Bir gün olsa neyse... Bazen olsa neyse... Ama sürekli bir hale gelirse doğal olarak "-Hayrola?" moduna gireriz. Peki neden? Olur ya, gün içerisinde yaşadığımız şeylerin sonunda en kötü haliyle, bir arkadaşımızla, anamızla, babamızla güne dair bir konuşma yaparız, nasıl geçti, neler yaptın vs vs... Sen, bunu sevgilim dediğin kişiyle yapmıyorsan veya yapamıyorsan o sevgilinin hayatında ki konumunda bir sorun var demektir.
Arayıp aramasını önceden söylerse memnun olurum. İşim var dönerim desin amenna. Bu tür karşılıklı beklenti olduğunda, sevgiye bir sürü düşünce ve konuşma balonu çizmekle sonuçlanan hadise oluşuyor.. her ne kadar sizin biriciğiniz, canınız olsa da realitede sevgilinin katıldığı toplantılar, projeler, yetiştirmesi gereken işler ve ilgilenmesi arkadaşları, dostları, ailesi ve elbette kendisi vardır. Hemen anlam yüklememeli ve sevgiliye güvenmelidir. Aksi taktirde sevgili en tatlı ama yorgun hali ile ne kadar zor bi gün geçirdiğini sizinle paylaşıp kuytunuzda serinlemeye kalkarken, sizin güvensizliklerinizi suçlama kılıfına sokup sevgiliyi üşütmeniz olasıdır. işte bu ilişkinin sonunu getirebilir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bana iki gün boyunca nerdeyse ulasmamisti hiç sadece akşamları ariyordu bende gururumdan acmadim filan sonra ayrıldı beni suçlayıp aslında bahane aradığını fark ettim bende