Sizce hangisi daha çok aldatıyor
Çalışan
Çalışmayan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Fırsatını bulan bütün kadınlar aldatır başka erkeğin tadına bakmak ister çalışmakla çalışmamakla alakası olduğunu düşünmüyorum
öyle kadın fazla yok fazla hikaye okumuşsun sen, kadnlar farklı sebeplerden aldatr genellikle
@meltemozk35 ben otellerde ve tekstil
de çalıştım 100 den fazla evli kadınla ilişkim oldu
tamam inandık
@meltemozk35 inanmak zorunda değilsin ben 40 yaşındayım kocasını aldatan kadınlar kocam ilgisiz yetersiz der evli kadınla yatan erkekler de buna inanır ama durum öyle değil kadınlar tek eşli olmadığı için bulduğu ilk fırsatta aldatır
bilgin bile yanlış, ben biyoloji öğretmenimiym hem evrime hemde modern bilime göre kadınlar tek eşlidir erkeklerin doğası çok eşliliğe biraz yatkın olabiliyor
@meltemozk35 gördüklerim ve yaşadıklarıma göre kadınlar tek eşli değil hatta erkeklerden daha fazla çok eşli kocasını 1 günde 5 erkekle aldatan kadınlar tanıyorum
onlar hasta :D
@meltemozk35 hasta falan değil ömrünü bir erkekle geçiren kadın çok azdır yoktur belki
Cevap
4Cevap
Aslında bu pek farketmiyor ancak çalışan kadın daha çok erkeklerle muhattap olduğu için ihtimali daha yüksek.
Dediğim gibi bu karakter meselesi ve başta söylediğim gibi pek fark etmiyor ve sunuda göz önünde bulundurarak söylüyorum ki kızlar bizim gibi her karşı cinse atlayan değiller öncelikle duygusal bağ olmalı ve bunlar genelde işyerlerinde falan olur diye böyle söyledim yoksa alakası yok bence pekte
Karakter meselesi çalışsın ya da çalışmasın isterse aldatır
Evde kalıyorlar koca ise gidince telefonda başlasınnn
Bilinmez
Karakter meselesi.
gibi, yalan yokk..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar