Merhaba 30 yasındayim bi kızım var 2 yasinda, mühendisim aileme ait şirkette çalışıyorum. Eşim 25 yasinda rus,3 yıldır evliyiz ama artık ona karşı hic bir şey hissetmiyorum diyebilirim , zaten şu an da calismiyorda ben calışirken evde oturup çocuguma bakıyor ailesinden para alıyor.. Annesi fiziksel engelli ama hâla ondan para alıyor, başta sevdigim icin evlendim aniden ama yanılmışim yaş farkı etkilemez sandım ama onun dusunceleri hâla bana cok sacma geliyor dava actim ama ailesi rusyada oldugu icin hâla ayni evde yasiyoruz kocam ısrarla boşanmak istemiyor ama beni hic bir seye de zorlamiyor.
6 aydır baska biriyle görüşuyorum önceden uzaktan tanıdığim biri ama ilk kez gorusmeye basladik. Evli oldugumu bilmiyordu en basta anlattim ayrildi ama sonra zorda olsa tekrar baristik. Hatta ailesine kadar tanistim ailesi biraz muhafazakar hatta en basinda kizim oldugu icin biraz karsi cikmislardı ama kızımlada cok ilgilenirler. Evli oldugumu ogrenseler neler yaparlar tahmin bile edemiyorum. Cok zor durumdayim ne yapacagim bilmiyorum ailem ögrense beni siler gizli gizli aşk yasamak hic hosuma gitmiyor hep diken ustundeyim. Napıcam bilmiyorum.
6 aydır baska biriyle görüşuyorum önceden uzaktan tanıdığim biri ama ilk kez gorusmeye basladik. Evli oldugumu bilmiyordu en basta anlattim ayrildi ama sonra zorda olsa tekrar baristik. Hatta ailesine kadar tanistim ailesi biraz muhafazakar hatta en basinda kizim oldugu icin biraz karsi cikmislardı ama kızımlada cok ilgilenirler. Evli oldugumu ogrenseler neler yaparlar tahmin bile edemiyorum. Cok zor durumdayim ne yapacagim bilmiyorum ailem ögrense beni siler gizli gizli aşk yasamak hic hosuma gitmiyor hep diken ustundeyim. Napıcam bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer