Erkeğin aldatma motivasyonu tam olarak nedir?
Bazı erkekler, eşleri çalıştığı, ilgisiz kaldığı için şikayet ederler.
Bazıları kadın çalışmıyor, kendisini saldı diye şikayet ederler.
Erkeğin aldatma motivasyonu tam olarak nedir?
Bazı erkekler, eşleri çalıştığı, ilgisiz kaldığı için şikayet ederler.
Bazıları kadın çalışmıyor, kendisini saldı diye şikayet ederler.
İkisi de olasılıklar içindedir fakat erkekler genelde güzelliğe bakar bu inkar edilemez bir gerçektir ancak güzel kadında güvenilir gelmediğinde kısıtlayıcı baskılayıcı hareketler sergilerler. Hani her konudan aldatılma olayı olabilir. Tek bir neden var oda karakter meselesi. Koç erkeğine denk gelipte güzel değilsen aldatılma ihtimalin çoğalıyor misal. Bunları bilmekte önemli.
Nasıl bir ilgi mesela çocukmusun kardeşim ya da ergen mi kadın senin cariyen mi istediğin zaman gönlünü etsin erkekler maalesef ki pis nefisli varliklar genelleme yapıyorum evet çunku hepsi aynı kefede bana göre. fiziksel olmasada her erkek al da tı yor. Bunun bakımli olmasıyla olmamasıyla çalışmasıyla ev hanımı olmasıyla ya da aksiyle alakası yok. Kendisini çok sevmesem de Gulben ergen bir konuşmasında erkekler lunapark gibi bir kadın ister her şart ve durumda farklı kimligi benligi olan kadın ister çok haklı bir söylemdi bana göre. Son olarak Aldatılan bir arkadaşımın eşinin avukatına sunduğu bahaneyi söylüyorum " 3 kere sütlaç istedim yapmadı" diyeceklerim bu kadar.
Tesekkur ederim✨️
Aslında cevabı detayda vermişsin jdksk
Farklı erkekleelr farklı kadınları farklı sebeple aldatırlar. Kimi ilgi bekler, kimi statü bekler, kimi şehvet tutku ister, kimi son zamanlarda parası olsun ister djkdks İster de ister yani ahahaha
O yüzden bunun net bir cevabı yok. Ortalama olarak en fazla hangisidir diye cevaplarsak çalışmayanlar ddiyebiliriz bence. Çünkü çocuklara bakmaktan zaman kalmaz bazı şeylere (bu başlikta yazamıyom djsksk) çalışan kadında ise evin düzeni de ona göredir bir şekilde daha kolay uyarlanır.
Tabi temelde karaktersizliktir asıl sebep de o başka konu djjsk
Temelde bu erkekler aldatmak için bahane arıyor sanki ha fenomenim😄
Şimdi tamam hemcinslerimi gömdüm de şu konuda hak teslimi de yapmam lazım. Memnun olmadıkları olmayacakları konular var cidden var.
Fakat aldatmak çözüm değil. Mesela boşalar desen ki boşanmalar uçmuş (gerçi öyle şu anda da jdhshsk) buna hak veririm ama aldatmaya veremiyorum.
Doğru birliktelikler olmalı, bu olmadıkça neresinden tutsak olmaz bu mevzu jdksk
Soruyu gömmek için sormadım zaten. Gayet bilimsel (objektif) bir soru bence sjj
Yok daha gece yeni başlıyor ne uykusu (dedi ve 5 dk sonra uyudu) sjj
Çalışan kadınlarda vardiya durumuna bakmak lazım bence.
Bazıları gece kalmayı kabul ediyor ve onlar arasında birileriyle iş pişirmeyen görmedim çalıştığım yerde.
Gece vardiyasında ben de çalıştım. Hiç öyle bir şey görmedim, duymadım. Üstelik erkeklerin çoğunlukta olduğu bir sektördü. Senin çalıştığın hangi sektör?
Peeh
Ben geceleri iş yerinde gözümü açamıyorken millet ne işler çeviriyor 😒
Çok zorlandım. Normalde gece yoktu zaten 2 vardiyaydı. Pic müdürlerin tamam oldu. Ben de bu şartlarda çalışmayıp nasılsa işi bırakıcam diye milleti örgütledim. Büyük patronun odasını bastık hepimiz iş bırakıp. Ertesi gün gece mesaisi iptal edildi😄
Pic müdürlerin pok yemesi orası. Sistem değiştirmiş😄
Gündüz uykusu asla gece uykusunun yerini tutmuyor. Uyumak için kendini zorluyorsun. Bizim 1 hafta gece, 1 hafta gündüzdü. Tam gece uykusuna alışıyorsun vardiya değişiyor. Gerçekten çıldırmalık..
Ben de bıraktım orayı. Yine çağırıyorlar da gitmeğmm
Cevap
26Cevap
Çalışmayan kadın daha çok aldatılıyor. Evdeki bekleyen yavru kuş muamelesi görüyor çoğu.
Neticede erkek aldatma fiilini bir kadınla gerçekleştirir. Yani aynı anda kadında eşini veya sevgilisi aldatmış olur. Bu sebeple her iki cinsinde motivasyonu sorgulanmalı bence.
Aldatan insanların yaşam bütünlüğüne bakmalı.
Aldatan kişilerin zaafları vardır.. cinselliğe aç olabilir, ilgiye aç olabilir gibi gibi… karşı cinsten bi sinyal aldıysa, her an her şey yapma potansiyelleri yüksektir.. bence bunun çalışmayla ya da cinsiyetle alakası yok
Adamların uçkurusunu korumasıyla alakalı… ne olursa olsun hep kadını suçlarlar. İster çalış ister çalışmasın.
çalışana özgüveninden dert yanarlar, evdekinden bakımsızlığından …
Ilgisiz birakilan her insan ilgi gordugu yere gitmek ister bunun cinsiyetla alakasi yoktur. Sevdiklerinizi ilgisiz bırakmayın sevin sevilin..
Çalışan kadınlar çalıyorum diye eşini ve genel olarak her şeyi salarsa evet aldatılır.
Hiç aldatmadiğım için bilmiyorum. Sence çalışan kadın mı aldatmaya daha meyillidir yoksa çalışmayan kadın mı?
İlgisiz, sevgisiz bırakılan ve boşanma lüksü olmayan kadın. Çünkü boşanmak evlenmekten daha zor ve lüks artık.
Kadın için boşanmak neden lüks olsun? Mahkemeler kadından yana karar alır genellikle.
Aileler, çevre?
Ailen her daim yanında olması lazım. Çevre önemli değil. Eger ailen yanında olmuyorsa ya sen haksızsın ya da onlar ailen değil demektir.
Çalışan kadın daha bir sosyal ister istemez erkekler ile muhatap. Aklında yoksa aklına getirirler..
Soruyu tekrar oku😄
Ben çalışırken makyaj yapmam. Giyimime özen gösteririm ama makyaj yapmam😏
Eşiyle ilgilenmeyen kadınlar daha çok aldatılır
Çalışıp çalışmaması hiç bir önemi yok
Valla evde olanlar bu fırsatı daha rahat yakalıyor
Hangi fırsatı?
Soruyu tekrar oku şimdi😄
Valla biri ortama yakın biri de telefon ile kıtaları geziyor 🤣🤣
Aldatmak değil annem aldatılmak😄
Tamam işte ikisi için de durum aynı 😂🤣
Karakter meselesi. Çalısmayan kadınlar da evde fake hesap açıp sohbet edebilir adamlarla.
Aşkım konu aldatan kadın değil, aldatılan kadın..
Aldatan kişinin böyle detaylara takıldığını düşünmüyorum
Haklısın torti..
Valla firu çevremde aldatmayan erkek görmedim ne yalan söyleyim.
Öyle şeyler görüyorumki kendimi evliya gibi hissediyorum😂
Eşinden beklediği ilgiyi alamayan veya sadık olmayan. Bunun evle işle alakası yok bence
İş çalışmakta değil mayada bitiyor ya
Bilemiyorum Altan bilemiyorum
Altan kim hatlar karıştı ankaraaaaa aradan çık 😀
Güzel filmdi şimdi hatırladım 😀 dondurmayı beğenmedin arabayı getirdik 😀
Filmi izlemedim. Cem yılmaz filmlerini sevmiyorum. Bu repliği kullanırım ama arada😄
youtube.com/shorts/ydWNNcKnL20?si=YnbaCRgaBemJtR1p
Bende gizem yaratmaya çalışanlara bunu atıyorum genelde
Cinsel soru soranlarada bu repliği
youtube.com/shorts/x_QMQrZIJ1c?si=y1uUhooiu-ACGOVe
Bana atmadın hiç😄
Sen zamanı değil dedin bana ondan atmamışımdır
Unutmamışsın😄
Seni unutmak mümkün mü 😀
Karakteri olayan kadın aldatır herkesi bı kefeye koymayı bırakın artık..
Aşkım konu aldatan kadın değil, aldatılan kadın..
Evet uykuluydum yazdığımda sonradan fark ettim tatlım 🙂
Yalnız değilsin 😄
Sorun değil o yüzden 🙃
aldatan her türlü aldatır
Karakter meselesi başka bir nedeni yok.
Kadınlar aldatmaz
çalışan kadınlar daha çok aldatılır
Eşit sayılabilir diye düşünüyorum
Ikidindede aldatan var emin degilim
çalışan kadın bakımlıdır
İki tarafta aldatıyor daha çok
Vermeyen kadin daha cok aldatilir