+1 yılBu o kişinin karakterleri ile alakalıdır ama. Aldatacak kadın evde de mahallede ki bakkalla, terziyle ya da internetten boş vaktinde tanışacağı kişiyle aldatır.
Mesele kişinin çalışması değil yani. Karakteri bozuksa illa aldatır. ÖYle ya da böyle. Gider evde yabancılara kamera açar en basitinden.
Ayrıca iş yerinde kişiler arasında gülüşmelerin olması aldatma anlamına gelmez ki. He dersin ki kuytu köşelerde aman aman, orası ayrı.
Ben şahsen eşim çalışsın isterim ve ona güvenirim. Çünkü eve hapsetmek bir insanı daha saçma. Yapacağı varsa yine yapar ve hatta bana suç atar. Sen beni eve hapsettin bende bunaldım heyecan aradım der, ona kalırsa.
Güven, sadakat, sevgi. Bunların olmadığı ilişkiler aldatma gibi şeylere açıktır.28 Yorumla
Soran+1 yılAma evde olunca cevresi pek olmuyor
- +1 yıl
Facebook, instagram, twitter var. Kadın aldatacak olsa yine ubradan birini bulur aldatmaz mı?
Soran+1 yılteelfondn mı aldatck :)
- +1 yıl
Telefondan konuşur. , Yapacağını ilk telefonda yapar.
Sonrada buluşamaz mı? Kocası dışarıda. Dışarı çıksa kim ne diyecek. Kim bilecek? :)
Akacak kan damarda durmaz bence
Soran+1 yılsosyal cevresı ıs hayatı kadr olmz
- +1 yıl
Mesele sosyal hayatı değil ki ama.
Twitter açsın. 2 ay takılsın. 3. ay eğer canı sıkılıyorsa ve aldatmaya meğilli biriyse illa yakışıklı bulduğu biriyle ya da can sıkıntısından muhabbet ettiği biriyle konu olayından sapacaktır.
Ben bu sitede bile gördüm. Nişanlısını bu sitede tanıdığı biriyle aldatıp ayrılacak birini. İnan insanlar için aldatma varsa içinde, onlar için iş, sosyal medya falan sadece araç
Soran+1 yılevet oyle herkes kendınden sorumlu bu hayatta
- +1 yıl
Aynen öyle. O yüzden çalışan biri bence de gayet eşine, sevgilisine sadık olabilir.
Çünkü aynı şekilde çalışan erkekte iş yerinde kadınla karısını aldatabilir.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı. Hep iş hayatının getirdiği sıkıntılar bunlar. Eşler birbirinin yüzünü göremiyor bile. Bir de sıkılmaya yabancılașmaya başlıyorlar birbirlerine , sonuç genelde böyle oluyor. Aldatmanın affı olamaz elbette. Evren yapılan her hatanın karşılığını veriyor. Önce vicdan olacak tabi o ayrı
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet calisan kadin kocasina zaman bulamiyor ve 12 saat farkli erkeklerle ayni ortamda sonuc bu
Genelde Kadınlar Bir erkek gördümü bütün yelkenlerini indirir. Acaba kocasıyla öyle mi ve ya o adamlar Eşlerine öyle mi ki? Genel sorun tam anlamıyla Ben Bir bayan olarak bir erkeğe kesinikle öyle davranmam karşı tarafında o şekilde davranmasına Asla katiyyen izin vermem herkes bulunduğu konumu bulunduğu durumu ve herkes haddini bilmeli. Evliyken Asla eşimi küçük düşürecek bir şey yapmam boşanırız o zaman yaparız ne yapıcaksak evliyken asla müsade etmem o evliliğe verilen yeminin saygısızlığıdır.
40 Yorumla
Bu ne iğrenç zihniyet ya, namusuyla çalışan kadınları nasıl da yaftalıyorsunuz böyle! O kadınlar çalıştığı için değil karakterleri olmadığı için aldatıyorlar eşlerini. Ev hanımı olsalardı yine gözleri, gönülleri kaymayacak mıydı?
15 Yorumla
Soran+1 yılAma is hayatinda erkekler cok yavsio evlide olsan
Soran+1 yılBen gordumu yazdim
Soran+1 yılOff sus bee ben genelleme yapmadim gordumu yazdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılBen sevdiğim kadina güvenirim elbette ama insan beşer şaşar. Biz ne ask-i memnular izledik, bu dunyada şeytan fitne ve nefs kavrami var. Kişiye güvenirsin eyvallahta nolucak canim lafi altında olay nerelere nerelere gider. Burda sorsan cok az kisi aklina getirir is yerinde '' sunu yapıyorum ama kocam görse ne der acaba'' diye dusunebilen. Ayrica esin normal dursa gevşegin biri gelir ya gözüyle ya diliyle o ''medeni'' basligi altinda yaklasmaya çalışır.
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bende bunu demeye calisiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Oyle zaten. calisan kadinla evlenmem bu yuzden. doktor olacaksa olabilir mesela. yazilim alaninda calisacaksa , grafik tasarim yapacaksa sorun yok ama bu dedigin tarzda calismasi buyuk sıkıntı
14 Yorumla
Soran+1 yılBencede kadin istemese bile erkekler cok fena
Soran+1 yılHayir erkekler asiliyor baya
+1 yılHerkesin görüşü saygısı farklıdır, Maalesef insanlar çirkinleşti artık.
12 Yorumla
SoranBencede
- +1 yıl
Karakterlerini geliştirmeleri gerek. İyi günler
Onları s*kiyolardır. Yeni devrin kadınları böyle.
Kendi parasını da kazanıyor ayrılsak da sıkıntı yok s*kişime bakarım diyor kadın.
Çoğunun kocası ayakta uyuyor21 Yorumla
Soran+1 yılbencede ekonomık ozgurler zaten adam ayrılsa nolur dıolar
+1 yılCalisiyor ve ortama giriyor belli bir sure sonra o tarafa kayıyorlar zamanla
14 Yorumla
Soran+1 yılEevt bende bunu diyorum uzucu
- +1 yıl
Orasi oyle bir yandan empati yapiyorum gecim iste
- +1 yıl
Ama kadin dedigim memurluk harici çalışmamalı
Soran+1 yılBen calisiyorum ve esim istese birakmam
Aşk İlişkileri konusunda 43,8b cevap paylaştı. Kendini bilen kadın aldatmaz kendini bilmeyen her kadın çalışsın veya çalışmasın aldatır.
35 Yorumla
Soran+1 yılSen oyle san kadin istemesede aklina giriolar
Soran+1 yılCanim sabahtan aksama kadar ayni yerde calisio yemek yiyo iciyo erkekler cok fena guzelsen hele hep asiliolr
Soran+1 yılBencede karinizi calistirmayin
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Çalışan kadın göz önünde olduğu için bu intibayı bırakıyor. Evde oturan kadının daha çok vakti ve imkanı var. Ben çok ev hanımını da gördüm aldatan. 3. sayfa haberlerine bakarsan bunun güzellikle de alakası yok. Bakkal, manav...
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir dar görüşlülük sevdiğin kadına güveniyorsan çalışmasında ne sakınca var evde olunca aldatmıcak mı sanki sen gidince eve başkasını almıcak mı kadının içinde olduktan sonra her zaman her yerde istediğini yapar sen kadına güveniyorsan güvenilir birini bulmuşsan sıkıntı Yok
10 YorumlaNe alaka çalışmayıp aldatanda var
Bu karakter meselesi21 Yorumla
SoranAma calisinca etrafta daha cok erkek var
+1 yılbu karakterle alakalı bir durum bence..
yapacak olduktan sonra evdeyken de yapar..01 Yorumla
Soran+1 yılEdeyken bu kadar cevresi olmaz ama
+1 yılAdamlar yavaşarlar yavşamasına da.. kadının da niyeti olmasa neye yarar.. karışıklıdır herşey..
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama erkek baya bir asiliyor goruyorum hergun
- +1 yıl
Dediğinde gerçeklik payı var tabi.. çalışma ortamı ve etrafındakiler kafayı kurcalayaniliyor aklını çelebiliyor ancak senin çelinmeye gönlün varsa yani
Soran+1 yıltabı oda dogru
- +1 yıl
Demek istediğim buydu.. kafının sosyal statüsü yükseldikçe.. özgüveni de artıyor.. sosyal olarakta artık kadınlar aktif.. eskiden pek imkan yoktu şimdi sosyal media vs imkanlar olanaklar fazla.. kadın da yeniliklere yeni deneyimlere daha açık
Soran+1 yılbende sızınle aynı gorusteyım
+1 yılBu yüzden erkek - kadın karışık iş yerlerinde çalışmamalı.
00 YorumlaO kadınına göre değişir. her çalışan kadın aldatmaz. aldatmak isteyen kadın her yerde aldatır. ve ben olsam kadınımı çalıştırmam demişsin bu da sizin ilişkinizde güven eksikliği olduğuna işarettir.
14 Yorumla
Soran+1 yılEvli degilimm
Soran+1 yılSevgilimde yok
Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Allah ıslah etsin. Namussuzlar.
13 Yorumla
Soran+1 yılErkekler asiliyo *
Soran+1 yılAma
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye karılarını çalıştırmasın canım belki o adamlar da başka yerde fingirdşyo hakediyolar
10 Yorumla
+1 yıliçinde varsa yapcak bişey yok
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı. hımmm ılgınc bır tespıt yapmıssın
12 Yorumla
Soran+1 yılYemek yemeler uzunca sohbetler gulusmeler yani anliyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı. Bu seni niye bu kadar ilgilendiriyor?
17 Yorumla
Soran+1 yılDikkatmk cekti sadece
- +1 yıl
Helal yorum yapan
- +1 yıl
Aynen bir tarafin yiyorsa ya yuzune söylersin ya da susarsin gelip gizliden yazmazsin
Soran+1 yılNe soyliycem salakmisin sanki is arkadasim
- +1 yıl
Aynaya gec orda kendine sor ayni soruyu
Soran+1 yılIstemiyorsan yazmazsinn.
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞeytan erkekler ne yapar ne eder akla girerler
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTabi bu demek degil kadinlar çalışmasin erkekler yerini bilecrk kadin istedigini yapar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi kendimi aldatıyorum kdşdndşdnf
10 Yorumla
+1 yılSonuna kadar haklısın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynen oyle ama bu zamanda kadinlarda calismak istio onlarda fantazi ario iste allah hayirli versin
10 Yorumla
+1 yılEvde oturan kadınlar kadar aldatma olurbnce
14 Yorumla
Soran+1 yılAma onlarin cevresinde erkek cok degil
- +1 yıl
Erkeklerde az değil
Soran+1 yılEvet canim
- +1 yıl
Sanalda çok
+1 yılKarakterle alaka bir durum
10 Yorumla
+1 yılAldatması yüksek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı. O biraz senin fitnen olmasın?
10 Yorumla
+1 yılSizde çalışıyorsunuz güveniyoruz
023 Yorumla
SoranBen evli degilimm canim
- +1 yıl
Sen fingirdeşmiyorsundur
Soran+1 yılIstedimle fingirdesirim evli degilim okuma yazman yok mu
- +1 yıl
Sanada gğvendmez miyiz
Soran+1 yılGuvennyada guvenme
- +1 yıl
Sadece eşinizin olun
Soran+1 yılEvli degilim ama evlensemde calsirim bosuna okumadm dil egitimi almadim
- +1 yıl
Yine fingirdeşir miydin
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
Yaş kaçtı
Soran+1 yıl25imm
- +1 yıl
Evlenmek istiyor musunuz
Soran+1 yılHayirr
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılDuzgun akli basinda insan yok
- +1 yıl
Fingirdeşmesen konuşurduk
Soran+1 yılNe fingirdesmesi pardon hem napcagmi sanami. sorcam ayrica konusmakta istemiyorum benim. adima sakin yorum yapma.
- +1 yıl
Öyle demiştin
Soran+1 yılNe demistim fingirdesiyorum mu sakamisin
- +1 yıl
Evet öyle dedin evli değişim yaparım dedin
Soran+1 yılEvli degilim istedimle sevgli olurum istedime bakarim dedim ne yalancisin bb
- +1 yıl
Buda aynı anlama geliyor
Soran+1 yılEe sanane
ciddimisin
113 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yıldevlette yok ozelde yukselmek ıcın hersey oluyor
Soran+1 yıldogrudur
Soran+1 yılbankacıyım
Soran+1 yılheheh :)
Soran+1 yılyok
alakası yok olma öleşey
11 Yorumla
Soran+1 yılBilemem
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadına gore değişir
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Lešković bu sadece kadınlar değil, erkekler içinde öyle bence
Cevap sahibi+1 yıl@Lešković ya sen benim hakkımda ne biliyorsun da konuşuyorsun? Lütfen yorum yapma daha fazla.
Soran+1 yılsenın gıbı bır cekılmez erkegı herkes aldatır
- +1 yıl
Bişey yapamaz. Aldatmak isteyen ayrılması gerek. İnsan gibi ayrılsın yoluna gitsin. Bana kadın çok, umrumda bile değil.
Hiçbi kadına değer vermiyorum, çünkü değer verilecek bir tarafları kalmadı.
Annem hariç dünyadaki bütün kadınlar, benim için AŞŞAĞILIK BİR ET PARÇASI.
Umrumda değil yani...
Soran+1 yılgencız guzelız bızde sıze bakmayız gıder hayatımı yasarım
- +1 yıl
Ne yaparsan yap. 30 dan sonra miyadın doluyor, yüz kötüleşiyor. Doğurganlığın azalıyor. " Verimsizleşiyorsun.
Günlerin sayılı yani.
Yaş geçip 50 tane adamın KARISI olduktan sonra, o halinle kendini allayıp pullayıp kerizin birine yamayacaksın. He işte o keriz ben değilim : )
Hangi işte çalışırsan çalış, ne kadar kazanırsan kazan seni paran da kurtarmaz : )
Soran+1 yılgerızklı ben 25 yasındyım ve pesımde cok ksıı var ıyıde param var sana olsem kalmam
- +1 yıl
28 yaşındayım, tek çocuğum, ailemin maddi durumu iyi, mühendislik mezunuyum benim maddi durumum da iyi. Askerliği yaptım geldim evlenmek için önümde SIFIR ENGEL.
Neden evlenmiyorum? Çünkü GER*ZEKALI değilim.
Kullanılmış, YIPRANMIŞ, onun bunun altına yatmış kadını kendime eş olarak almam.
Yaş olmuş 28 bu saatten sonra kimseye MERDİVEN olmam.
Gidip başka erkeklerin kadını emsinler. Size 10 beden büyük gelirim 😏
Soran+1 yıl10 beden buyuksunuz zaten ben genelde kendımden kucuk ısterımm ya da yasıt gdın o zamn kendınıze uygun kız bulun burda vakıt kaybetmeyın tbı duzgun kız kaldıysa
Soran+1 yılıyı eglenceler
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. atma, din kardeşiyiz.
01 YorumlaHepsini genellememek lazım kız ayool
00 Yorumla
+1 yılsen yanlış yere denk gelmişsin
011 Yorumla
Soran+1 yılişe gir senıde gorelım
- +1 yıl
ne alaka işe girince kocamımı aldatıcam saçma konuşuyorsun ayrıca çalışan erkeklerde aldatıyor kimse çalışmasın herkes yatsın sen yanlış insanlar içine düşmüşsün burda tüm kadınlara genellemeyle laf söylemişsin kendi cinsine saygın olsun
Soran+1 yılben zaten dıyorum erkekler akıllarına gırıyor
- +1 yıl
aklı başında olan kadının aklına kimse girmez yarın öbür gün evlendiğinde kocan çalışmana izin veriyorum güveniyorum okudun emeğini boşa gitmesin dediğinde aldatırsan aklıma girdiler kocacım mı diceksin sonuçta aldatmayacak insanın aklına giremezler
Soran+1 yılsen oyle san iş hayatında degılsın muhatap olamıycm
- +1 yıl
iş hayatında olan annem ve ablam var ve dediğin gibi bir şey yaşamıyorlar yaşayanları görüyorlar kendileri anlatıp kınıyorlar genelleme yap kendinide al içine
Soran+1 yılben evlı degılım sevgılım yok kımı aldatcm komıksınnn
- +1 yıl
evleneceğin zamandan bahsediyorum zaten
Soran+1 yılbenım hayatım senı hıc ılgılendırmez
- +1 yıl
başka kadınlarında seni ilgilendirmez o zaman
Soran+1 yıloff bır sus
Bana ayarlasana kaşarlardan😂
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?