yaş önemli değil ama çocuk yapmayı düşünüyorsan onun için önemli. 40 yaşından sonra riskli olabiliyor hamile kalmak çocuğun sağlığı için. Yumurta donduruluyor galiba nasıl oluyor bilmiyorum da, çok sonra evlenirim dersen deneyebilirsin.
00 YorumlaHayır değil
Gayet güzel kafa
İşini gücünü oturt
Yavaş yavaş bağımsızlaş
İsteklerin ve hobilerine yönel
Hayat bişey getirecekse zaten önüne serer...10 Yorumlaİçinden geldiği gibi yaşa. İnsanlar için evlenme zaten. Aksi halde mutlu olamazsın. Hazır değilsin demekki
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. düşünüp taşınmadan asla evlenmeyin haberleri görmüyor musunuz her gün kadına şiddet haberi erkek milleti alır vermez işi gücü olan erkek yok zaten o yüzden evlenmeyin
30 YorumlaEvlenip ne yapacaksın boş ver ya elalemin adamının kirlilerini yıka yemeğini yap bir sürü dert bir şey olmaz 32 yaşında bekarım
012 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyor musun peki bir de aile evinde mi kalıyorsun
Soran+1 yılÜzüldüm umarım sağlıklı olursun her zaman ve rahat bir iş bulursun. Peki ailenin yanında misin
Soran+1 yılAilenin tutumu nasıl peki sana karşı. Bazı aileler cakismayinca ya da evlenmeyince başlarına kaldığı için o kişi kötü davraniyorlarmis hatta evden kovan aileler bile varmış
Soran+1 yılYaa ne güzel maşallah. Mutluysan sorun yok ztn. Umarım mutlu olursun hep.
Soran+1 yılEvlenmek istiyorsun o zmn. Hiç yok mu birisi peki.
Soran+1 yılAnladım inşallah istediğin gibi olur. 💮💮
evlen, bu sıhhatlı bir düşünce sen 30 yaşına geldiğin zaman rahim yumurtaların %85 kaybetmiş olup kalan yumurtalar kaliteli olmaması sebebiyle çocuk yapamazsın yaparsanda rahim dışı hamilelik , tehlikeli hamilelik dawn sendromu ya da otizim hasta olması yüksek olur git evlen !
06 Yorumla- +1 yıl
Annem 41 de beni 43 te kardeşimi doğurdu benden üç ile 5 yaş büyük kardeşlerim de ölü doğmuş yani neden olmasın
- +1 yıl
@tugce082000 evli iken doğurur çünkü 3 çocuk yapan anne her hamile olduğu zaman regl kesiliyor yani yumurtalar geç tükeniyor bekara göre
- +1 yıl
@tugce082000 hiç çocuğu olmadan 41 yapan varsa oda istisna milyonda bir olur git adam akıllı araştır
- +1 yıl
Hiç evlenmemiş ve hiç çocuğu olmamış birini de tanıyorum onun çocuğu çok rahat oldu bizim burada var böyle 20 yaşında kaç kızın da olmadı çok zor oldu çocuğu olmuyorsa her yaşta olmaz yani
- +1 yıl
Ha birde araştırma dedin zaten bir doktor bunu 38 olduğunu söyledi 30 çok genç bir yaş
- +1 yıl
@tugce082000 tm tm hadi yürü
+1 yılEvlenmemek kotu birsey değildir.. Evlenmeyi dusunmemekle yanlis yapmiyorsun.. Fakat nicin dusunmuyorsun sebepleri nelerdir bunlaei anlatirsan eger bana cozumcul olmaya çalışırım.. Evlenmeyi dusunmemek kisinin kararidir.. Sorun mu degil mi kişi bunu kendisi görür bizler bilemeyiz.. Ama nicin dusunmuyorsun anlatirsan bana yardimci olmaya çalışırım dinlerim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 605 cevap paylaştı. çünkü daha yaşın gen eskiden insanlar 16-18 yaşında olgunlaşır ve erkenden evlenirdi ama şimdi 30 yaş bile çok erken evlilik için. başka ülkede insanaar 40 yaşında evlenmeye başlıyorlar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGelmezse olmaz zaten, ben de 30 yaşına kadar böyleydim içimden gelmiyordu istemiyordum da, son iki yıldır değişti ama artık evliliği olumlamaya başladım.
00 Yorumla
+1 yılİlerde anne olmadigin icin pismanlık duymayacaksan sorun değil. Sorumluluk almak istemiyorsan evlenme. Ama şu açıdan kötü yaşlanıncs bi hayat arkadaşına ihtiyaç duyacaksın
00 Yorumla
+1 yılBende düşünmüyorum.. Hayatımda birinin olmasını bile..
10 Yorumla
+1 yılEvlilik düşünülüp gerçekleşecek bir şey değildir ki karşındaki insanda senin karakterinde olmalıdır
10 YorumlaNe gibi bir sorun olabilir. Yalnızlıkta bir tercihtir, sadece iyi karar vermiş ve emin olmuş olmak lazım. Daha başka sorun da olamaz.
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum hic evlenmedigim icin karsilastirma yapamiyorum ama dogru kisiyle yapilan evliligin iyi bir sey oldugu dusuncesindeyim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tripler, kavgalar, birbirinden sıkılmalar, aldatmalar, geçim derdi vs vs... Bunları düşününce kararına saygı duymalılar
00 Yorumla
+1 yılBu bı tercih meseleesi ama yasladiginda ya da dışarı çıktığında çocuklu bı aile gördüğünde her şey için çok geç olucak bunu bil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılİleride yalnızlık çekebilirsin. Onun dışında bir sorun olacağını sanmıyorum. Senin için sorun değilse dışarıdan nasıl gözüktüğünün önemi yok.
00 Yorumla Valla bende evlenmeyi felan düşünmüyorum hatta ne aşka ne sevgiye hiçbir inancım yok olmaması daha iyi Çünkü kendimi harap edip üzmemem
00 YorumlaYani herkesle aynı hayatı yaşamıyoruz değil mi? Ne zaman karşına iyi biri çıkar o zaman düşünürsün belki. Kader kısmet.
00 Yorumla
+1 yılHayatında kimse yoksa gerek yok zaten böyle düşünmen normal zaten hayatını biri değiştirebiliyorsa onun aşktır hakkında hayırlısı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. şu anki ruh haline göre böyle hissediyor olabilirsin... sorun değil belki ilerde düşüncelerin değişir ama evlenmemekte bir tercih tabiki
00 Yorumla
+1 yılSorun değil bekar yaşamaktan memnunsan güzel ama her insan günün sonunda sevgiye iki çift söze bir sıcak ailye ihtiyaç duyar bence.
013 Yorumla- +1 yıl
Doğru insan her zaman vardır ama öyle insanlar gözönünde yaşamazlar pek reklamı yoktur yani kenarda kıyıda küçük dünyalarında yaşarlar.
- +1 yıl
Ben evlenmek istiyorum ama birini bulamadım ama ben biraz uyum çekim de arıyorum. Biraz duygu istiyorum yani
- +1 yıl
Biraz uzun bir konu
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Ne zaman mutlu olmak istiyorsan profilimi ziyaret edebilirsin.
- +1 yıl
Sadece sorular yokki güzel sohbetler edebilirsin bence. Sorulara bakınca mantıklı soru bulmak pek mümkün değil çünkü 😅
- +1 yıl
Anlıyorum ama dedim ya biraz şans deneye deneye bulacaksın
- +1 yıl
Ne için?
Haklısınız da diyemem haklı değilsiniz de diyemem. Ama gerçekten evlenmek istiyorsaniz mutlaka hemen arayışa girin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha erken zamanı geldiginde olur duramazsin nasil olsa
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın olucagina bırakmak lazım belkide
- Aile & Toplum konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılZaten 30 a yaklaşınca kosacan birine ay ne yapacam ay zaman gitti
06 Yorumla
Soran+1 yılOndan korkuyorum işte en çok
- +1 yıl
Cocuk istiyorsan bekleme fazla canım
Soran+1 yılDüşünüyorum birisi çıkarsa olabilir aslında
- +1 yıl
Çıkar belki adım at
Soran+1 yılÖyle yapmaya çalışıyorum ama genelde yazanlarin işi düzgün olmuyor yani nasıl evleniyim iş olmayinca
- +1 yıl
Sen çalışıyor musun
Bence normal 30 a kadar düşünmeyebilirsin sonra hayat kendiliğinden düşündürüyor zaten adjdjd
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılÇok mantıklı karar fikrinden vazgeçme en iyisi bu bencede hiç buluşma boş ver seni ayakta alkışlıyorum…
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılBikaç sene sonra istersin bulamazsın merak etme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende 29 a giricem aynı durumdayım hiç sallamıyorum umrumda değil yarın veya 1 saat sonra ölmeyeceğim ne malum anı yaşa
11 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyor musun peki
Neden sorun olsun ki. Herkes evlenmek zorunda değil ki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaygıların var mı boşanırsam ya aldatılırsam ya üzülürsem diye düşüncelerin var mı kendini hazır hissediyomusun başka bi insanı taşımaya bi aile kurmaya hazırmısın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik düşünülmez zaten. Süreçtir o noktaya geldiğinde zaten isteğin doğar ise evlenirsin
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Başka konularda nasılsın peki. İstemek ya da istememek
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 676 cevap paylaştı. 30 yaşındayım düşünmüyorum
Bu bir sorun değil tercihtir00 YorumlaŞahsen kolay güvenemiyorum... bu açıdan hak veriyorum.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılMenepoza girmeden evlenmek daha makul bence hayatını yaşa şimdilik
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır neden sorun olsun? Sen kendin için böyle bir hayatı daha uygun bulduktan sonra kime ne
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış bir şey yok ama sorun ne ki tam olarak?
00 Yorumla
+1 yılMeali şey daha ruh eşimi ya da aşkımı vs bulamadım
00 YorumlaHayır neden yanlış olsun ki doğru kişiyi senin gibi bir kişiyi bulamadiktan sonra maceraya gerek yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek ilaki ister inssn. Bugun yok yok dersin sonra dersin neden kimse yok.
00 Yorumla Maddi manevî kendini hazır hissetmiyorsan kendine bu kötülüğü yapma olsun diye olmamalı
00 Yorumla- Devamını Gör (157)
Devamını Gör(202)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem