Sevgiliniz bir sorun yokken size bir gün boyunca yazmazsa ne yaparsınız?

Erkek arkadaşımla iki yıl birlikteyiz ufak tefek gelgitlerimiz oldu fakat artık yaptığı bir çok dengesiz hareketleri neye bağlayacağımı şaşırdım sevmeyen bir insan gerçekten hiçbir şekilde birlikte olmaz çünkü benden bir çıkarı yok fakat bazen öyle bir hareketler yapıyor ki çıldırmamak elde değil bana ters davranıyor yanında oturuyorum ben sarılıyorum o normal duruyor dün gece IBAN at hesabındaki parayı sana atacağım bana yarın nakit olarak verir misin kartım. Annem de ve benim alışveriş yapmam lazım dedim bana minnet eyleme git kendin hallet ne yaptıysan Çok zoruma gitti ben de oha ya şu yazdıklarına bak bana yazma dedim sonra her bokta aynısın sorumluluğun yok her şeyin problem falan filan dedi bana ben de iyi geceler dedim görüldü yaptı ve dün geceden beri yazmıyor ne sabah aradı yazdı ne de şimdi defalarca WhatsApp’a girip çıktı Instagram’ı ben de açık ve haberi yok ben de açık olduğundan bir arkadaşına da mesaj atmış tatil fiyatlarını vs soruyor ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum sizce ne yapmalıyım sabahtan beri yazmıyor çok zoruma gitti ben çok üzülüyorum

Sevgiliniz bir sorun yokken size bir gün boyunca yazmazsa ne yaparsınız?